Hallo!!! BĒGĻI

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Brīnos par mieru un ka nav ne vārda par šo tēmu.. meitenes, šodien ir gājiens pret bēgļiem. iesaku nepalikt malā un nedomāt, ka gan jau kāds cits aizies, tāpat jau nekas nemainīsies un tml

https://twitter.com/imigranti_stop/status/640188910925185024

Nepalieciet malā, informējiet draugus, paziņas.. Vai nesaprotat ar ko mums tas draud?! Jo tie nav bēgļi, tie ir pabalstu meklētāji un teroristi-nekārtību cēlāji. Tās ir beigas civilizētas Eiropas pastāvēšanai. Tie ir elles vārti. :'-(

Gribas, lai jūs izvaro uz ielas, jo nenēsājiet galvassegu? Jo esiet mau*as? (viņu uzskatā) Vai lai jūs aplaupa? neviens par to nenesīs atbildību, neviens uz ielas jūs neaizstāvēs. Gribat, lai izvaro jūsu mazo meitiņu vai citus bērnus? Lai kādam nogriež galvu, jo mēs esam neticīgie un viņiem tas ir atļauts? Gribat aizmirst par kleitu un svārciņu valkāšanu uz visiem laikiem? Tie nav cilvēki, ko pie mums sūta.. Es nevēlos, ka man atņem tiesības uz brīvu dzīvi. Jūs to gribat? Nepalieciet malā.. :-(
22.09.2015 16:24 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Man atkal liekas naivi ticēt, ka viņi Eiropā ierodas, jo bēg no kara. Var mani saukt visādi, bet nu nevajag lasīt tikai viena veida ziņu portālus. Eiropa ir veca, dzimstība sarūk, tas ir labs veids, kā iekarot Eiropas valstis. 70% no viņiem ir vīriešu, ap 15% tikai bērnu. Fakti ir jūsu priekšā, kāda velna pēc neviens par to neaizdomājas, tik tic "mēs viņus padarīsim par mūsējiem" saukļiem? Tak nav pat izstrādāts mehānisms, kā viņus integrēt. Atvēra vārtus uz Eiropu, nu tagad nezina paši, ko darīt.

Tie, kas šos lēmumus pieņēma, ir veci un lielākoties bez ģimenēm, viņiem nav jāuztraucas, kas notiks, kad viņi nomirs. ASV pakaļu tikai bučot māk, jo viņi šo putru lielākoties ievārīja.

Protams, es jau tikai cilvēku nīdēja un man vieta viensētā.
22.09.2015 17:05 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Ā un kā tur bija ar sievietēm, kas nepiesedz savu ķermeni? Maukas. Viņas ir pelnījušas, lai viņas izvaro. Neesi viena no viņiem, tad neesi nekas. Bet tas tā, mans aprobežotais prātiņš tik.
22.09.2015 17:07 |

Reitings 228
Reģ: 30.07.2015
Esmu kaukāza izcelsmes cilvēks, arī man rados ir musulmaņi, noteikti neuzskatu šos cilvēkis par briesmoņiem. Vienkārši saku, kas manuprāt notiks. Neesam mēs tik advancēti, bagāti un saprotoši kā vācieši.

Piekrītu vairākos punktos Neons.
22.09.2015 17:08 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Bail lasit cilveku tumsonibu un aklu ticeshanu vietejam tennku lapaam.

70% virieshu?

Kad biju Austrijaa tur vieteejaa dzelscela stacijaa bija beegli visas malaas! Ko redzeju es? Mammas, ziidainus, vecus cuilvekus, pacmitgadnuekus un jaa arii viirieshus! Teetus un opjus.
22.09.2015 17:10 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Kapēc visi jauc musulmaņus ar radikālajiem islāmistiem? Tas nav viens un tas pats, izbeidziet kurināt naidu pagaidām bez iemesla. Manai māsīcai vīrs ir musulmanis, viņiem ir skaista meitenīte, tagad atbraucis ciemos uz Latviju - pavisam normāls cilvēks, ar savām tradīcijām, jā, bet necenšas neko uzspiest citiem vai pierādīt savas reliģijas pareizību. Vienīgie, kas pagaidām kaut ko cenšas pierādīt, esat jūs.

Un bēgļi vēl tiks "sašķiroti", ne visi, kuri te ieradīsies, automātiski dabūs statusu un pabalstu, kā arī, neuztraucieties, lielākajai daļai Latvija noteikti nav galamērķis. ;-)

Reitings 1588
Reģ: 09.06.2015
Piekrītu Cherry_boy

Tiešām šoreiz jāpiekrīt Ķiršu zēnam.
Cilvēkiem patīk pavilkties uz provokācijām.

Nu nav šeit nekāda laimes zeme, tiem bēgļiem Latvija būs tikai tranzītvalsts.
Pašai ir bijusi saskare (studiju procesā) ar bēgļiem. Lielākā daļa, ko zināju, kas bija LV, sen jau ir savā kārotajā Zviedrijā vai Vācijā. Latvija ir tikai pieturpunkts zeltračiem.

Reitings 263
Reģ: 20.09.2015
Mincija..

Tu esi izcilu stulbumu apveltīta kuce! un kas ir vēl bēdīgāk, neesi ne tuvu vienīgā. spriest nespējīgie... palasiet vēl delfus, apollo, fb, twitter ieteiktās drazas, paskatieties tos video utt. pašausminaties kopā ar visiem idiotiem ;)

Nu gan te nāks naidnieks, maskējies paranžā, bēgļa statusā, bez pases, un naidīgu mērķi... vēl paiku sviež, kad pienes kā pieklājās, spļaudās un lamājās..

cmooon... pamostas !! :-D:-D:-D

si propoganda ir pretīgāka par to, kāda bija pirms kara vērstā pret žīdiem...

paskaties spogulī, un paskaties kas esi??? cilvēks, vai suns ??

mums pietiekoši civilizēti dod godu, parūpēties un uzņemt, viesmīlīgi ap 700 Sīrijas bēgļu.. Protaties goda.. perdeļi!

jums tiešām šķiet, ka esam tādi impotenti!?? un mums sagādās draudus ?? kā var vispār to iedomāties, un cik tālu jūs samaitājuši .. //??
22.09.2015 17:15 |

Reitings 254
Reģ: 22.07.2013
Ļoti man tie bēgļi nepatīk-īpaši musulmaņi. Jau daudzus gadus bieži nācies saskarties ar šīs reliģijas pārstāvjiem un droši varu teikt , ka lielākoties tie ir barbari un mežoņi , kas ar citiem sadzīvo pēc principa "ja neesi ar mums-esi pret mums". Man nebūtu nekādu iebildumu bēgļu kārtā uzņemt jebkuras ciyas rases un reliģijas pārstāvjus-ķīniešus , indiešus , utt. Bet tikai ne muslimus.
22.09.2015 17:15 |

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
et es nesmu pret cilvekiem kuri megina izdzivot un atstat maajas/kulturu ar ceribu, ka tiks pienemti kautkur citur kur vares iedzivoties un respektet sho valsti.

+

bet cik daudz tādi būs? tie brutālie tēviņi spēka gados? protams, jāpalīdz cilvēkiem, kuri tiešām ir nelaimē, domāju neviens no mums pret to neiebilst. bet to bēgļus jau neviens nešķiroja... Ir tomēr atšķirība, kad ieved valstī pērtiķu attīstības līmeņa melnos un musulmaņus, kuri brauc tikai dēļ pabalstiem.. kad nauda aptrūksies, neba viņi ies strādāt. tas ir - sargiet savas somiņas un dzīvību :-( žēl, ka zaudējam tīru un civilizētu Eiropu. ka tautai nav nekādas teikšanas.. ņemot vēl vēra mūsu skaitu - melnie drīz pārņems visu Eiropu... tas tiešām ir nopietni!

reāli kāds var pateikt - kā es, tu, mēs visi - esam aizsargāti, ja uz ielām uzbruks kāds dvieļagalva bez dokumentiem? ja mani izvaros, apzags, piesitīs - kuru sauks pie atbildības? kurš mani aizstāvēs? Un kā vispār mēs esam aizsargāti pret to? (nevajag tikai , ka tāpat tas var notikt. iespējamības % esot starp eiropiešiem ir mazāks, nekā ievazājot te musulmaņus un melnos, kas 21gs joprojām dzīvo pēc saviem barbariskajiem likumiem)

un jā - musulmaņi principā drīkst neieverot nekādus neticīgo likumus. tad lūdzu - kā mēs visi tiksim aizsargāti? kā paliksim neaizskarami? tai skaitā mūsu īpašums? jeb sagaidīsim atplestam rokām un raudāsim pēc tam, uz ielas savā asiņu peļķē vai pie sava izvarotā bērna gultas slimnīcā vai morgā? attopieties tauta!
22.09.2015 17:16 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Mincija, vispār painteresējies sākumā, kā viņiem tiks piešķirts statuss, kādi dokumenti viņiem būs, lai nav jābārstās ar tekstiem, ka visādi tēvaiņi bez dokumentiem tev uzbruks!
22.09.2015 17:22 |

