Esmu uk jau 3 gadus, atbraucu sheit pie viira, kursh ar ieguto UK izglitibu strada ljoti labu darbu. vins jr savas jomas profesionalis ar ljoti augsti UK vertetiem diplomiem- magistra gradi, papildus kursi (kursi, kuri cena pat ir 7000£ par 2 nedeeljaam) utt. Atbraucu es ar savu LV augstskolas diplomu- nu godigi? Neviens uz vinu neskatas, man koledza bija jakarto matematika un anglu valoda, jo vinjiem isti neinteresee mans diploms. Tagad esmu ieguvusi to izglitibu ko gribeju, iespejas stradat man ir, darbs te vienmer manai profesijai atrastos, bet delj maza berna majas stadat neieshu. Ja doma studet UK, tad es panemu studiju kreditu par otro macibu gadu, jo negribeju, lai mans virs par to maksa. Kredits jaatdod tad, kad saksu pelnit virs £21k gada, ja 30 gadu laikaa, tas nenotiek, kredits tiek dzests.
Man skiet, ka atbraucot uz UK liela nozime ir pasham cilvekam- ko gribi, ko vari un vai spej citus parliecinat, ka esi vislabaka. Man apkart ir daudz veiksmes stasti, bet tie cilveki pashi par sevi ir cinitaji- ies, celsies, meginas un dabus! Ja esi ari Tu tada, tad UK ir prieksh tevis, ja nee, tad paliksi vien kaadaa fabrika....