Kur tā maksā?

Reitings 384
Reģ: 08.10.2010
Tie cilvēki, kas pērk dzīvokļus jaunajos projektos, mājas baltezerā, ņem jaunus auto no saloniem, brauc vairākas reizes gadā ceļojumos, nēsā brendu drēbes, kurpes, somiņas, vakariņo resotorānos - un viņu patiesībā ir tiiiik daudz - kur viņi visi strādā un pelna naudu?

Es saprotu, ka te nav runa par tūkstotis eito algu, bet 3, 4, 5 tūkstošiem mēnesī... Kur tā maksā un kādās profesijās? Kādas ir jūsu versijas?
22.09.2015 14:06 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Gribētos jau tajos krutajos apartamentos ar foršām mašīnām utt. dzīvot, bet palasot šeit ka tiešām ir tā kā arī esmu domājusi vienmēr, ka cilvēki dzīvo uz parādiem un aizņēmumiem, tad tā vien labāk gribās dzīvot drusku pieticīgāk, bet toties ar mierīgu prātu.
23.09.2015 09:34 |

Reitings 129
Reģ: 07.09.2015
Es saprotu, ka te nav runa par tūkstotis eito algu, bet 3, 4, 5 tūkstošiem mēnesī... Kur tā maksā un kādās profesijās? Kādas ir jūsu versijas?

Nu....man personīgi ir šādi ienākumi:

1) Savs interneta bizness (saistīts ar reklāmām).

2) Vērtspapīri (spekulācijas un ilgetermiņa investīcijas(pasīvie ienākumi no dividendēm.))

3) Dzīvokļa izīrēšana.

Ja ir kāds lielāks projekts, runa iet par $xxx xxx, tad liela nozīme ir sadarbībai ar banku. Ja esi dabūjis privatebanking statusu, tad bieži var vienoties par izdevīgiem noteikumiem, piemēram, vērtspapīru portfelis var nosegt depozītu un dividendes var kalpot par ikmēneša maksājumiem. Tādejādi netiek tērēts pamatkapitāls, bet ikmēneša maksājumi tiek nosegti ar dividendēm, kuras starptautiskajām "blue chip" kompānijām(piemēram Johnson & Johnson, Coca Cola utt.) pieaug atbilstoši/vai ātrāk par inflāciju.
23.09.2015 09:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits