Dzīve sāk pakārtoties puisim

Reitings 188
Reģ: 14.09.2015
Pirms tam dzīvoju viena, biju bez puiša. Par to biju skumīga, toties dzīve un ikdiena man bija ļoti sakārtota. Brīvdienās vienmēr perfekti iztīrīju māju. Izmazgāju visas drēbes, vairākas veļasmašīnas, gludināju. Saplānoju nākamās nedēļas ēdienkarti, iepirkos uz nedēļu. Taisīju ēdienu līdzi uz darbu, lai nebūtu jātērējas kafejnīcās, līdz ar to sanāca labi ietaupīt.

Tagad man ir puisis, un ar to viss ir lieliski. Bet ikdienā iestājies haoss :D Brīvdienas pavadu pie viņa, arī pāris darbadienu vakaros braucu pie viņa. Esmu atskārtusi, ka pašai maja ir bardakā, jau sen brīvdienās to neesmu tīrījusi. Lielā veļa nemazgāta. Knapi kaut ko no sīklietām izmazgāju, ko steidzami uz rītdienu vajag. Ledusskapis tukšs vai arī pabojāti un veci produkti. Nekādas nedēļas ēdienreizes plānošanas, iepirkšanās vai līdzi ņemšana uz darbu. Jo es mētājos no vienas mājas uz otru, nezinu, kur pavadīšu konkrēto vakaru. Viss kaut kādā tādā kā haosā iestājies :'-(

Kā jūs uz šo visu raugāties? Tas ir normāli? Jums arī tā ir?
22.09.2015 08:43 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Dzīvojiet kopā(l)
22.09.2015 10:02 |

Reitings 183
Reģ: 28.01.2014
Atceros no pirmajaam nopietnajaam attieciibaam, bija tieshi tas pats, pluss kaitinaaja,ka visu laiku mantas jaastaipa liidzi turpu shurpu, lekciju pieraksti, tiiras dreebes. Tad vienaa reizee draugs teica, ka es vareetu nedeelju padziivot pie vinja, tas buutu tik forshi.. un tas izveertaas par 4 gadu kopdziivi.

Es ieteiktu censties tik ljoti neiespringt par kaartiibu, nu labi, nav maaja izlaiziita, toties juus esat kopaa :). Beediigaak tachu buutu vienai perfekti sakaartotaa maajaa, ne?
22.09.2015 10:04 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
kas svarīgāks- kopā pavadītais laiks vai tīrās veļas kaudze?
22.09.2015 11:42 |

Reitings 154
Reģ: 21.03.2014
Nez, manuprāt ja attiecību dēļ Tev ir sūdīgāk, un Tev tas nepatīk, tad nafig tādas attiecības!:-)
22.09.2015 11:44 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Izbaudi taču periodu, kad vēl ir rozā briļļu periods, kad traukus vari pamest nenomazgātus un veļa krājās kaudzē, bet tu laimīga skrien uz randiņu un domā tikai par to. :-)

Kad sāksiet dzīvot kopā, lūk, tad arī atgriezīsies organizētā dzīve, kad varēsiet kopā pirkt pārtiku nedēļai un taisīt vakariņu plānu utml.

Jaunība jau ar to arī ir skaista, ka vari ne par ko nedomāt un atļauties būt bezrūpīga un gaisīga. :-)
22.09.2015 13:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits