Tie, kas aizstāv bēgļus - Jūs kā, tiešām domājat un ticat, ka visi tie cilvēki tiešām meklē patvērumu? Parādiet man kaut vienu cilvēku, kurš meklēs patvērumu no kara citā valstī, atstājot savi sievu/bērnus/ģimeni vieta, kur notiek karš? Neviens, bet kaut kā vismaz 80% no tiem ''bēgļiem'' ir vīrieši darba gados no 20 - 50, bet ne sievietes, ne bērnus viņiem blakus neredz.
Nevajag būt tik naiviem un ticēt, ka visi šie nabadziņi bēg no kara. Jā, starp tiem noteikti ir ģimenes, kurām šī palīdzība ir vajadzīga, bet pateicoties tādiem indivīdiem, šīm ģimenēm vairs neviens netic un nemaz nevēlas palīdzēt.
Kurš palīdzības meklētājs mestu prom ēdienu, piedrazotu/izdemolētu autobusus, naktsmītnes, taisītu haosu, izārdītu ielas/pilsētas, un vēl uzdrošinātos uzkundzēties ar savām tiesībām? Nevajag būt tik akliem un ticēt visām pasaciņām.
Pie mums viņiem nav nekas vajadzīgs, jo Latvija nemaksā lielos pabalstus. Viņiem vajag Zviedriju, Vāciju utt.
Un vispār es nesaprotu, kāpēc tik ''izmisuši'' cilvēki bēg pāri jūrai, riskē ar bērnu dzīvībām un savām ( ņemot vērā, cik bērni ir jau izskaloti no jūras) un tad vēl kliedz,ka viņus nepieņem, viņu kultūras dēļ, ja viņiem blakus ir 99% tāda pati kultura un labi dzīvot viņi varētu arī AAE un tamlīdzīgās vietās. Tāpēc, ka tur būtu jāstrādā un nevarētu savu pakaļu silti sutināt uz dīvāna, apzogot citus, izdemolējot pilsētas, uzbrūkot sievietēm un vārgākajiem, kamēr valsts viņiem maksā lielāku naudu nekā dažs labs nopelna.
Tā ka es atvainojos visiem aizstāvjiem, bet es nekad tos ''nabadziņus'' bez ģimenēm nesagaidīšu atplestām rokām un uz ielas redzot nesmaidīšu par viņu klātbūtni.