Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Darbs brīvajā laikā

 
Reitings 1
Reģ: 16.09.2015
Kādu laiku atpakaļ biju jauna darba meklējumos, Vienu dienu, kārtējo reizi lasot darba piedāvājumus, ieraudzīju sludinājumu par papildus piepelnīšanās iespējām. Lasot sludinājumu, kurā bija teikts, ka var nopelnīt vairākus tūkstošus eiro pāris nedēļu laikā, ieguldot tikai 5 eiro, nodomāju, ka tā ir kārtējā viltība un krāpšanās, tomēr intereses pēc nolēmu sludinājumu izlasīt līdz galam un uzzināt, kas tad īsti tiek piedāvāts.
Lasot sludinājumu, sapratu, ka it kā jau nekā sarežģīta tajās darbības, kas jāveic nav un pēc blēdīšanās arī neizskatījās. Pārlasīju sludinājumu vēlreiz un nolēmu, ka vairāk par 5 eiro zaudēt es nevaru, kāpēc gan nepamēģināt. Jau pavisam īsā laikā, veicu visas nepieciešamās darbības (tikai četrus soļus), lai mani ieguldītie 5 eiro sāktu nest peļņu. Minēšu, ka man vēl joprojām nebija īstas ticības, ka tas izdosies. Pagāja nedēļa, ieskatos savā Interneta maciņā (maciņš, kas jāizveido pirmajā solī), un tieši tas, ko es domāju. Ienākumu nekādu!!! Tikmēr citi dalībnieki raksta, ka nedēļas laikā nopelnījuši - cits 15 eiro, cits 65 eiro. Pie sevis nodomāju, esmu iekritusi kārtējā krāpšanā, naivi cerot, pāris nedēļu laikā papildus nopelnīt. Tā es pārtraucu šo nodarbošanos, pie sevis nopriecājoties, 5 Eiro zaudējums manu budžetu nekādi neiespaidos.
Vēl pēc pāris nedēļām tikai interese pēc ieskatos savā Interneta maciņā, kāds man ieskaitījis 50 centus. Pie sevis nodomāju, vēl viens naivais atradies... Vēl pēc divām nedēļām tomēr atveru savu Interneta maciņu atkārtoti, bet tur jau ap 35 eiro ieskaitīti. Sāku domāt, varbūt tomēr tas darbojās. Protams, tie nav simti vai tūkstoši, bet arī 35 eiro ir naudiņa. Bet vēl pēc nedēļas sākās pats interesantākais – manā Interneta maciņā KATRU DIENU sāka ienākt nauda, un jau pēc pāris nedēļām man kontā bija jau vairāk nekā 500 eiro, pavisam nopietni! Atsāku darboties atkal. Rezultāts bija pārsteidzošs! Kopumā 2 mēnešu laikā, no brīža, kad sāku darboties es esmu nopelnījusi 2245 eiro! Tagad nauda manā Interneta maciņā ienāk katru dienu - ik pa 15 minūtēm manā kontā tiek ieskaitīti 50 centi.
Jāatzīst, es neticēju, ka tas viss darbojas, bet tad sāku saņemt daudz pārskaitījumus. Tagad mans darbs ir katru dienu pāris stundas padarboties Internetā, un VISS!!! Bet ienākumi tādi, ka vairs nav jāuztraucas par to, kā iztikšu no vienas algas līdz nākamajai.
Tagad es jums izstāstīšu, kā tas viss darbojas un kāpēc! Es jums apgalvoju, ja izpildīsiet precīzi visas instrukcijas, kas aprakstītas zemāk, tad sāksiet saņemt daudz vairāk naudas nekā domājat, turklāt īpaši nepiepūloties.Tas ir vienkārši un pilnīgi legāli. Jūsu ieguldījums ir tikai 5 eiro un ļoti lielas iespējas uzlabot savu labklājību.
Galvenais princips:
JEBKURA PROJEKTA DALĪBNIEKA LABKLĀJĪBA IR ATKARĪGA NO KATRA DALĪBNIEKA GODĪGUMA UN LABKLĀJĪBAS!

UZMANĪBU!!! Izlasiet šo vairākas reizes. Izpildiet instrukciju PRECĪZI, un jūs diezgan labi nopelnīsiet dažu mēnešu laikā!!! Kāpēc tas tik veiksmīgi darbojas? Tikai un vienīgi tāpēc, ka projekta dalībnieki ir GODĪGI.

1.Solis
Reģistrējies mājas lapā www.paypal.com un ieskaiti savā Interneta maciņā 5 eiro

2.solis
Naudas pārsūtīšana.
Uz katru no zemāk esošajiem e-pastiem naudas pārsūtīšanas sadaļā jāpārsūta 50 centi secībā no 1. līdz 10. Galvenais NEJAUKT SECĪBU, citādāk visa ķēdē tiks pārrauta un sistēma nenostrādās, tāpēc esiet uzmanīgi un labāk ievadiet epastus ar roku.

Epasti ir sekojoši:
1. [email protected]
2. [email protected]
3. [email protected]
4. [email protected]
5. [email protected]
6. [email protected]
7. [email protected]
8. [email protected]
9. [email protected]
10. [email protected]

Uzmanību svarīgs mirklis!!!
Pārsūtot 50 centus katram maciņam tas ir jādara sekojošā veidā.
Izvēloties "Send money" pie pārsūtīšanas veida kur rakstīts "Purchase" (zemāk būs goods, ebay items un services) jāpārslēdz uz "Personal" sadaļu (tad būs rakstīts Gifts, living expense, payment owed un other) ir jāizvēlās GIFT. Tad netiks ņemta nekāda komisija Jums un saņēmējam. Esiet uzmanīgi.

3.solis
Izveidojiet līdzīgu sludinājuma tekstu vai arī, varat arī nokopēt manējo un saglabāt (txt formātā vai kā jums ērtāk). Kopētajā tekstā izdzēsiet no e-pastu saraksta PIRMO (AUGŠĒJO) epastu un pārvietojiet 2.e-pastu pirmajā vietā, 3.e-pastu otrajā vietā, 4.e-pastu trešajā, 5. e-pastu ceturtajā, 6.e-pastu piektajā, 7.e-pastu sestajā, 8.e-pastu septītajā, 9.e-pastu astotajā, 10. e-pastu devītajā, bet 10.rindiņā, kas tagad ir tukša, ierakstiet SAVU epastu!!!

4.solis
Izvietojiet savu sludinājumu ne mazāk kā 200-300 forumos un ziņu vietnēs un dariet to regulāri!

Veiksmi un izdošanos!
16.09.2015 00:19 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits