Kam vienam skaists, otram nesmuks?!

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Šodien saskāros ar dīvainu situāciju, teiksim tā, pa cilvēku (meiteni), kuru es uzskatīju pa skaistu,modernu,pašpārliecinātu,vienalga,ko tā meitene uzvilktu, viņai bija laba gaumes izjūta. Pat apģērba gabali, kuri man likās drausmīgi, viņai tie visi piestāv. Nerunāsim jau par ēst gatavošanu, šķiet ka viņa jebko no pirmās reizes prot. Taču, šodien ar savu draugu un viņa labāko draugu to meiteni redzējām, es draugam saku, ka apbrīnoju viņu, jo šķiet ka viņa visā ir perfekta.Est gatavo labi, ģērbties arī labi prot, jo visu prot saskaņot, sākot no kurpēm, lidz frizūrai. Bet kas mani pārsteidza, mans draugs un viņa labākais draugs pateica, ka bezgaumīgāku ģērbšanās stilu viņi nav redzējuši, un kā ēst gatavo drausmīgi, jo visu tik smalki griež, ka nesaprot ko īsti ēd. Mēs meiteni visi pazīstam, viņa ir labākā drauga brāļa bijusī meitene.Vienmēr viņu savā, ziņā apskaudu. Bet,re kā izrādās, domas tomēr dalās, ja man likās perfekts cilvēks (ir protams savas sliktās rakstura īpašības),tad draugam ar labāko draugu tieši otrādi. Arī man viena draudzene, ieraudzījusi viņu, teica, ka nesaprot ko viņā puiši atrod, jo ir neglīta. :-|
11.09.2015 20:13 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Cheeky, bet es jau arī te teicu,ka savā veidā apskaužu to meiteni, jo manuprāt ir perfekta,ko puiši runā,tas lai paliek viņu ziņā, Trīne jautāja, lai pastatu pa sevi, ja godīgi esmu pretstats tai meitenei, jo esmu kautrīga,neparliecinata,ja saka komplimentu, es uzreiz domāju, ka ņirgājas pa mani,ja pasaka ka ēdiens bija garšīgs, es pasaku, ka neticu! Zinu ka tas vis ir man galvā [:Qnoexpression, ja man pateica, oi tev šī jaka labi, izskatās, kur pirki? Tad es uzreiz, domāju, ka tikai smejas, bet viņa uzreiz pārliecināti pateica, paldies, es zinu ka piestāv, pirku tur un tur!
11.09.2015 21:33 |

Reitings 1586
Reģ: 28.06.2015
Par gaumēm nestrīdās :D :D

Cik cilvēku, tik gaumju.
11.09.2015 22:10 |

Reitings 8
Reģ: 04.09.2015
Cik cilvēku, tik gaumju.

+++
Man liekas, ka šī jau nu ir vispārzināma taisnība. Tā nu tas ir un vienmēr būs.
Iedomājaties vien cosmo forumu - ieliek šeit kādas dalībnieces foto un ir daļa, kas spiedzot kūst kādu ieraugot, un ir daļa, kas domā - nekas īpašs. Tā tas notiek uz ielām un dzīve vispārīgi. Ja visiem vīriešiem būtu vienāda gaume, tad vecmeitu būtu daudz, daudz vairāk. :-D
11.09.2015 22:19 |

Reitings 86
Reģ: 30.08.2015
Nu, tas skaidrs, es, piemēram, uzskatu ka neglītāks auto par X6 ir reti kurš, bet cilvēki ar tādiem brauc un jūtas labi. 8-)

Vispār jau te ir -

Variants
11.09.2015 22:48 |

Reitings 183
Reģ: 28.01.2014
Nu, mums ar viirieti arii biezji nesakriit gaume cilveekos, vinjam tie aktieri, piem., kas man patiik liekas ne iipashi un otraadi. Un tieshaam ir bijis,ka es pasaku - Vouv, taa meitene tik superskaista, bet vinjam so so. Tas jau tikai dabiski. Vinjam, piem., patiik ljoti dabiskas, kas minimaali izmanto kosmeetiku, riebjas, ja gari nagi maaksliigi un citas lietas,kas man liekas pievilciigas. Vinsh buutu laimiigs,ja staigaatu t-kreklaa un botaas, man patiik kleitas.
11.09.2015 23:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits