Vispār esmu dusmīga šodien.
Aizeju uz darbu, normāli strādāju, stāv rindā cilvēks, pajautāju, kāds burgers būs, lai ātrāk iet uz priekšu, redzu, ka iedzēris, saka - siera burgers... tikai bez olām, man tāds - nu ok, wtf. Pēc tam dzirdu, kā viņš kolēģim prasa, CIK REIZES VIŅŠ MANI ESOT ŅĒMIS PRIEKŠĀ, ok, izliekos, ka nedzirdu. Strādāju tālāk, šis kaut kur pazūd pēc mirkļa, nodomāju, ka paņēmis to siera un aizgājis... bet ar to viss vēl nebeidzās.
Pēc 30 minūtēm viņš atnāk ar savu meitu pie rokas, sāk teikt kolēģim, ka esot pasūtījis salsas komplektu un bērnu komplektu, kolēģis saka, ka viņš pie viņa nemaz pie kases nav pircies, tā kā esmu vadītājas vietniece, vienmēŗ jārisina šīs debīlības. Aizeju, jautāju, kas noticis, viņš saka, ko esot pasūtījis, es saku, ka man viņš teica tikai siera burgeru un pie kases, izrādās, nemaz nav piegājis. Vārds pa vārdam..šis laikam samācījis bērnam, kas jāšaka, murgs kaut kāds. Jo viņš tiešām neko pie kases nav pircis, izgāju visiem čekiem cauri, viņa pasūtījuma tur nebija, gribēja laikam kaut ko notēlot, lai par brīvu iedodu, vēl bērnam samāca, kas jāsaka. Viņš man pateica, lai aizveru savu mazo muti, es pateicu, ka neapkalpošu un viņš var iet prom. Teicu, ka meklē problēmu, kur nav, a viņš man atbildēja - tu gribi problēmas, sataisīšu tev.
Murgs, kauns nav šitā melot un izdomāt kaut ko.. un vēl bērnu iesaistīt.. visas iekšas vārījās
laikam neviens šo nelasīs :-D:-D