Reitings 183
Reģ: 28.01.2014
Godiigi sakot shii beeglju kriize ir kaa lakmusa papiiriitis tam, cik Latvijas sabiedriiba ir tumsoniiga, aizspriedumaina, ciniska. Vemt man gribaas no taadiem,kas kliedz savus "patriotiskos" lozungus un jau vairaakus draugus feisbukaa esmu izmetusi, jo posto to rasistisko propogandu, shoks, ka daudzi no tiem ir cilveeki ar augstaako izgliitiibu, kam peec idejas vajadzeetu izmantot smadzeenes.
Latvieshi I un II Pasaules karaa vairaak kaa 760 tuukstoshi devaas beeglju gaitaas.
Imigranti? Come on,latvieshi ir taada imigrantu tauta, 10% jau izbraukushi no visas valsts iedziivotaajiem un katru meenesi pluusma joprojaam turpinas no Latvijas uz iiriju, UK un citaam valstiim. Interesanti, kaa mums patiktu, ja pret mums iztureetos, kaa pret Siirijas beegljiem. Izraadiet kaut kaadu cienju luudzu!

Ilmaara Slaapina vaardiem: "Es neredzu nevienu argumentu, kas aicinātu neuzņemt bēgļus, kas nav zemisks."
22.09.2015 17:24 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Man īstenībā daudz baisāka šķiet tā apmātība un demagoģija, kas pāri pārēm ir Mincijas komentāros, nekā doma par tiem bēgļiem.

Un piekrītu Rūū.
22.09.2015 17:24 |

Reitings 263
Kā jau teicu! Mana attieksme par BĒGĻIEM- Laipni lūgti manā zemē LATVIJĀ! Gods, ne pienākums, jūs uzņemt!

Viss!

Pārējie kuri ir pret.. Lai atsūkā manu peni! Protams ja ir tāda vēlme, jo nekas cits kā sūkātāji jūs neesat. :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
22.09.2015 17:27 |

Reitings 263
pateisībā jau- gods un pienākums ;)
22.09.2015 17:32 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Imigranti ir pavisam cita kategorija nekā bēgļi. Nevajag tos salīdzināt! Un nevajag salīdzināt Eiropas cilvēkus, kuri kādreiz kara dēļ bijuši bēgļi un klusi mira vilcienos un nometnēs, ar bēgļiem, kur karš ir mākslīgi uzpūsts, un bēgļiem piedāvā visas ekstras un komfortu, bet pat tad nav gana labi viņiem. Un iebraucot kādā valstī atļaujas uzstādīt savus noteikumus un kaut ko vēl pieprasīt. Jebkurā gadījumā - neesmu pret musulmaņiem. Esmu pret neizglītotiem slinkiem mežoņiem, kuru būs gana daudz bēgļu vidū...
22.09.2015 17:32 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
un jā - musulmaņi principā drīkst neieverot nekādus neticīgo likumus. tad lūdzu - kā mēs visi tiksim aizsargāti? kā paliksim neaizskarami? tai skaitā mūsu īpašums? jeb sagaidīsim atplestam rokām un raudāsim pēc tam, uz ielas savā asiņu peļķē vai pie sava izvarotā bērna gultas slimnīcā vai morgā? attopieties tauta!

visdrizak, ka ta ari bus. Latviesiem ir tendence no sakuma darit un pec tam domat.
22.09.2015 17:33 |

10 gadi
Reitings 44030
Reģ: 11.02.2015
Ok, nākotni paredzēt mēs nevaram, cik no tiem patvēruma meklētājiem Latvijā bēgļa vai alternatīvā statusu vispār iegūs un cik no viņiem tiešām paliks uz dzīvi šeit, cik no viņiem būs dīkdieņu, cik - noziedznieku un izvarotāju, bet cik - normālu, izglītotu cilvēku, kas centīsies integrēties sabiedrībā (ļoti jau nu ceru uz šo scenāriju, bet... )

Bet pa lielam ir skaidrs, ka tas ir tikai beigu sākums. Rēķinot, ka tuvākajā laikā karus šais valstīs neizbeigt, šo cilvēku plūsma tikai turpināsies. Rēķinot novecojušo Eiropu un cik ģimenē vidēji mums ir bērnu un cik viņiem, domāju, pēc gadiem 50 kultūras un tradīciju fons, kā arī etniskais sastāvs pie mums būs diiiiiikti mainījies.

Tāpēc, jā, Eiropa (principā Vācija) gribēja sev darbaspēku, bet būs parakstījusi sev spriedumu.
No otras puses, šādas tautu staigāšanas ir dabisks un neizbēgams process, arī paši tai visā esam iekšā :) Visi cilvēki vienmēr ir meklējuši labāku dzīvi. Bet tāpēc man ir saprotamas tās jūtas, ka negribas bēgļus uzņemt, cerībā, ka tā izdosies mirstošo Latviju un Eiropu saglābt..
22.09.2015 17:34 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Mums latvietis latvietim rīkli griež un varo - Degpunktu jau neviens neskatās, ne? Mums pašiem ir indivīdi, kas pāris gadu laikā izvarojuši vairāk kā 20 sievietes, mums ir savs Imantas pedofīls un tie divi Liepājā, kam par pedofīliju īsti pat nekādu sodu nepiesprieda. Mums dēli nogalina mātes, kaimiņš kaimiņu un vīrs sievu.
Ko nu tur vairs par to, ka arī citās tautās tādi indivīdi ir. Kad tas bērns gulēs slimnīcā, vai būs svarīgi, vai to izdarījis mūsējais vai musulmanis? Vai cita ticība ir vainu pastiprinošs apstāklis?
22.09.2015 17:35 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Imigranti ir pavisam cita kategorija nekā bēgļi. Nevajag tos salīdzināt! Un nevajag salīdzināt Eiropas cilvēkus, kuri kādreiz kara dēļ bijuši bēgļi un klusi mira vilcienos un nometnēs, ar bēgļiem, kur karš ir mākslīgi uzpūsts, un bēgļiem piedāvā visas ekstras un komfortu, bet pat tad nav gana labi viņiem. Un iebraucot kādā valstī atļaujas uzstādīt savus noteikumus un kaut ko vēl pieprasīt. Jebkurā gadījumā - neesmu pret musulmaņiem. Esmu pret neizglītotiem slinkiem mežoņiem, kuru būs gana daudz bēgļu vidū...

Tu domaa , ka cilvekiem kuru maajas ir izdagatas nav vienalga "maksligs" karsh vai nee?!

Ko Tu gribi cilvekus ieslegt vilcienos, lai klusi mirst jo kadreiz taa bija? Laiki mainaas! Beglus uznem, jo negrib lai cilveki "klusi mirst vagonos" kaa tas bija kadreiz!

Un kur te kaads tagad uzstada noteikumus??un kur Tu esi dzirdejusi, ka tas nav pietiekami? Nevienu noteikumu vel nesmu dzirdejusi! Tas ka " viena tante teica" ka skolas varbut berniem tagad bushot jagerbjas savadak jo stulba avize kko tadu uzdrukaja nenozimee, ka kads kko ir pieprasijis.

Un cik var breekt par pabalstiem? Katrs treshais latvietis kuru satieku UK seez uz pabalstiem vai dzivo council maajaa! Lai gan nav me beeglis, ne indvaliids. Bet redz valsts dod tad jaanem! Ar ko shie cilveki labaki par begliem ?

Tizlums!
22.09.2015 17:43 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
es saprotu, ka te pusei draugu un vīru ir musulmaņi. Bet iet taču runa nevis par tādiem, kas mierīgi dzīvo savā pasaulē un ticībā, bet par tiem, kas ir radikāļi, teroristi, naidīgi noskaņotie..
Ja mums te, Eiropā, sabrauktu kaut miljons NELAIMĪGO BĒGĻU ar saviem bērniem, mātēm un sievām, es neko neteiktu un būtu tāpat noskaņota kā Ģirts. BET šo te cilvēku, kuri dodas uz šejieni, starpā ir tūkstošiem šo te islāmas radikāļu, teroristu un šo te izvarotāju un to, kas var balto cilvēku uz ielas sacirst gabalos.
Un tas, ka tādi būs starp mums, tas mūs biedē.
22.09.2015 17:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits