Pēc skata "visa brendos"

Reitings 37
Reģ: 02.03.2014
Šī nav nekāda troļļu vai joku tēma.
Man ir jautājums - kas tieši liek izskatīties turīgam? Ir sievietes, kuras izskatās pēc skata ļoti smalkas, dārgi ģērbtas. Man ir viena pazīstama sieviete, zinu, ka arī viņa var atļauties nopirkt somiņu par 400 un vairāk eiro. Es viņai tā arī pajautāju kur viņa šo somu iegādājusies, jo biju pilnīgā pārliecībā, ka tā soma ir oriģināls, varbūt kaut kur ārzemēs pirkta. Viņa man atbildēja, ka nopirkusi Turcijā fake somu. Es nekad nepateiktu, ka fake, jo viņas koptēlā tā iederējās ļoti labi, tā dabiski. Man secinājums bija - viņa var pirkt pakaļdarinājumus, bet uz viņas fona tas vienalga izskatīsies kā oriģināls.
Tai pat laikā, uz ielas vai tramvajā redzi nošņurkušu sievieti, kurai plecā LV soma un uzreiz ir skaidrs, ka tā ir fake no Centrāltirgus.
Tāpat ir zināma meitene, kas strādā vidēji pelnošā amatā, nelienu protams makā, bet ir skaidri saprotams, ka Labutēnu, Diora somas viņa nevar atļauties katru nedēļu un katru mēnesi.
Kas kopsummā rada šo turīgā cilvēka iespaidu?
11.09.2015 19:44 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Kubiet, palasi internetā, cik bieži vēlams mazgāties. Tu ar savām dušas želejām 2x dienā vari nodarīt lielāku ļaunumu kā es 1x dienā. Un vēl joprojām neatradu pamatojumu, kāpēc ir speciāli jāmazgājas no rītiem, ja iepriekšējā vakarā esi bijis jau!!! Man nekas nesvīst, neož, viss ir tīrs. Kāpēc vēlreiz jābrauc pāri ar kaut kādām želejām?
13.09.2015 20:28 |

Reitings 735
Reģ: 29.01.2009
palomare, ne gluži. nav tā, ka dabīga āda liecina par "turīgumu".
vienlaikus nevaru iedomāties "turīga" izskata dāmu plastmasas zābakos. :)

vienlaikus jāuzsver - stāstu savu redzējumu & nebūt nepretendēju uz visiem pieņemamu "turīga izskata" raksturojuma definēšanu. protams, noteiktai daļai cilvēku dzīvnieku izmantošana/nogalināšana apavu/apģērba/aksesuāru izgatavošanai šķiet absolūti nepieņemama. bet tā jau ir atkal citas diskusijas tēma. :-)
13.09.2015 20:31 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nopirkt kvalitatīvu audumu + pašūt tieši savam augumam piemērotu kleitu pie labas šuvējas - tas arī ir dārgs prieks. Bet redz nebūsi "visa brendos", lai gan tev mugurā būs dārgs, kvalitatīvs un unikāls apģērba gabals...

Jautājums, ko ir svarīgi parādīt - cik TU lieliski izskaties savā kleitā, vai cik DĀRGA izskatas tava kleita.
13.09.2015 21:37 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ak, Dievs, kuru interesē tie brendi? Es, piemēram, nezinu, kā atšķirt brendīgu apģērbu no nebrendīga. Es redzu koptēlu un viss. Domāju, ka tāda apsēstība ar "turīgu izskatu" liecina par psiholoģiskām problēmām, kas jārisina pie psihoterapeita.
13.09.2015 21:50 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nerea, daudzus interesē, tur jau tā lieta.

Pat grāmatās tagad - telpa ienaca Viņš, viņam mugura bija haki krāsas XXX brenda bikses, un YYY brenda džemperis.... Un es lasu un domāju - es baigi daudz palaižu garam, ja man nav ne jausmas, par ko iet runa?
13.09.2015 21:59 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
palomare, ne gluži. nav tā, ka dabīga āda liecina par "turīgumu".
vienlaikus nevaru iedomāties "turīga" izskata dāmu plastmasas zābakos.

Ir jau arī dārgāki dzīvniekiem draudzīgie brendi, piemēram, var iegādāties Stella McCartney mākslīgās ādas apavus, kas maksā ~600 EUR :)
14.09.2015 00:24 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Piekrītu meitenei, kura uzsvēra uz to, ka apaviem un somiņai jābūt tik kvalitatīvai cik var atļauties.
Neizprotu to loģiku nopirkt vairākus lētos zābakus no "stilīgajiem apaviem", nevis vienus kvalitatīvus. Man šausmīgi nepatīk lēti apavi, jo pie tādiem arī tūkstošus vērts kažoks izskatīsies prasti.

Kubiete varētu pretendēt uz titulu - tīrākā un koptākā kosmiete -
Mēs jau te lielākā daļa redzējām kāda kubiete kopta Rīgas dāma. :-P
14.09.2015 08:54 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Šitās brendu disksuijas vienmēr aiziet kaut kādos kašķos
Man pilnīgi vienalga kādas somiņas kura nēsā un vai tā ir īsta vai neīsta - man pilnīgi vienalga. Man somiņas iedalās smukās un nesmukās.

+++ :D

Manā skapī ir visādas drēbes, gan par smieklīgām naudām pirkti lēti novēlušies džemperi, gan normālas kvalitātes apģērbi...pērku to, kas man patīk un ko varu sakombinēt, lai kopskats būtu ok ;) lielo brendu drēbes un mantas man nav un nebūs, jo neredzu vajadzību... nav nekas pret Mango, Zara un tamlīdzīgu veikalu kvalitāti :-)
Virsdrēbes, apavus un somas cenšos pirkt ilgtermiņam, klasiskākas lietas un no ādas.
Pulkstenim gan obligāti ir jābūt labam, nevis kaut kādai spīdīgai mantiņai no Ķīnas :-D

Bet nu...tā kā mana kolēģe bija neizpratnē, kāpēc es iegādājos gaišu ādas somu par, manuprāt, superīgu cenu, ja "tai somai taču pat nav nekāda brenda" :D tad es nebrīnos par šo diskusiju... (t)
14.09.2015 09:42 |

Reitings 498
Reģ: 04.02.2015
Bože moi, stulbās zoses:-D
Man kaut kā galīgi po, kā kura izskatās un ģērbjas, mums katram ir tiesības izskatīties, kā vēlamies, citos nemaz klausīties nevajag, galvenais, ka uzvilktais apģērbs liek labi justies , piem neskatoties uz to, ka tā nav MK sumka un citas zīmolu lupatas.
Man nav tādu dārgo zīmolu drēbes un tāpēc es nejūtos zemāka par citām. Ja es labi jūtos, vilkšu kaut kartupeļu maisu un staigāšu pa ielām, starp biezajām rīdziniecēm.
un vispār MK sumačku sev negribētu, pat tad, ja man pa brīvu iedotu, katrai trešajai Rīgas ģefkai tādas ir, nē, nu es jau nesaku, ka viņām nav oriģināli, visām ir, protams.
14.09.2015 10:24 |

Reitings 239
Reģ: 27.03.2015
Pat grāmatās tagad - telpa ienaca Viņš, viņam mugura bija haki krāsas XXX brenda bikses, un YYY brenda džemperis.... Un es lasu un domāju - es baigi daudz palaižu garam, ja man nav ne jausmas, par ko iet runa?
Tad nav jaalasa tik stulbas graamatas,kuras notrulina praatu veel vairaak :D
14.09.2015 11:44 |

Reitings 239
vienlaikus nevaru iedomāties "turīga" izskata dāmu plastmasas zābakos.

