ko iesākt?

10 gadi
Reitings 21450
Reģ: 21.03.2014
Sveikas! Ieiku rakstu pie šīs tēmas. tikai šoreiz citādāks stāsts- nevis par problēmām attiecībās, bet par to, ka attiecību nav vispār.
Varbūt kādai ir līdzīga problēma? kā to risinājāt?
esmu bijusi vairākkārt pie dziedniekiem, man esot bezlaulības vainags. Tam es ticu, jo kā citādi simpātiska, izglītota,sabiedriska sieviete vairāk 10 gadus varētu nodzīvot absolūtā vīriešu vakuumā? neviens nepievērš uzmanību, jūtos nudien kā nozombēta, arī pašai nekādas simpātijas neveidojas. neesot sievišķas enerģijas, fluīdu utt... kāpēc?
jautājums- kā to visu atrisināt? dziednieki acīmredzot nav palīdzējuši.
psihoterapeits, meditācijas? es vēlētos dzirdēt konkrētu atbildi.
visu laiku depresijā gluži nekritu, ka esmu viena, bet jo vecāka palieku, jo grūtāk (man 37). Ir daudz hobiju un vaļasprieku, tas palīdz aizmirst to problēmu bet nu jau 2 mēnešus jūtu, ka sāku krist depresijā arvien dziļāk un nekas vairs nepatīk un neinteresē. vnk salūzu.
apnicis būt vienai.
21.09.2015 18:36 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Varbūt pieņem situāciju kāda tā ir, mēģini neieciklēties uz attiecību meklēšanu. Ja esi gājusi pie dziedniekiem, tas nozīmē, ka esi tomēr uz to ieciklējusies. Varbūt no apkārtējiem kāds spiediens, komentāri, ka esi bez drauga, vīra? Dzīve bez attiecībām arī var būt kvalitatīva. Attiecību esamība nav laimes garants, īpaši redzot to, kas notiek ģimenēs.
21.09.2015 20:05 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Tāda sajūta, ka runātu kāda no manā māsīcām. Manas abas māsīcas no mammas puses ir 33 un 37 gadus vecas un abām ir identiskas Tavas problēmas. Pilnīgs vīriešu vakuums, lai gan ir tiešām normālas, simpātiskas, ar labu izglītību...bet nu ar vīriešiem pilnīgs ČAU!!!
21.09.2015 20:13 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Mēģini sakārtot savu garīgo pasauli, meditē, atbrīvo prātu no uzmācīgām domām par saviem gadiem un attiecībām. Paradi sevi kā laimīgu pašpietiekamu un laimīgu ar to kas tev ir.

Piekrītu.
Arī internetā iepazīties ir variants.

+ palasi igauņu dziednieces Lūles Vīlmas grāmatas
21.09.2015 20:15 |

Reitings 341
Reģ: 13.01.2011
arī pašai nekādas simpātijas neveidojas.

Bet tev tiešām patīk vīrieši? Pati saki, ka viņi tev neinteresē. Varbūt 37 gados laiks ar sevi parunāt godīgi? Es jau nezinu, bet nu, varbūt problēmas risinājums tiek meklēts pie nepareizā dzimuma.. :-)
21.09.2015 20:17 |

10 gadi
Reitings 21450
jā, patīk vīrieši. bet nav tā sajūta, kā 20 cik gados, kad ej pa ielu, koncertā, veikalā, vienalga kur vari pajūsmot par simpātisku pretimnācēju. nu nav ;/
21.09.2015 21:21 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
un ja tev teiktu ka tev ir lemts tikai īslaicīgas attiecības arī tam ticētu?
21.09.2015 21:39 |

Reitings 154
Nu, varbūt esat aseksuāla? Ir tādi cilvēki, tur nav nekas nosodāms. (t)
21.09.2015 21:41 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
Iedomājieties kādu mērķi. Tas ir tas labais, ko jūs vēlaties sev iegūt. Ar vēlēšanās neredzamo roku jūs satverat mērķi aiz rīkles, lai to iegūtu sev. Ko jūs darītu, ja kāds ķertos jums pie rīkles? Steigtos, projām vai ne? Mērķis uzvedās tāpat! Jūs skrienat tam pakaļ un, baidoties pazaudēt, pieķeraties tam vēl ciešāk. Tas steidzās vēl ātrāk. Jūsu tvēriens kļūst vēl ciešāks un kādā brīdī to nožņaudz.
Tagad jūs vairs to nevēlaties, jo tas nav tas, ko jūs vēlējāties. Vainas sajūta saka - kļūda būtu izlabojama, bet jūs sākat taisnoties un vainot pašu mērķi. Nebūtu tas bēdzis, nebūtu gājis bojā. Jūs pierādāt, ka neesat vainīgi, jo jūs tam neesat pat pirktu piedūruši, un jums ir taisnība. Viss it kā būtu kārtībā, taču vainas apziņa nekur tāpēc nepazūd. Citi var jūs arī nevainot, bet, pēc jūsu domām, tomēr to dara. Neapmierinātība ar visiem un visu sāk mocīt jūsu dvēseli.

Ja tad, kad kaut ko vēlaties, iemācieties sev pavaicāt:"Vai man tas ir vajadzīgs?" - sajūtas, vai ir vajadzīgs vai nav, Ja nav vajadzīgs, tad mierīgu sirdi darāt kaut ko citu un velti netērējiet savu laiku, dzīvesspēku un naudu. Ja jūtat, ka ir vajadzīgs, jūtat arī to, ka tas, kas cilvēkam ir vajadzīgs, atnāks. Atnāks pats. Cilvēks dara savus ikdienas darbus, viņa dvēseles durvis ir atvērtas, un tas, kas viņam ir vajadzīgs, atnāks tad, kad cilvēks ir gatavs tā pieņemšanai. Gatavs cilvēks pieņem dzīves doto, nevērtējot to kā labu vai sliktu. Tā ir vajadzība un laime, ka tas ir atnācis. Kāds cits to var dēvēt par labu vai sliktu, bet ne viņš. (Lūle Vīlma)
21.09.2015 21:53 |

Reitings 209
Reģ: 19.12.2013
Iesaku sākt ar sevis mīlēšanu. Problēma var būt pavisam vienkārša kas sākas paša galvā. Zinu vienu tādu personu,kura tieši to pašu par sevi teica un bija līdzīgā situācijā,ne dziednieki ne zīlnieki varēja palīdzēt,to var tikai pats atrisināt.
21.09.2015 22:50 |

10 gadi
Reitings 21450
Kā tad es pati to varu atrisināt? un kas nav labi man galvā? ko tad lai es daru?
22.09.2015 07:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits