Man ir grūti ar savu tagadējo puisi. Viņš strādā, ir ļoti atbildīgs, nopietni attiecās pret darbu, priekšnieks ir sajūsmā par tādu darbinieku. Bet..ir tāda lieta, ka viņam nav īsti patstāvīgas dzīvesvietas, viņš dzīvo kopā ar māsu vai paliek pa nakti darbā.
Viņš ir izstāstijis savus principus un ja es nepielāgošos, varu iet nafig. Respektīvi, pēc darba viņam ir jāiedzer. Nevis nodzerties, bet iedzert aliņus.
Mūsu pēdējais lielākais strīds bija par to, ka es viņu neesmu ilgi satikusi, teicu nu aizejam kaut kur, ta'arī nepielauzu. Viņš teica ka viņam jāstrādā un pēc darba jādomā, kur palikt, sakārtoties, ko ēst utt un lai es padomājot, ka man mājās ir viss, PC, TV, dīvāns utt., bet viņam neesot pat kur zeķes izmazgāt. Tā viņš dzīvo. Bet raujās darbā melnās miesās.
No viņa reti kad var saņemt mīļumu. Viņš pat uz sms reizēm neatbild vairākas stundas. Piem tagad, viņam jau 2 dienas ir izslēgts telefons. Viņš nopirka jaunu lombardā, bet pie viņa apstākļiem es saprotu, ka telefons ir izlādējies un viņam nav kur pielādēt. Bet tas tikai ar dakšām pa mākoņiem rakstīts, es nezinu.
Un arī, kad taisamies iet ārā kopīgi, vienmēr kaut kas sajūk. Viņš nopirka austiņas, kuras 1. dienā saplīsa, un viņš teica, ka bez mūzikas uz tikšanos neies. Vai citas dienas pārāk ilgi strādā līdz vēlam vakaram.
Esmu 100 reizes jautājusi, vai es viņam patīku, kādi viņam plāni attiecībā pret mani. Viss ko viņš saka, ir ka esmu viņa saulīte, ka viņam ļoti patīku un viņš vēlās izveidot kopīgu nākotni. Bet neiet kopā kaut kas, 2 dienas izslēgts tel, nekāda mīļuma (bišķīt jau ir). Gaidīt kad atkal uzradīsies?
Esmu pilnīgā nesaprašanā, kas notiek. :-(