Gints Bude

Reitings 3
Reģ: 29.09.2015
Vienā no Rīgas skolām Gints Bude tika aicināts kā lekcijas pasniedzējs. Lekcijas temats bija skolas formas un to aktualitāte. Toties visvairāk Gints komentēja nevis formas ieguvumus, bet skolēnu ģērbšanās stilu un izskatu. Sākumskolas meitenēm, kuras bija atnākušas ar ziedu vainagie, Gints teica, ka vainagi ir bijuši populāri vismaz trīs gadus atpakaļ, savukārt pati meitene ir atpalikusi no modes. Tika pārmests arī tai meitenek, kas zem sava balta topa vilka melnu kreklu. Gints to uztvēra kā apakšveļas rādīšanu turklāt nepieskaņotā krāsā. Pamatskolas skolēnu vecākiem Ginta sacītais izraisīja briesmīgas dusmas. Lielākais pārmetums tika izteikts vidusskolas meitenēm. Lekcijas vidū vairākas meitenes devās prom. Pēc to aiziešanas Gints atļāvās pārmest, ka 17 gadus vecas meitenes izskatās kā sapuvuši tomāti 29+ un viņām vairs nav nekādas nākotnes. Viņas līdzinās viena otrai un pat viņu vīrieši nespēs tās atšķirt. Vajadzētu piebilst, ka Gints nespēja savus komentārus izteikt meiteņu klātbūtnē! Vēlāk vēl vienu meiteni melnbalti strīpainā džemperī Gints nosauca par jūrnieku un norādīja un viņas fizisko stāvokli, atzīmējot ka viduklis nav izteikts. Ja jums tas neliekas nepieļaujami, tad ir vērts noskatīties paša modeljera bērnības bildes. Šobrīd viņa svars ir krietni mazāks, taču 18 gadu vecumā viņš svēra 100+ kg. :-O
29.09.2015 16:34 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Nee, zhetons skolniecei, kas uz Budes "leedijaam nepieklaajas shis un tas un bla, bla, bla", aizraadiija- vai dzhentelmenim pieklaajas kritizeet un nonievaat jaunas meitenes?!
Beernam reaalaaks arguments nekaa 40 gadiigam vecim:-D
01.10.2015 14:10 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Ja man kāds pateiktu, ka lēdijām nepieklājas tas un tas, arī paliktu dusmīga, jo ne jau visas vēlas būt lēdijas. :D Man, piemēram, vispār mūsu pašu lielās lēdijas Maijas Silovas stils šķiet garlaicīgs un bez odziņas. Viss it kā ir tik perfekts, ka nav kur piesieties, taču tāds apģērbs man šķiet bezpersonisks. Turpretī, piemēram, Santas Bindemanes apģērbs man vienmēr patīk. Katram savs. Tagad konkrēti ne par šo gadījumu, bet vispār, gribas teikt, ka nepatīk, ja cilvēki visus vērtē pēc viena stila etalona - meitenēm jābūt kā lēdijām un atkāpe no ikdienišķā un parastā bieži vien izraisa neizpratni un nosodījumu. Sak, kā tā var, meitenes taču tā nestaigā! A ko darīt - nu patīk man, piemēram, armijas zābaki un plēsti džinsi un ne par ko nestīvēšu sev mugurā kleitu un kurpītes. :D
01.10.2015 14:21 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Noskatījos Bez Tabu , kas principā apstiprināja manas domas.
Skola uzaicināja , lai pastāsta , kā ģērbties lietišķi , ja skolas forma ir klasiska un meitene velk klāt sporta jaku ( jā, jā visam nauda pietika, bet lietišķai jakai , nē ) , nu nav tas smuki ... ko darīs, ja darbā būs klasiskais drescode ? Un tie vainagi manuprāt iederas tikai pludmales ballītēs un vasarās... katrai vietai savs apģērbs un tam nav sakara ar tīrību , nesporto taču džinsās , kaut vai tīrās ....
01.10.2015 15:08 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Viss jau būtu pareizi (es principā piekrītu gan par tiem vainagiem, gan sporta jakām), ja tikai valoda un izteikšanās veids viņam būtu kulturālāks un korektāks, jo, ja tie citāti presē/netā ir tiešām patiesi, tad, piedodiet, tāds runas veids liecina par cilvēka iekšējās kultūras nabadzību, tāds cilvēks principā neatbilst autoritātei.
Paklausieties to pašu modes vēsturnieks Vasiljevu (ok, viņš tagad ir riktīgi "nopopsojies", bet tas ir cits stāsts)-kā viņš runā, izsakās, formulē domu.
Ja pieļaujam, ka mode ir mākslas veids, un Bude to pārstāv, tad var šādā veidā un runas manierē pasniegt lekciju?!
01.10.2015 23:02 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
Kas tā par skolu, kur nāk kaut kāti modes "bloggeri" vadīt lekcijas?
Pisģec, labāk būtu matemātiku pamācījušies! (t)
01.10.2015 23:37 |

