apavi, virsdreebes. Cik?

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Sveikas. Man gribas paplapat.
Nesen ar draudzeni palidzejam sakartot skapi viena otrai, tas mums tads chill vakars ar sarunaam, kafiju, cepumiem.
Kartojot draudzenes skapi nebeidzu brinities cik vinai daudz apavu un virsdrebju. Savi izbrinu paudu ari vinai, vai vina spej maz visu to novalkaat. Vinai kopa 30 pari apavu, kas gan ieklauj pilnigi visu, sakot ar vasaras sandalem lidz ziemas zabakiem. Tapat virsdrebes, kopa 16, jakas, adas jaka, metelisi, pufaikas.

kartojam manu skapi un vina brinaas :D kaa man tik maz. Uzskaitisu precizi, man ir 4 meteli, divi melni klasiski, gari. Viens kremkrasas, klasisks gars un otrs haki kraasa, ari klasisks. tad man ir tikai viena adas jacina, viena pavasara melna jacina, sportiska stila jaka ikdienai kad eju ara ar suni vai tapat pastaigat. Viss.
No apaviem man ir 3 zabaku paari, visi uz neliela pepdisa, divi isie, vieni garie. Ir vienas melnas court shoes uz neliela papedza iziesanaam Tad ir 2 vasaras sandales, vienas augstaas, vienas zemas un vienas balerinas. Viss.

Tas taa uzskatam. Kaa ir jums? Es te tiesi par apaviem un virsdrebem soreiz. Daudz, maz? Pietiek, paliek pari :)?
Un ka vispar ieperkat manis mineetas lietinas, spontani, planoti, iepatikas njemu, speciali meklejat ko konkretu?
29.09.2015 16:33 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Salīdzinoši ar citām dāmām varētu sklaitīties, ka man ir maz, bet nu šogad liekas, ka pirmo reizi mūžā ir tik daudz zābaki un virsjakas.
29.09.2015 16:56 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Es atcerējos, ka veidoju tādu diskusiju, atradu, ieliku šeit linku un tikai tad izlasīju vispār, kas tur bija komentāros...vesels 1 komentārs :D es gan malace :-P
29.09.2015 16:57 |

Reitings 7682
carrrie

Oho ista daama. Kur glabaa kurpites?
29.09.2015 17:03 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Ziemas sezonai man ir viens mētelis jau vairākus gadus. Labas kvalitātes, tāpēc vēl pāris gadus noteikti staigāšu ar to pašu, turklāt arī tāds modīgs.
Citām sezonām jau salasās kas vairāk: plānāks mētelis rudenim un pavasarim, cīsiņjaka vidēji bieza, ādas jaciņa un šikākiem pasākumiem žaketveidīga virsjaka. Nedomāju, ka tas ir daudz un arī maz nav, jo visi no šiem apģērbiem arī reāli tiek valkāti biežāk nekā vienreiz gadā.
Apavu gan ir daudz..
29.09.2015 17:03 |

Reitings 7682
Agii vispār jā...patīk pirkt jaunas lietas un nekad nav ko vilk

Nu tas jau daudz sieviesu raksturiigs. Man arii ta bija, bet jau ilgu laiku esmu iemacijusies pateikt stop un nepirkt kautko tikai tadel, ka leeti. Agrak vareju panemt cupinu ar bluzitem, bet galu gala valkatn tikai vienu no vinam. taa loti daudz drebju adevu maasaam, liela dale navalkatas vai valkatas loti maz. Bet man prieks, ak vinam prieks. Tagad gan dikti skatos ko man vajag.
29.09.2015 17:05 |

Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Kurpēm man ir vesels skapis, jo beidzot mājā ir istaba-garderobe un tad nu visas ir skaisti redzamas sakrautas plauktos :)
29.09.2015 17:06 |

Reitings 7682
Carrrie

Forsi, visas redzamas. Ta man ir problema, ko neredzu par to eksistenci piemirstu un taa ari stav.
29.09.2015 17:10 |

Reitings 359
Reģ: 03.10.2013
1 lietusmētelis (nav pirkts, mammas, 30 gadus vecs, vintage :-D)
3 rudens mēteļi (1 ir jāmet ārā, 1 atdeva, 1 nopirku pavasarī (šo pirkumu plānoju)).
1 vējjaka (kkas atdeva).
1 ādas jaka un 1 ziemas mētelis (abus pirku pirms 2-3 gadiem).
Virsdrēbju pietiek.

Zābaku ir 3 pāri (2 pāri ar zemu papēdi ikdienai, 1 augstpapēžu).
1 kurpes laiviņas.
1 balerīnas.
1 sandales bez papēža.
Ir viskautkādas augstpapēžu sandales, kas sapirktas vēl vidusskolas laikā, bet nenēsāju, nepatīk atvērta tipa apavi.
Būtu jānopērk gaišas krāsas laiviņas un kādi puszābaciņi.
29.09.2015 17:11 |

Reitings 5632
Beibe.Marta - nu blūzītes čupiņām gan es nepērku :D manuprāt, drēbes man tik un tā ir maz, pat, ja regulāri kaut ko nopērku, ja iepatīkas un cena nav kosmiska :)
Bet somiņas gan ir mana vājība...varu kaudzē kraut un vēl pirkt :-P
29.09.2015 17:12 |

Reitings 7682
Agii
Nezinu gan kur tu dziivo, bet man te degungala air tads veicis kaa Primark un tur starp lupatam var atrast perles un par smiekligam naudaam. Agrak ar draudzeni tur katru weekendu iegreizamies, par laimi tas sen garam :)
29.09.2015 17:13 |

Reitings 5632
Beibe.Marta - Rīgā :-P
29.09.2015 17:15 |

Reitings 7682
Man ir viena pazina kurai ir kaudze apavu uz papeziem. Vina vinus valkaa uz dazadiem tusiniem, tacu somaa lidzi vienmer balerincibinjas. Stundu nostaiga papezos un viss, nevar, velk cibinjas. :D Tacu tapat perk un perk :)

Luk tas gan ir tas ko nevaru. Man vajag lai papez apavi ir loti, loti erti. Man loti gruti tadus atrast lai lieste butu eerta. Tatdel man tik vieni ir, dargi bez gala, bet der klat visur un visam, un paiet ar varu normali.
29.09.2015 17:16 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Man ir 1 ziemas mētelis, 1 rudens jaka, 2 ādas jakas (no kurām vienu nevalkāju un domāju drīz no tās atbrīvoties), 1 džinsa jaka.
No apaviem - lielāko gada daļu staigāju kedās (2 pāri). Ir 2 pāri rudens zābaku, 2 sandaļu pāri un veci šūzi netīriem darbiem garāžā.
29.09.2015 17:20 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Vēl domāju, vai šosezon pirkt ziemas zābakus, jo zudusi ticība kārtīgai ziemai. (t)
29.09.2015 17:22 |

Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
Pavisam kopā man varētu būt 7 apavu pāri (katrs savam gadījumam). Rudens zābaciņi- zamšādas- 2 pāri- viens uz pilnā papēdīša un viens bez papēža.
1 zamšādas laiviņas, 1 ādas papēžu kurpes uz stabilā papēža.
1 botas, 1 gumijnieki, 1 sandales.
Mēteļu man nav, jo jāpērk jauns, jo stipri par lielu. Ir tikai 1 dūnu pufaiciņa, kura ir domāta rudenim. Drēbju ir visai maz, bet bikses veselas 7 :D Krekliņi tikpat, džemperīši 2. Dažas kleitas. Nekā īpaša man nav, prasītos vairāk drēbju.
29.09.2015 17:25 |

Reitings 1052
Reģ: 29.01.2009
Vinai kopa 30 pari apavu, kas gan ieklauj pilnigi visu, sakot ar vasaras sandalem lidz ziemas zabakiem. Tapat virsdrebes, kopa 16, jakas, adas jaka, metelisi, pufaikas.

Es esmu Tavas draudzenes tips. Un man gan apavu, gan virsdrēbju ir pat vairāk. Arī pārējās drēbes ir nenormāli daudz :-/ Konkrētus skaitus nezinu, jo pati baidos no tiem cipariem. Man daudz mantu savācas dēļ iepirkšanās atkarības, ar kuru cenšos cīnīties, jo esmu ļoti spontāna šajā jomā :-(
29.09.2015 17:41 |

Reitings 123
Reģ: 04.03.2015
Ar mani ir traki. :'-( :-/
Kādu laiku atpakaļ izdomāju intereses pēc, kā arī tā dēļ, lai varbūt nedaudz piebremzētu, izskaitīju apavu pārus. Sanāca 60+. Lieki piebilst, ka nenēsāju visus. Ir izveidojies tops (gan ērtuma, gan arī vizuālā ziņā), ko tad arī uz maiņām nēsāju. Rudens zābaciņi ir kādi 4-5, garie zābaki kādi 4-5, tad ir sandeles kādas 3-4, balerīnas līdz 10 un pārējās ir augstpapēžu kurpes. Mana lielākā problēma, ka nav kur visas salikt smuki, lai ir pārredzami, tādēļ arī nēsāju tikai tās, kas ir izliktas acu priekšā (ar retiem izņēmumiem, protams, kad uz kādu pasākumu kaut ko atrodu). Mana ģimene nesaprastu, ja visas izliktu koridorī. :-D Jā, apavi ir mana vājība, bet uzskatu, ka tas nav normāli, bet tā ir kā atkarība.
Par virsdrēbēm - nav tik traki. Viena ādas jaka, trīs vai 4 rudens/pavasara plašķīši, un tad biezāki divi mētelīši, viens tā kā ziemas, lai gan neesmu vēl vilkusi, bet tad jau redzēs cik silts būs. Āaa, vēl ir viena kalna jaka un divas, ko pasūtīju Atverskapi.lv pagājušajā gadā, no kuriem viens ir jāpāršuj, jo pa garu un otrs ir par mazu. ehh.
29.09.2015 18:07 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Es sajutos kā bomzis :-D man ir viena ziemas pufaika, 1 ādas jaciņa, otra parasta jaka. 1 zābaku pāris, vienas kedas - kad taisās jau nobeigties, nopērku jaunas. Būtībā ļoti maz drēbju - 3 pāri džinsu, 5 džemperīši un kādas 7 maikas.
29.09.2015 18:12 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Es laikam pie minimālistiem - viens rudens mētelis, viens ziemas mētelis un viena starpsezonu / vēsas vasaras baikerjaciņa :D Ņemot vērā, ka virsdrēbes uz dullo nepērku un mēteļiem izvēlos tikai vilnas vai kokvilnas audumus, neredzu jēgu iepirkt veselu kaudzi, vai to pašu naudu iztērēt vairākās poliestera šausmās. Ziemas mēteli nēsāšu jau 4. sezonu un pat negribas mainīt, joprojām kā jauns.

Ar zābakiem tas pats - garie rudenim, garie ziemai, uz papēža. Vēl viens pāris uz nelielas platformiņas, atpūtai brīvā dabā. Lūk, sandaļu un kurpju ir pa kādiem 5-6 pāriem katras, plus 3 pāri sportisko apavu - botas uz platformas un parastie sporta apavi.
Džinsu ir daudz, kādi 10 pāri, hūdiju un džemperu tāpat, dažādu krāsu klasiskās un casual blūzes. Attiecībā uz svārkiem un kleitām esmu izvēlīga, tāpēc to ir maz, rokassomas arī sevišķi nepērku..vasarai un ziemai pa ikdienas modelim un pāris svinīgi klači. Iepirkšanās atkarība skar citas jomas - smaržas, sveces, grāmatas, tējas un dekoratīvo kosmētiku :D
29.09.2015 18:14 |

Reitings 123
Reģ: 04.03.2015
Tas iespējams man ir no bērnības, nebija tā, ka vecāki nevarēja atļauties kaut ko man pirkt, bet viņi abi tādi konservatīvie (nē, laikam tā nebūtu pareizi teikts), nu, manuprāt, padomju laikos nebija "pareizi", ja tev mājās ir apavu un drēbju kalni, bija tikai tas, kas tiešām ir nepieciešams un bez kā nevar iztikt, pat labāk situētās ģimenēs. Tad nu tā arī bija man bērnībā, kad bija vienas balerīnas, vieni zābaki, vieni sporta apavi, ko tad arī attiecīgā gadalaikā, situācijā nēsāju, līdz nonēsāju (respektīvi - saplīsa), tad tika iegādāti jauki, un tā uz riņķi. Atceros, ka domāju - kad es pelnīšu pati, kad pirkšu visus apavus, kas patīk un būšu ļoti laimīga. Tad te nu es esmu! :-D:'-( Lieki piebilst, ka tie apavu kalni mani laimīgu nepadara. Hah.
29.09.2015 18:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits