Prieks!

Reitings 351
Reģ: 22.10.2014
Sveikas! :-)

Kas ir tās lietas /sīkumi kas jums ikdienā sagādā prieku?

Paldies!
16.09.2015 19:23 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Lv nevienu smaidīgu cilvēku neredzēt, visi tādi īgņas it īpaši no rītiem, tik vazājas apkārt ar savu koposī skatienu.

Kad ko tādu dzirdu, vienmēr gribas pajautāt, vai cilvēks pats, kurš tā saka, pa ielu staigā smaidīdams kā tāds saules stariņš? Vai arī tomēr pats ir tāds pats īgņa kā pārējie?

Par tēmu.
Mans suns.
Stulbi jokot un nenormāli smieties par visādām muļķībām ar draugiem.
Atnākt no darba un iegāzties dīvānā.
Laba diendusa.
Tas brīdis, kad vīrs pagatavojis ko garšīgu un tūlīt, tūlīt ēdīšu, pat ne pati ēšana, bet tas mirklis, kad kūpošs šķīvis tiek nolikts zem deguna.
Tie brīži, kad ar vīru sēžam un smejamies paši par sevi, kādi loši esam. Vienkārši aprēcam sevi.
Labs seriāls.
Apziņa vakarā, kā nākamā diena ir brīva.
16.09.2015 21:20 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Prieku sagādā:
*kad vīrs pārnāk mājās no darba;
*kad ienākot mājās, kaķis prasās opā;
*Kad ir tikko izmazgāti, sataisnoti mati;
*jaunas parpalas vai apavu iegāde;
*kad naktī caurmigusi jūtu,ka vīrs dod buču un tad tā tumsā nokļūst kaut kur uz mana ķermeņa - acs, auss, muguras, utt..:D
*tīra mājā noteikti iepriecina;
*labi sanākusi maltīte;
*mamma;
*algas diena;
*darba dienas beigas;
*tā sajūta, kad tu ej pa veikalu un tev kaut ko gribas, bet tu nezini ko, bet tad tu atrodi tieši to, kas liek siekalām sarosīties mutē :D
Vispār šobrīd man ir ļoti daudz par ko priecāties...(l)
16.09.2015 21:23 |

Reitings 819
Reģ: 21.02.2015
Kad ko tādu dzirdu, vienmēr gribas pajautāt, vai cilvēks pats, kurš tā saka, pa ielu staigā smaidīdams kā tāds saules stariņš? Vai arī tomēr pats ir tāds pats īgņa kā pārējie?

Tieši tā! :)
Ja es pasmaidu, man pasmaida pretī! :) un man patīk rītu sākt ar to, ka atrod iemeslu par ko pasmaidīt.. :) jo tas vairo pozitīvās emocijas, kas dod spēku.. apkārt ir pietiekami negativā, lai pati vēl sevi tā nostādītu :)
16.09.2015 21:28 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
-Brīdis, kad pēc garas darba dienas esmu atnākusi mājās, iegājusi karstā dušā, paņēmusi kaut ko garšīgu un varu gulšņāt pie tv vai kompja
-rīta kafija un svaiga vēl neatšķirta prese
-kad esmu nomazgājusi kosmētiku no sejas un uzklājusi labu krēmu
-brīži ,kad es zinu, ka labi izskatos
-kad atļauju sev notiesāt kaut ko ļoti garšīgu, bet nevēlamu
-kad pēc garas dienas apgulies gultā svaigos palagos un gultasveļā
-kad uzlieku mīļāko mūziku un viesistabā dejoju viena pati kā traka
-kad braucu transportā, sēžu kādā kafē vai parkā un vnk vēroju cilvēkus
16.09.2015 22:15 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Rudens rīti šobrīd sagādā prieku visvairāk. Kad ir rasa un migla, bet saule jau lec un starp kokiem saules stari laužas tādās kā līnijās, aaaaah, es eju un jūtos tik ļoti laimīga un priecīga, kad redzu tādu skatu :)

Un prieku sagādā būt mājās. Vienkārši būt tur, rosīties, darīties, dzīvoties, celties un iet gulēt
Cilvēku laipnība un pieklājība, kopīga sasmiešanās ar nepazīstamu cilvēku par kādu situāciju

