Ko darīsi TU, kad bēgļi/imigranti ieradīsies Latvijā?

Reitings 501
Reģ: 28.07.2015
uzskaitīšu par sevi

-nigeriem metīšu ar banānu mizām
-musulmaņiem metīšu virsū žāvētu cūkgaļas gabaliņus, ko var nopirkt veikalos
-dedzināšu korānu
-raušu musulmaņu sievietēm nost parandžas
16.09.2015 20:46 |

Reitings 501
Bailes ir pamatotas, jo viņi var tev uzbrukt jebkurā laikā , kā arī izvarot.

Un te nav sakara ar reliģiju vispār, bet mentalitāti, gēniem.

Tie bēgļi visi ir agresīvi noskaņoti.
16.09.2015 22:13 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014

Un te nav sakara ar reliģiju vispār, bet mentalitāti, gēniem

Un to saka cilveks, kurš sēž zem izvarotāja vārda, turklāt dubultā- 1) kā personāžs no seriāla kurš 3 vīriešu kompānija izvaroja jaunavu un 2) kā turks un musulmanis, kad ir tā pati kultūra kas atrodama bēgļu starpā. You made my day. :D

Labi, Tu vismaz tikai troļļo, bet ir tik reti dumji cilvēki, kas svēti tic, ka cilvēki pārdod savas majas 1000€, lai apšaubāma laivele brauktu pāri Vidusjūrai riskējot ar dzīvību eiropietes izvarot.
16.09.2015 22:40 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Ak kungs, tā smejos! Visi bēgļi, visi kā viens un bez izņēmuma, ir slikti - visi to vien tikai dara kā zog, izvaro un nestrādā.
Nu ziniet, man personīgi pamatotas bailes atrasties uz ielas ir tagad, kad bēgļi vēl Latviju pat sasnieguši nav. Cilvēki uz ielas tiek apzagti gaišā dienas laikā, notiek slepkavības, viens čomaks Madonā sievietei nogriež galvu, mazgadīgie ar petardēm spridzina kaķus un dur tiem acis ārā, pedofīli mazus bērnus izvaro daudzstāvu māju liftos utt., utjp. Un kas tad mums te atklājas? Vai - tie tak mūsu pašu latvieši un/vai krievi. Ne musulmaņi, ne ebreji, ne vēl nezin kas.
Mans viedoklis ir tāds - katrā tautā ir, es atvainojos, kretīni. Un katrā tautā ir laimes un labas dzīves meklētāji, tādi, kuri negribēs strādāt un tādi, kuri zags un taisīs cūcības. Tieši tāpat kā katrā tautā būs cilvēki, kuri respektēs viens otru un godīgi strādās, dzīvos.
Diskusijā tālāk neiesaistīšos, jo ar tādiem cilvēkiem pat runāt nav vērts. Viņi ir ieņēmuši galvā, ka apkārt viņiem ir viens vienīgs rožu dārzs, kamēr visi citi ir slikti un briesmīgi. Ir tikai skumji vērot to, ka latvieši runā sliktu par bēgļiem, kuri it kā darīs briesmu lietas, taču paši tai pat laikā nolaižas līdz zemākajam līmenim un ar savu valodu, leksiku un drausmīgo naidu kļūst vēl nožēlojamāki. Ja tādi ir līdzcilvēki man blakus, tad es patiešām labāk dzīvoju ne-latviskā vidē.
17.09.2015 00:50 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Pofig, cik un kad ienāks...
Saprotiet, ka viņiem cita reliģija, viņi ne vella neintegrēsies.. un tad pēc padsmit gadiem visi varēs raudāt :D
Neintegrēsies!!!
Un mums kā tautai jau pofig, nacionālās vērtības, kultūra - nulle, lai jau nāk :)
17.09.2015 03:44 |

Reitings 75
Reģ: 14.09.2015
Man nav iebildumu pret bēgļu uzņemšanu.. Tās ir kārtējās sekas , ar kurām jāsamierinās kā Eiropas Savienības dalībvalstij. Tas ir Savienības uzstādījums, ar kuru ir jārēķinās. Un pret bēgļiem manā uztverē jāizturas viesmīlīgi, ko , nešaubos, darīs valsts atbildīgās instances. Un tās kvotas, manuprāt, ir ļoti normālas, tādas, kuras neapdraud valsts iekšējo drošību.

Politiķi vispār varēja paklusēt, un necelt brēku par dažiem simtiem bēgļu, labāk būtu satraukušies par tiem cilvēkiem, kuri izpērk Latvijas zemes, nekustamos īpašumus, tādējādi graujot pilsoņu labklājības iespējas, un iespējas saimniekot. Labāk kreditēt vietējos, nevis atdot ārzemniekiem.
Bet šie cilvēki, bēgļi, tas nav drauds. Viņi tiks kontrolēti, aprūpēti, izmitināti utt. Ne jau apbruņoti, sanaidoti utt. Ne jau viņi te postīt valsti nāk, to dara politiskā elite
17.09.2015 04:19 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Lai arī šī ir troļļu diskusija, tomēr domāju, ka ienākot bēgļiem, cilvēkiem ar pilnīgi atšķirīgu domāšanu, uztveri, attieksmi, viens otrs latviešu nacionālists sapratīs, cik vienkārši tomēr ir dzīvot līdzās ir tiem tik ļoti nopeltajiem krieviem. Jo krievu kultūra, paražas tomēr tik krasi no latviešu neatšķiras, var kaut kas nepatikt, bet viss ir daudz maz pieņemams, vismaz saprotams un arī līdzīgs, galu galā līdzās pastāvam jau ļoti ilgu laiku. Ar tiem cilvēkiem tas var nebūt tik vienkārši.
17.09.2015 06:20 |

Reitings 501
Par šādām nopietnam temam neviens netrollo
17.09.2015 17:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits