Ak kungs, tā smejos! Visi bēgļi, visi kā viens un bez izņēmuma, ir slikti - visi to vien tikai dara kā zog, izvaro un nestrādā.
Nu ziniet, man personīgi pamatotas bailes atrasties uz ielas ir tagad, kad bēgļi vēl Latviju pat sasnieguši nav. Cilvēki uz ielas tiek apzagti gaišā dienas laikā, notiek slepkavības, viens čomaks Madonā sievietei nogriež galvu, mazgadīgie ar petardēm spridzina kaķus un dur tiem acis ārā, pedofīli mazus bērnus izvaro daudzstāvu māju liftos utt., utjp. Un kas tad mums te atklājas? Vai - tie tak mūsu pašu latvieši un/vai krievi. Ne musulmaņi, ne ebreji, ne vēl nezin kas.
Mans viedoklis ir tāds - katrā tautā ir, es atvainojos, kretīni. Un katrā tautā ir laimes un labas dzīves meklētāji, tādi, kuri negribēs strādāt un tādi, kuri zags un taisīs cūcības. Tieši tāpat kā katrā tautā būs cilvēki, kuri respektēs viens otru un godīgi strādās, dzīvos.
Diskusijā tālāk neiesaistīšos, jo ar tādiem cilvēkiem pat runāt nav vērts. Viņi ir ieņēmuši galvā, ka apkārt viņiem ir viens vienīgs rožu dārzs, kamēr visi citi ir slikti un briesmīgi. Ir tikai skumji vērot to, ka latvieši runā sliktu par bēgļiem, kuri it kā darīs briesmu lietas, taču paši tai pat laikā nolaižas līdz zemākajam līmenim un ar savu valodu, leksiku un drausmīgo naidu kļūst vēl nožēlojamāki. Ja tādi ir līdzcilvēki man blakus, tad es patiešām labāk dzīvoju ne-latviskā vidē.