Un tagad smieklīgais no attiecībām :D Kad man draugs kasa aiz austiņas :D
16.09.2015 22:21 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
*kad draugs naktī pamostoties cieši mani apķer un pasaka, cik ļoti mīl..dievinu tādus brīžus (l)
*pēc garas dienas nomazgāties un ielikties gultā
*apēst kaut ko garšīgu, īpaši, ja jūtos izsalkusi
*izrunāties ar mammu un just to īpašo saikni, atbalstu..uzreiz visas problēmas liekas mazākas tikai no tās apziņas vien. :-)
16.09.2015 23:09 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
noteikti prieks sākas no rīta ar gardām brokastīm, kuras vienmēr man ir gardas(l)
prieks satikt kolēģus un nodoties sportam(l)
16.09.2015 23:41 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Patiik taa sajuuta, kad peec nakts mainjas piespiezu sevi aiziet uz sporta zaali (un vispaar sportot jebkuraa dienaa), kad naaku maajaas un ir taads prieks, ka laiks nav zemee nomests un esmu izdariijusi ko veertiigu savas veseliibas labaa.
Prieku sagaadaa saplaanotu celojumu gaidiisana un tas riits, kad jaadodas celjaa, kad ir tas satraukums par visu nezinaamo un patiikamo, kas sagaida.
Prieku sagaadaa pamosanaas ar miiloto un saprast, ka sai dienaa nevienam nekur nav jaasteidzaas, kad var vaaljaaties pa gultu un tad aiziet uz kaadu forsu kafejniicu borkastiis vai uz brancu.
Prieku sagaadaa satikt manu mazo krustdeelu un kad panjemu vinju opaa, vinjs mani stipri, stipri samiiljo.
Kad darbaa ir bijusi saspringta un stresaina diena, bet man viss ir gaajis no rokas un paarnjem prieks par labi padariitu darbu.
Kad piezvana kaads no draugiem un es speeju vinjam/vinjai paliidzeet gruutaa briidii ar traapiigu padomu.
Un samiiljot manus vecvecaakus, paliidzeet vinjiem jebkaadaa veidaa, aiziet un sapirk vinjiem visaadus gardumus utt.
17.09.2015 00:10 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
*Agrie nesteidzīgie rīti, kad bērni vēl guļ (brīnumainā kartā), bet mēs ar vīru nesteidzīgi brokastojam un runājam par visu ko āra terasē, un baudam rīta saules starus
*Labs seriāls/filma vakarā, kad visa ģimene ir kopā
*Iepriecina iepirkšanās produktu veikalos, kad varu tā mierīgi izstaigāt un izpētīt visus plauktus, pasmaržot augļus. Rodas uzreiz iedvesma kaut ko interesantu pagatavot
*Skaista veļa
*Mazi ikdienišķi sīkumi - bučas, apskāvieni, bērna smaids, negaidīti smieklīgi joki, u.tml.
*Iepriecina kaķis, kurš sagaida mājās vai nakts vidū nāk gulēt blakus un kādu brīdi murrā un pieglaužas
*Patīk šad tad būt vienai savās mājās un izbaudīt mieru (reti gadās)
*Iepriecina daudz cukura un piena kafijā
*Iepriecina kāds negaidīts pirkums - netika plānots, bet pēkšni tika atrasts un nopirkts, un izrādās ļoti laba, noderīga lieta
*Sagādā prieku pievakarē braukt pa gleznainu norietošas saules apspīdētu ceļu mašīnā un klausīties kādu aizkustinošu dziesmu
*Kopīgas pastaigas vakarā
*Sirsnīgas sarunas
*Kārtības ieviešana
Vispār ļoti daudz kas vēl...
17.09.2015 00:14 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Man daudzas lietas sagādā prieku:

* aizmigt mīļos apskāvienos;
* braukt ar riteni (kaifs);
* vīna glāze pēc garas darbadienas;
* tikšanās ar draugiem;
* skaists saulriets pie jūras;
* apziņa, ka labi izskatos;
* smeldzoši muskuļi, kas liecina, ka labs treniņš bijis;
* karsta vanna;
* kārtīga muskuļu izstiepšana (riktīgs kaifs);
* tīrs un kārtīgs dzīvoklis;
* utt

Šorīt pirmo reizi uzvilku rudens mēteli un no sirds sapriecājos, kad kabatā atradu pērnā gada kastani (l)
17.09.2015 00:50 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Smaidīgi cilvēki uz ielas

Es esmu apmierināts ar dzīvi un es nesmaidu nepārtraukti. Kāpēc tas būtu jādara ?
Manuprāt izskatās pamuļķīgi ja cilvēks ir pieradināts visu laiku smaidīt.

Un nevis tāpēc ka ir ļoti laimīgs visu laiku, bet tāpēc, ka tā ir jāizskatās.
Ja cilvēks ir nopietns (vai pat izskatās drūms) nenozīmē ka viņš ir pagalam nepamierināts un nelaimīgs.
Un man arī nepatīk nepārtrauktā atvainošanās rietumeiropā. Jabi, ja nejauši uzgrūžas kādam tad protams, bet bieži vien tā ir jādzird nevajadzīgi daudz.
17.09.2015 09:35 |

Reitings 170
Reģ: 09.09.2015
Uz doto brīdi, neskaitot visus ikdienišķos sīkumos un mājas dzīvi, mani iepriecina brīži, kad ir panākumi darbā un labākā drauga vēstules !
17.09.2015 09:40 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Man nāk prātā jaukie vakari un rīti kopā ar draugu, kad var gulšņāt, pļāpāt. Patīk, ja rodas spontāni plāni - kaut aizbraukt kaut kur paēst vai aizbraukt uz tālāko veikalu. Tādas mazās lietas :)
Tagad vēl liela laime ir mans augošais vēders. Nebiju iedomājusies, ka varu mīlēt kādu tik ļoti, pat vēl nepazīstot :)
17.09.2015 09:43 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Interesanta tēma, bet secinu, ka mazāk priecājos pēdējā laikā...

*rīta buča no drauga
*nesteidzīga rīta kafija darbā
*darba dienas beigas
*mājas čību uzvilkšana
*dīvāns + pleds + sveces + tēja + TV vai dators
*aizmigšana kopā ar draugu, apskāvieni un bučas
*brīvdienu rīti, kad var ilgāk pagulēt
*ilgi gaidīta notikuma sagaidīšana
*svaigs manikīrs
*smuki mati
*mammas kaķis
*tēta satikšana
*draudzeņu satikšana
*radinieka zvans vai sms
*veikalu ķemmēšana
*kad draugs izdara kaut ko jauku
*sevis palutināšana

Un jā, es arī uz ielām smaidu suņiem :D

:-)
17.09.2015 09:59 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
~ ik rīta ākstīšanās un ālēšanās ar draugu. + tas teikums, ko viņš man uzdod, kad tikko esmu atvērusi acis - Labrīt, You are from China? :D
~ karsta kafija. (No kuras man jātiek vaļā)
~ cilvēku iepriecināšana. (Pēdējā laikā mēdzu gatavot draugiem uz svētkiem dāvanas, nu tādas mīļās, patīk, tas gatavošanas process.)
17.09.2015 10:25 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
vīrieša dāvātie ziedi vai kāds nieciņš tāpat vien;
laiks, kuru pavadu kopā ar mazo (arī tad, kad esmu pārgurusi);
skaista apakšveļa un KURPES (l);
ikrīta kafija; brīvdienās līdzņemamā (tā jau kā tradīcija, ko uztveru kā sevis palutināšanu);
sevis palutināšana ar niekiem vai kādu procedūru.. vai vēl kādiem ne tik maziem niekiem :D
patīk darboties pa savu dārzu. šogad to sanāca atstāt novārtā, bet ceru nākamgad laboties;
ēsta gatavošana, kad nav nekur jāskrien un paralēli kas jādara. patīk palutināt mājiniekus un ciemiņus ar kūkām :)
gan jau vēl kkas, bet nenāk uzreiz prātā :)
17.09.2015 10:35 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
āaa, vēl man patīk iepirkties netā - saņemto paciņu ir tāaads prieks!(l) Gluži kā Zsvētku dāvanu saņemot. Tas, ka pati samaksāju par šo "dāvanu" paciņas saņemšanas brīdī jau ir aizmirsies :-D
17.09.2015 10:40 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
* Brokastu un vispār silta, garšīga kafija (l)
* Apskāvien, tie, diemžēl, sanāk reti, man TIK ĻOTI patīk..
* Pagatavot vai izdarīt ko jauku, ka otram prieks. Arī svešiem.
* Kad ar kādu pazīstamo, kuram ne tik labi iet, notiek kas labs.
* Sataisīties tā, ka pašai patīk, kā izskatos.
* Sajūta pēc nomazgāšanās (bet mazgāties un slapjums nepatīk :D)
* Kad svari rāda mazāk nekā iepriekšējā dienā, kaut par 100g :D
* Kad padarīts kaut kas tāds, uz ko ilgi bija jāsaņemās.
* Nakts velo braucieni uz mājām.
* Braucieni sabiedriskajā pēc superīgas laika pavadīšanas/laba pasākuma.
* Mīlu gulēt, bet besī laiks, ko pazaudē gulēšanas laikā.
17.09.2015 11:01 |

Reitings 630
Reģ: 11.07.2009
* Kad svari rāda mazāk nekā iepriekšējā dienā, kaut par 100g

+++:-D
17.09.2015 11:07 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
vēl man patīk iepirkties netā - saņemto paciņu ir tāaads prieks!

+ priecājos, kad saņemu gaidīto pasūtījumu no Avon... tiešām kā Ziemīšos :-P pati sevi ar visādiem štruntiem apdāvinu :D
17.09.2015 11:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits