kā uzfrišināties RUdenim un visai turpmākai dzīvei?

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Gan sievietes, gan vīrieši man ir teikuši, ka esmu simpātiska. Bet man liekas, ka es esmu tik parasta. Nu ģerbjos vienkārši, dzemperītis, džinsi, patīk hūdiji, zempapēzu apavi. Esmu par tīru un veselīgu ādu, tāpēc vairāk pērku kopjošos kosmētikas līdzekļus, nevis dekoratīvo. No dekoratīvās vispār ikdienā tikai tuša (un arī ne vienmēr) un lūpu spīdums.BET... mani nekādā ziņā nevar nosaukt par efektīvu sievieti, bet man gari auskari, ne baigi augsti papēži, ne krāsaini nagi, ne spīdīgas somiņas ar lieliem rakstiem. Kā kļūt efektīvāgai. Lūdzu, padomus, bet bez tādiem - uzkačā lielas lūpas, ietetovē uzacis uttt
13.09.2015 14:21 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
arii bez augstiem papezhiem var izskatiities smuki un sieviskigi
13.09.2015 17:19 |

Reitings 47
Reģ: 16.03.2015
vēl viena, manuprāt, efektīga stila bilde, kas varētu būt līdzīga arī tavam stilam:

13.09.2015 17:21 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Man ir jautājums kāpēc Tev obligāti būtu jākļūst par vizuāli efektīgu sievieti? Ko Tu ar to velies panākt un ko iegūt?
Man, ja godigi, ir žēl to sapucēto sieviešu agrā rīta stundā pie rimčika kases. Cikos tad viņas ir cēlušās lai lokotu matus un liktu meikapu?
Jo pašpārliecinātāka un gudrāka sieviete, jo mazāk viņa ir tendēta uz ārišķībām. Jāpiekrīt Nordic Belle, ka Tev jālasa labākas grāmatas. Līdz ar prāta attīstību arī organiski lidzi nāks imidža attīstība.
13.09.2015 17:46 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
NordicBelle +++ ;D

steal dream nevajag uzreiz dramatiskas pārmaiņas, ja neesi tādām gatava.
vari nedaudz pamainīt matu krāsu, par vienu/diviem toņiem tumšaku, gaišāku.
Ar make up ieteiktu neaizrauties, dabisks izskats ir skaists. Ja vēlies, nedaudz skropstu tuša, nedaudz izceltas uzacis - derēs.
Apģērbs. Atrodi savu individuālo stilu.
Nav uzreiz jākļūst par miss universe vai bārbijas līdzinieci.
Ja tevi nesaista augstpapēžu kurpes, ir ļoti daudz interesantu, foršu, skaistu zempapēžu apavu :)
Vari pieturēties pie tā paša sportiskā apvienojot ar klasisko utt
Vai vīrišķīgi klasisko, papildinot ar kādu sievišķīgāku aksesuāru.

Atkarīgs, kāda ir tava uzvedība, manieres, izturēšanās, kustības.
Ne visi stili piestāv visām.

13.09.2015 17:54 |

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Laikam visvienkāršākais paņēmiens būtu nopirkt leo printa kleitu, zebras printa jaciņu, zelta krāsas svārkus. Manikīrs - gari, orandži nagi. Un laist dzīvē :) labi, tas ne visai nipietni, bet noteikti uz ielas ievērotu. :) :) :)
13.09.2015 18:12 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Man tikai jautājums - priekš kam? Vai jūties slikti? Vai Tev nepatīk tas kā izskaties? Ja nē, tad nesaprotu kāpēc būtu jādzenas pēc kaut kādiem skaistuma ideāliem.
Es ikdienā vispār neģērbjos atbilstoši saviem gadiem. Manā skapī ir tikai viens augstpapēžu kurpju pāris, ikdienā staigāju kedās, flaneļa kreklos un saplēstos džinsos par spīti tam, ka man ir jau 25, ne 15 gadi. Nu un? Jūtos ērti. Par vīriešu uzmanību sūdzēties nevaru, jo vīrieši paši man atzinuši, ka ir sievietes, kurām piemīt tāda harizma, ka nekādas rotas vai augstpapēžu kurpes tur klāt nestāv. Mainīt izskatu tikai tāpēc, lai līdzinātos dāmām, manuprāt, ir stulbi. Ja ir pareizā attieksme, harizma, pievilcība un sievišķīgais šarms, tad skaisti var izskatīties pat ar kartupeļu maisu mugurā.
13.09.2015 20:01 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Aj, NordicBelle... Nu es principa lasu diezgan daudz ko, ko var nosaukt par labām grāmatām. Un? Reti kuru tas interesē.

A ja man būtu bigger boobs, augstāki papēži, MK somiņa no blakus diskusijas un pieaudzētie mati no vēl citas blakus diskusijas, tad gan daudzi cilvēki nodomātu - kāda fantastiska sieviete!
13.09.2015 21:41 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
57, es domāju, ka tu esi fantastiska sieviete! (l) Un tieši dēļ tām grāmatām, ne dēļ aksesuāriem.
13.09.2015 22:02 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
NordicBelle, nu tad tu piederi kategorijai "reti kurš" :) Tā ir laba kategorija, bet nospiedoša minoritāte.

Ar visu to, ka mani ilgtermiņā arī vairak interese tas, kas cilvekiem ir galvās, nekā mugurā, tomēr ir grūti noliegt, ka arējo tēlu citi vērtē.

Man bija pasniedzēja, zinoša, izglītota, riktīgs gudro gramatu tips. Ģērbās gan ta, ka kartupeļu talka lieliski iederētos stila ziņā. Un ko domajies - par to tak viss kurss šausminajās - ak tu mī un žē, nu kā tā var? Un par to, ka vienkārši pasniedzējai dzīve pavisam citas prioritātes, reti kurš aizdomājās.

Galu galā viņas vizuālais tēls traucēja studentēm uztvert to, ko zināšanas viņas galvā spēja dot.

Īsumā, es tikai gribu sacīt, ka jārēķinās ar to, ka uz lielu % cilvēku var atstat iespaidu galvenokart ar savu MK somiņu, un, gadījumos, kad tas ir izdevīgi, to vajag izmantot ;)
13.09.2015 22:11 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Visi tev saka, ka esi simpātiska, bet pašai sev liekas, ka parasta. Ko tas nozīmē parasta un kāpēc tu vēlies būt ne-parasta? Kāpēc tu gribi, lai uz tevi veikalos skatās? Tev vīriešu uzmanības tad tomēr trūkst? Vai arī vienkārši ir uzmanības deficīts, kad vienmēr gribas būt visa centrā?
Man šī ārišķība nav saprotama un Latvijā vispār ne tik. Būsim reālas - cik no tām sievietēm rimčikos ar papēdenēm, perfektu grimu utt atbilst tam tēlam? Daļa, jā, tas ir viņu dzīvesveids - biznesi/bagāti vīri/sabiedrības krējums/televīzija utt. Bet daļa ir meitenes-studentes-pārdevējas, kuras tās papēdenes nopirkušas par pēdējo naudu, attaisnojot sevi ar Kerijas no SATC ambīcijām. Bet ar papēdenēm vien ne Kerija, ne kāda cita nekur daudz augstāk tikusi nav. Un to pusstundu efektīgam grimam tiešām varbūt vajadzētu pārcelt uz grāmatas lasīšanu, izglītošanos, kaut sporta zāli, lai noņemtu stresu.
13.09.2015 22:13 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
57, tev pat ļoti ir taisnība! Labi izskatīties ir noderīgi, bet pakārtot pusi dzīves tam, lai labi izskatītos nav racionāli. Jāizdomā kādu iespaidu ir vēlams atstāt un tad jau ir pavisam vienkārši izdomāt kā ar maksimāli vienkāršiem līdzekļiem to panākt. Autores gadījumā sejas un acu tonim perfekti piemērota matu krāsa, pieaudzētas skropstas, labs gelish un labas, interesantas smaržas. Varbūt interesanta dizaina soma un kurpes, kā arī čupa foršu kašmira un zīda šaļļu, kas atsvaidzina visas džinsu un džemperu kombincijas. Bet efektīga un atmiņā paliekoša ir sieviete ar dzirkstošu humora izjūtu, asu prātu un siltu personību. Tā ar lepoardprinta svārkiem un neona nagiem vienkārši ir vieglāk pamanāma. :-)
13.09.2015 22:27 |

Reitings 341
Reģ: 13.01.2011
Cilvēka simpātiskums ne vienmēr ir saistīts ar ārējo izskatu, kur nu vēl apģērbu. Simpātiska varbūt ir tieši tava personība.
13.09.2015 22:39 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Pievienojos 57days teiktajam (man, kā foruma mēbelei, šķiet, ka viņa ir patiesi lieliska , patīkama sieviete).

No autores minētā un 'slavenajām' somiņām manā ikdienā nav teju nekā. Un tomēr .. saņemu gan uzmanību, gan komplimentus. Man šķiet, ka viņa pati sev šķiet pelēkāka nekā ir, jo ja saka labus vārdus, tad - gan jau - ir par ko, pat ja nelīdzinās kādam no instagram beibju standartiņiem.
14.09.2015 00:03 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Ja vari atļauties iztērēt savām pārmaiņām kādu naudas summiņu, vari pamēģināt aiziet pie stilistes ;) es aizgāju un man patika...nesaku, ka esmu izmanījusies un kļuvusi baigi savādāka, bet tīri priekš sevis...varbūt kaut kas noder un paveras cits skatījums, iedvesma kaut ko pamainīt :-)
http://sapnustudija.lv/lv/event/
14.09.2015 10:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits