Sveikas, meitenes zeltenes!
Nu, klau! Man ir tāda problēma-klapata. Kādu laiku atpakaļ aizgāju no darba, jo piedāvāja labāku. Tikai viens bet - darbs sākās pēc mēneša (precīzāk - apmācības), un man to mēnesi vajadzēja nodzīvot bez naudas. Labi, domāju, neprasīšu jau vecākiem, labāk paņemšu kredītu. Pēc tam sāksies apmācības, man samaksās naudu par tām un tad arī atdošu. Apmācības sākās un es uzzināju, ka mums tās neapmaksā!!! Zinu, mana vaina, ka neapjautājos, bet konkurentu firmā, kurā strādāju pirms tam, šīs apmācības tika apmaksātas, tāpēc man likās, ka šī joma vienmēr tiek apmaksāta, pat apmācības. Izrādās nē. Nu, labi. Bet man ir divi kredīti. Nedaudz vairāk kā 100eur vērtībā katrs, nekas daudz. Bet apmācības man ilgs līdz novembrim ar pārtraukumiem, strādāt sākšu ar jau algu tikai novembra vidū, kad būs nokomplektējusies jauna grupa, kad visi būs apmācīti. Tātad alga būs ap 15 decembri. Nav tā, ka es izvairos maksāt, nav tā, ka es nezinu, kad varēšu samaksāt, es zinu un kā saņemšu algu, samaksāšu. Bet kredītiestādes to nepieņem. Viņiem gaidīt līdz oktobrim nesanāk. Es jau ieskaitu viņiem pa nedaudz, bet tiešām ļoti nedaudz, kad paliek pāri no manas iztikas, bet viņiem tie soda procenti aug un nekas nesanāk. Tātad, kā lai ieskaidro viņiem, ka es samaksāšu decembrī? :D Kā, lai apstādina soda procentus līdz decembrim? :D Es mēģināju, pastāstīju visu savu situāciju, ka man vispār, vispār, vispār nav ienākumu, uz ko viņi man atbildēja - pajautājiet draugiem, lai samaksā Jūsu kredītu. |-)