Vēldzemdētāju priekšrocības.

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Vienmēr tiek uzsvērts, ka bērnus sievietēm ir jālaiž iespējami agrākā vecumā, kamēr jaunas, var paciest negulētās naktis, bērniem patīk jauni vecāki utt. :)
Bet... ir dzirdēti arī pretēji viedokļi. Ka grūtniecība ir milzu slodze organismam un tā no pamatīgi novārdzina un novecina. Nerunāju tikai par lieko svaru, strijām utt. bet vispārējo organisma specību, sejas svaigumu. Ja sievietes līdz 25 gadiem dzemdē 2 bērnus, tad 30 gados viņa izskatīsies krietni sliktāk kā vienaudze, kurai ir 30 un vēl nav bērnu. Tāpēc saka, ka vislabāk tomēr esot laist pasaulē bērnus ap 30 vai mazliet pēc (parāk vēlu, kad tuvojas 40 arī esot samazinajusies auglība un grūtāk palikt stāvokī esot)

Tāpēc daudzas pasaules slavenas aktrises to zina, izvēlas laist bērnus pasaule savas karjeras norietā 35-37 g.v (ja nu ne gluži norietā, bet tad laikā kad jau daudzās lomās jau paspēts nofilmēties).

It kā tie stāsti par pēc iespējas ātrāk ka nāk no tiem laikiem, kad cilvēki dzīvoja īsāku mūžu, bija augsts mirtības līmenis, tāpēc sabiedrībai vajadzēja sevi ātri un daudz atražot.
13.09.2015 20:39 |

Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Sesilla ir diezgan daudz sievietes, kam, augšanas hormonu ietekmē, pēda izaug par izmēru lielāka grūtniecības laikā.
14.09.2015 23:27 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Sesilla, veidosies, protams, jaunas attiecības. Bet taču visas sievietes vēlās būt skaistas un tuvāk ideālam - strijas noteikti nepalīdz justies skaistākai. Ja jauniete varēja izcelties ar skaistu, jaunu, tvirtu augumu, tad pēc bērna, ar strijainu vēderu, krūtīm un kājām diez vai jutīsies tikpat skaista, bet vēl priekšā visi jaunības gadi... Nav mirstamā kaite, bet, ja varētu izvēlēties - neviena sev strijas negribētu.
14.09.2015 23:40 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
a strijas uzrodas pēc 30 gadiem, pēc ilgas kopdzīves - nav nekas traģisks. Bet, ja 20 gados, kad vēl iespējams jāveido jaunas attiecības - nu ir kā ir... un to paredzēt nevar.

nu nu, sodien strijas ir arii 16 gadigaam pusaudzeem, kuras attistoties biezi vien uznjem lieko svaru, ne daudz, bet pietiekoshi.

Man strijas bijushas vienmer, cik pirms berna, tik pat palika peec berna, nekad par vinjaam neesmu shausminajusies, vienmer esmu pienemusi un nekad nav bijusi kompleksi. Un par uzmanibu nekad neesmu sudzejusies... :)

Es dzemdeju 27 gados, ja butu satikusi virieti atrak, butu atraak. Nedomaatu, ka nedzemdetu delj taa, ka butu strijas vai krushu formu pazaudetu.

Shaubos, ka pieaugushi un nobriedushi virieshi neveidos attiecibas delj taa, ka tev strijas uz vedera. Sievietei ir tik daudz citu priekshrociibu, kaa sevi "pasniegt", jo galu galaa, tikai ar smuku vien nenodzivosi...
15.09.2015 00:26 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Story, tev strijas uz vēdera?
Kādi nobrieduši vīrieši var būt 20 gados? Jā, tuvāk 30 jau tā kā normāli vairāk smadzenes darbināt un saprast, ka uz pasaules ne jau izskats visu nosaka. Bet 20 gados... Tas ir tas jaunības posms, kad gribās tvert visu un būs skaistam un visuvarošam.

Un atkal jau - visiem protams nav strijas pēc bērna. Bet tādas var rasties.
15.09.2015 00:35 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Neons,

man nav uz vedera, bet dibens, gurni, kajas, vienmer kops pacmit gadiem... Ja ari butu uz vedera, vilktu vasara kopejo peldkostimu, vairak sportotu, tiitos pleves, maskaas, jebkur, ietu uz proceduram, kas to samazina, ja man trauceetu, bet man netrauceeja, nekad. Vispar esmu vienmer pienemusi un bijusi apmierinata ar sevi, kaut nemaz tada skaistule arii neesmu. Laikam viss galvaa, ja man kads aizraditu par strijaam??? Nee, nopietni??? Da vienalga par ko, nu es nelautu, pieceltos un aizietu! Vispaar, ja sievietes par strijam un celulitu nerunaatu, shaubos, ka virieshi par ko tadu zinaatu.

Vai nu man bijushi korekti virieshi vai nu tiesham nekad nav pamanijusi strijas. Un ne jau es 18 gados satikos ar 30 gadigu virieti.

protams, 20 gados pastiprinaati tiek pieversta uzmaniba savam izskatam, bet ir lietas ar kuraam ir jasadzivo, ka piemeram strijas! Un japienjem sevi ar taam, bet nu atkartoshos, viss ir galvaa pasham sev..
15.09.2015 00:50 |

Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
Un tas bērns tiešām cik arī mēs bijām pieskatījuši un redzējuši kā tas bērns uzvedas, nu nebija labi pat ne tuvu laba audzināšana. Ja ko nedod tad sprāga pa labi un pa kreisi(jā protams bērni tā mēdz darīt, bet šis jau bija riktīgs briesmonēns), atļāva bērnam darīt ko grib, lai jau apzīmē sienas utt. 

Ja man tas bērns būtu jāauklē, man uz galvas nekāptu. Esmu jauka pret bērniem, bet arī stingra. Bērni tāpat mani mīl.
15.09.2015 04:25 |

Reitings 537
Reģ: 27.08.2012
No manis tie baidās joprojām.
Pie drauga līp burtiski klāt. Bet kā mani ierauga - tā raud.

Neesmu jau briesmone. Bet tā ir. Vnk baidās. Laikam neesmu radīta bērniem.
15.09.2015 07:01 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man ir draudzenes, kurām pēc dzemdībām ir skaistāka figūra palikusi nekā pirms tām. Protams, neesmu pētījusi viņas zem mikroskopa, bet no malas izskatās lieliski :)
15.09.2015 08:53 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Zinu daudzas sievietes kuras līdz ar bērna dzemdēšanu izskatās sievišķīgāk nekā pirms tam. Gan vizuāli, gan emocionāli.
Esmu daudz saticis jaunās māmiņas kad vedu savus bērnus uz bernudārzu. 90% no visām izskatījās ļoti labi. Domāju, pat labāk nekā pirms bērna.

Par vēldzemdēšanu - sieviete var arī piedzemdēt +40 gados un viss būs labi. Tikai risku ir daudz vairāk. Mēs dzīvojam ķīmiskā laikmetā un daudzas saslimšanas kas agrāk sievietēm sākās pēc 40, tagad bieži vien jau sākas pēc 25. Un dzīves laikā var dabūt gan traumas, gan smagas slimības, kas var novest pie neauglības. Un var sanākt kas ir karjera, sakārtota dzīve un viss ir nodrošināts, bet pie bērna vairs nevar tikt.
15.09.2015 10:33 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Izlasot šo diskusiju radās iespaids, ka bērni tiek radīti ķeksīša pēc-vai nu jaunībā, jo tad ātrāk bērni izaugs un būs miers vai vecumā, lai nebojātu jaunību.
Žēl, ka nevienā komentārā neparādās argumenti par to, kurā vecumā mammām ir vairāk brīva laika un vēlēšanās to veltīt bērniem.
15.09.2015 18:08 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Nu nezinu gan, taa tikai liekas,ka sievietes kuraam nav veel bernu,izskatas labak. Ok, varbuut dazas jaa, bet ne jau visas. Man liekas,ka sievietes pec dzemdiibam izskatas pieaugusakas, tas tiesa, bet tas ka sliktak,es neteiktu.
Viss atkariigs no sevis pasas , ir kas izlaizas peec dzemdiibam,nekopj sevi,logiski,ka labaak neizskatiisies.
15.09.2015 18:11 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Vispar jau ginekologi iesaka sievieteem bernus liidz plus,miinus 27 gadiem, tad esot vieglaak dzemdeet utt, kjermenis veel jauns,gatavs visam procesam.
Zinu maaminjas kuram jau pie 40,netiek bernam liidzi,jo nav tomer tada atdeve kaa 20, 25 gados, taa luk.
15.09.2015 18:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)