kas tie par plastmasas zaabakiem?Nevaru pat iedomaties par ko runa (t)
tagad vispar razho tik labi pietuvinatus maksligas adas apavus iistai aadai,ka nevar pateikt, kur ir iista un kur nee.
14.09.2015 11:54 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
labi pietuvinati maksligas adas apavi = plastmasas zābaki ;)
14.09.2015 11:57 |

Reitings 239
Abi shie ir maaksliigie,pirmie tiesham breec peec leetucha,bet par otriem neviens nepateiktu,ka tie nav iisti aadas apavi.Loti shaubos,ka "turiiga" izskata madaama izveeleesies to pirmo variantu.Ja speelee turiigumu,tad arii izspeelees to liidz galam un nevienam nebus shaubu par apgerbu daargumu un autentiskumu.Bet taadus kaa pirmos izveeleesies leetaas cacas,kuras sprauzh priekshaa un pakalaa "lapsas" astes pie somaam,staigaa pufenees un pieaudzee 10cm garus nagus,kuri no garuma jau salokaas:-D

14.09.2015 12:06 |

Reitings 5954

Tāpēc es lasu klasiku, kur rakstīts par patiesajām vērtībām :)
14.09.2015 12:16 |

Reitings 1274
Reģ: 23.09.2012
nesaprotu, kāpēc ir tik svarīgi izskatīties "dārgi" ?:D Galvenais jau iekļauties savā stilā, caur kuru arī paud savu dzīves uztveri, skatījumu uz pasauli... iekšējo radošumu uttt..
Nēsāju to kas patīk, nekad neesmu gribējusi pārmaksāt par apgērbu vai somām, kādreiz patika brendu somas( vienk patīk interesantas somiņas ), bet tagad esmu pārgājusi uz dabīgās ādas somām, liekās baudāmākas.. man ir tendence nonēsāt somas tik ātri, ka īstās ādas noturās labāk & ilgāk :)
14.09.2015 12:16 |

Reitings 12990
a ko darīt, ja esmu tāds cilvēks, kas apavus nonēsā pāris mēnešos? arī dārgus apavus, nu ok, dārgākie man būs jau trešo ziemu, bet jau laboti un neteikšu, ka super glīti palikuši.. bet tā es zoles nodeldēju visai ātri, man žēl naudu tērēt.
14.09.2015 12:17 |

Reitings 5954
Piebildīšu, ka nav jākaunas par savu šķiru. Latvijā tādu turīgu cilvēku nav nemaz tik daudz, savukārt vidusšķira ir vismazākā. Vairums esam nabadzīgi. Kāpēc jātēlo to, kas neesi? Tas taču ir smieklīgi.
14.09.2015 12:22 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Dazhaam daamaam shiet, ka no saviem augstumiem noraadiit, ka, luuk MK nav kruts un pilniigs movetons, bet bla, bla, bla ir labaaka kvalitaate, gaumes apliecinaajums etc., ir kaa baigo Ameriku atklaat?!:-D
Pirmkaart, te neviens nav teicis, ka MK uzskata par kko superkrutu un, otrkaart, pat, ja juus varat atlauties triis plauktus augstaakas shtaates, juus par Rotshiildeem nekluusiet, tik vien kaa nouveau richie pat, ja ar Chanel padusee;-).
Principaa "vecaa nauda" par jums arii vareetu iereekt taapat kaa juus par mums, cosmo plukataam, kaut gan, oh wait, vini diez vai liidz tam nolaidiisies-cita audzinaashana un iekshas.
Iisumaa, ko gribeeju teikt- tu vari tik prom no laukiem, bet lauki no tevis-nekad.
14.09.2015 12:56 |

Reitings 12990
Kā man riebjas tas teiciens par laukiem. Ļoti daudzas pilsētnieces ir lielākas klačas, neaudzinātas meitenes/sievietes kā lielākā daļa lauku cilvēku!!
14.09.2015 12:58 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
A par ko jūs te cepjaties? :D
14.09.2015 12:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!