Labs vakars!
vēlos jūsu viedokli par to, kā rīkotos šādā situācijā, vēlos objektīvu skatu no malas. :-D Pati jūtos kā 15g tīne (kgan ir 25+), un nezinu, ko darīt :-D
Pirms kāda laika izšķīros ar draugu, ar ko bija nopietnas attiecības. Palēnām visam tiku pāri... Piereģistrējos iepazīšanās portālā, laika kavēšanas nolūkos + mazums kas... Man uzrakstīja viens bijušais darba kolēģis, ar ko pirms gadiem 5 strādājām kopā. Nek;ada baigā kontakta mums nebija, abi tajā laikā bijām aizņemti - ja vien neliels flirts darba pasākumos. Nu lūk, sarunas vairāku dienu garumā, sarunājām, ka varētu šonedēļ satikties - viņš ierosināja + pieminēja to vairākas reizes, jo sākumā izvairījos, ka kaut kas uz šo nedēļu jāsarunā. Beigās piekritu. Saraksti turpinājām, viņš pēcējais neatbildēja uz manu ziņu, kgan portālā ir gājis vēl pēctam.
Tad nu - ko man darīt? :-D Nezinu, kas ar mani ir - nu nevaru viņu izmest no galvas, kā tāda tīnīte.. Tirinos pa m;āju un nav man miera :-D Jāsaka, ka parasti nerakstu puišiem pirmā - manuprāt, sākumā tomēr iniciatīva vīrietim jāizrāda, bet, ja viņš līdz kādai trešdienai tā arī neuzraksta, cik muļķīgi būtu rakstīt pašai? Ja nebūtu interese, tad jau vairākkārt nepiedāvātu tikties, bet nu, tajā pašā laikā - ja būtu interese, tad nepazustu no sarakstes. Tas tomēr ir iepazīšanās portāls, tikpat labi, katru vakaru ar kādu no turienes tiekās