Reitings 40
Reģ: 08.06.2012
Nekad vispār neesmu sapratusi meitenes, kas to Budes naudas iekasēšanu uzskata par modeļu skolu. Atceros, kad staigāja pa skolu, es atvainojos, tādus krokodilus uz savu "modeļu skolu" sauca. Kaimiņu meitene sāka 6. klasē iet pie viņa. Šis viņu uzaicina fecebookā draudzēties. Tikko pārstāja iet, uzreiz no draugiem to meiteni izdzēsa. :D Pieauguša vīrieša rīcība. Bija arī draudzene, kurai tik daudz kas tika sasolīts tajā BUDĒ, ka šī tik talantīga, ar tādu nākotni, bet varēja redzēt, ka, lai arī ir simpātiska, bet modele no viņas nu nekāda. 3 gadus nostaigāja, kaudzi naudas Budem atdeva un beigās aplauzās, jo vienīgās modes skates, kuras tur piedāvā ir pie RDMV studentiem, kuri mācās par dizaineriem. Tikai tagad saprot, ka Bude tikai kāš naudu no meitenēm, kurām lieli sapņi. Normālās modeļu aģentūrās nekas nav jāmaksā.
01.10.2015 23:49 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Neuztraucās, re kur Bude nosūtījis Obamam vēstuli, lai izdzēš tos ļaunos komentārus Facebook. :D :D

Sakiet, ko gribat, bet normāls viņš nav :D
02.10.2015 15:24 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
njā, viņu tiešām tvaika ielā jau gaida...
02.10.2015 16:57 |

Reitings 630
Reģ: 11.07.2009
budes kungam nevajadzeja iet iz skolam un gudri komentet, tad nekas nebutu jadzes!!:-D
02.10.2015 16:58 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
:-D:-D:-D
Tas nu gan ir...
02.10.2015 17:08 |

Reitings 260
Reģ: 02.09.2015
Bildes arī labakās izvēletas
02.10.2015 17:11 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Ir jau arī publicēts ieraksts no tās lekcijas. Ar labākajiem citātiem:

-Kurā klasē tu ej?
-Astotajā
-Man likās, ka tu esi skolotāja, jo šis te puķainais lakats – kas tas ir, es nezinu… Tu mierīgi varētu būt fizikas skolotāja, pēc skolnieces tu neizskaties.

Tikai stulba sieviete ieies jebkurā veikalā un nopirks pirmo kleitu. Ir jābūt savai vērtībai. Ja jūs kādu laiku pašķirstītu modes žurnālu (kioskā maksā vismaz 10 eiro), tad iemācītos neskatīties uz «Zara» vai «Mango» kleitām, ko velk tava mamma. Tad tu ļoti daudzus mēslus nepirktu, nevalkātu un uz tiem pat neskatītos

Man nav pilnīgi skaidrs, kāpēc divas dāmas šeit ir ar vainagiem, it kā no dziesmu svētkiem, deju svētkiem… Kas tas ir par stulbumu
Un pēc tam viņš turpināja par tiem vainagiem cepties un meitenēm borēt iekšā, ka viņas ir vismaz 3 gadus atpalikušas no modes, jo, redz, PATI Agnese Kleina tādus nēsāja pirm 3 gadiem!
02.10.2015 17:22 |

Reitings 56
Reģ: 29.09.2015
par tiem vainagiem tiesham stulbums. nav nozimes modee vai vairs nee,bet pats pa sevi ir dumji seedeet stundaas ar milziigu vainagu uz galvas.
02.10.2015 17:34 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Situāciju nevērtēju viennozīmīgi. No vienas puses, mazas meitenes patiešām vairs neizskatās uz saviem gadiem.. Par to varētu Budem piekrist. Tas nav tikai ģērbšanās stils, bet meikaps, solārijs utt. No otras puses, tīņu gadi ir eksperimentu laiks. Senāk bija visas tās subkultūras kā emo, goti utt., tagad ir hipsteri, cacas.. Kas tur slikts, ka cilvēks meklē savu stilu? Man tīņu gados bija kaut kādas sarkanas matu šķipsnas un traks paskats, vienu brīdi staigāju visa melnā, otru brīdi visa rozā, trešo brīdi vēl kaut kā nesaprotami, bet tas ir pagājis un tagad izskatos "tradicionāli" un smuki.
03.10.2015 00:33 |

Reitings 205
Reģ: 06.07.2015
Kaut kāds satrakojies zilīts.
03.10.2015 00:57 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Bet geji taču esot vissakarīgākie, vistaktiskākie, vis, vis, vis .... Tā vismaz daļa kosmiešu uzskata spriežot pēc attiecīgām diskusijām :-D:-D:-D:-D:-D
03.10.2015 12:49 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
kāda starpība kā patsmitgadnieces ģērbjās un uz cik gadiem izskatās. kad pašas bijāt 8. klasē, tad klausījāt pieaugušo kritiku apģērba izvēlē?
kad es biju 8. klasē, stilīgi bija staigāt biksēs/svārkos ar superzemu jostasvietu. izskatās tizli, ziemā pliki dupši, apaļajiem bērniem vispār katastrofāls skats :D pieaugušajiem riebās tā mode, bet kuru jaunieti tas interesēja.
vienu laiku bija krāsainu zeķu mode, tad emo, vienu brīdi cacas, rezultātā katrs izkopj savu stilu, ja nē, tad pieturās pie modes vai klasikas. vai arī staigā bezstilā. nu un? kurā brīdī tas ir svarīgi paziņot cilvēkam, ka stilīgs viņš nav (kur nu vēl "sevis meklēšanas" procesā)?
03.10.2015 20:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits