Pēc skata "visa brendos"

Reitings 37
Reģ: 02.03.2014
Šī nav nekāda troļļu vai joku tēma.
Man ir jautājums - kas tieši liek izskatīties turīgam? Ir sievietes, kuras izskatās pēc skata ļoti smalkas, dārgi ģērbtas. Man ir viena pazīstama sieviete, zinu, ka arī viņa var atļauties nopirkt somiņu par 400 un vairāk eiro. Es viņai tā arī pajautāju kur viņa šo somu iegādājusies, jo biju pilnīgā pārliecībā, ka tā soma ir oriģināls, varbūt kaut kur ārzemēs pirkta. Viņa man atbildēja, ka nopirkusi Turcijā fake somu. Es nekad nepateiktu, ka fake, jo viņas koptēlā tā iederējās ļoti labi, tā dabiski. Man secinājums bija - viņa var pirkt pakaļdarinājumus, bet uz viņas fona tas vienalga izskatīsies kā oriģināls.
Tai pat laikā, uz ielas vai tramvajā redzi nošņurkušu sievieti, kurai plecā LV soma un uzreiz ir skaidrs, ka tā ir fake no Centrāltirgus.
Tāpat ir zināma meitene, kas strādā vidēji pelnošā amatā, nelienu protams makā, bet ir skaidri saprotams, ka Labutēnu, Diora somas viņa nevar atļauties katru nedēļu un katru mēnesi.
Kas kopsummā rada šo turīgā cilvēka iespaidu?
11.09.2015 19:44 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Diversija, zinama taisniba, bet sheit ir cosmo nevis satori.lv :D
Temas par filosofiju un makslu nav tik biezi sastopamas un manis izveidotajaa teemaa par baletu ne tik biezi paradaas jauni komentari, nevajag parspilet :D
13.09.2015 13:34 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Tas ir imidžš, kura dēļ izskatās tik brendīgi. Dzīvei un stilam - kā rociņai ar cimdiņu jābūt.
Pa lielam 57days precīzi pateica - izskatīties tik labi var prasmīga stilista pavadībā un dārgos veikalos.
Savukārt, ja gribas bieži mainīt drēbes, var pietikt ar vidusmēra veikaliem.

es tā cerīgu ienācu, domājot, ka BEIDZOT būs 8 lapas ar intersantām bildēm un ko aizraujošu, bet nē.. vecā somiņu klukste. :D
13.09.2015 13:34 |

Reitings 630
Reģ: 11.07.2009
dažam labam ceļošana un līdzekli nav vispar paplašinājis horizontu. Bēdīgi, tikai lietas un brendi, all what matters in the world.
13.09.2015 13:38 |

Reitings 2836
Piekritu Winterra, teema sevi izmelusi diezgan, varbut liekam vnk bildes :D
13.09.2015 13:38 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
PaulaMonro, man kopumā nav nekas pret to, ka runā par lietām, tas ir normāli, ka dalās pieredzē ar visu ko, bet vairāk uzsvaru liku uz to, ka šajā gadījumā lietas tiek glorificētas, celtas uz pjedestāla, it kā tas padarītu uzreiz par labāku cilvēku. Nepadara. Ne skaistāku, ne gudrāku, ne inteliģentāku citu acīs. Ja sievietei ir šaura pierīte, tad tūkstošus vērta soma viņu par ģēniju nepadarīs, viss, kas viņai ir, ir tā brenda soma :D Lietas ir TIKAI lietas, nauda ir TIKAI nauda. Gan brenda soma, gan nebrenda soma galu galā ir tikai soma, ja izskatās labi un kalpo mērķim, tad pilnīgi vienalga, vai no H&M, MK vai LV.
13.09.2015 13:41 |

Reitings 2836
Diversija, piekritu, es shoreiz arii nerunaju par parspielti dargam lietam, bet tiesham, kaa pacelt savu telu, padarit to reprentablaku.

Ja runajam par to, ko Tu piemineji, tad laikam arii nav viennozimigi, viss atkariigs no taa, kaa sieviete sho parspileti dargo sominju nopelnijusi - precizak ar kuru sava kermena dalu :D
13.09.2015 13:49 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Gaužām maz sakarīgu komentāru. Viss par un ap MK somām un braukšanu sabiedriskajā. Man vairāk gribētos palasīt reālu meiteņu pieredzi, kā labi izskatīties bez milzīga kapitāla. Ja vien tas, protams, ir iespējams :)

Par sevi runājot, tad piekrītu Salome komentāram, ka svarīgas ir basic lietas. Labi džinsi, apavi un virsdrēbes.
13.09.2015 14:06 |

Reitings 2836
Bianca, tas bija arii tas, ko es mineju sakumaa. Vispar daudzas modes damas, bet tiesham daamas nevis bling bling girls saka, ka drebes nav jaiegulda milziga nauda, visam jabut tiiram, gliti izgludinatam, asketiskam, tikai jaievero viens likums - soma un apavi japerk tik dargi, cik vari atlauties. Resp., tajos jaiegulda maksimali, cik vari atlauties. Virsdrebem jabut kvaliativam, asketiskam, piemeram, klasisks melns ziemas metelis. Matiem jabut koptiem, velams dabigaa tonii.
13.09.2015 14:19 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
Es parasti smejos,kad ieraugu iekāp sieviete vai vīrietis sabiedriskajā transportā ,prada soma,guči kurpes un D&G maika....sorry bet ko tad tur smirdīgā 7.tramvajā esi pazaudējusi....vai braucot ar kādu vecu grabažu :-D tas saucās-nelec augstāk par savu pakaļu,ja negribi izskatīties smieklīgi :D
13.09.2015 14:37 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
Un es neatbalstu slavenu mākslinieku-dizaineru pakaļdarinājumus.
13.09.2015 14:39 |

Reitings 433
Reģ: 06.12.2012
Ridziniece, nu kāpēc uzreiz 90% uzreiz tādas un šitādas. Nu OK tas piemērs ar DIO bija mazdrusciņ uzpūsts un sadomāts tēls, apliecinājums tam - pat ja cilvēks neslēpj seju, tas nenozīmē, ka stāsta vienmēr patiesību. Lai gan pinterest bildes ar brendu kurpēm un somām regulāri tika liktas, pašas blogā tikai un vienīgi tās pašas interneta drēbju un aksesuāru firmas, kas vidusmēra cosmo meitenei. Bet cosmo nav tikai viena meitene, noteikti ir arī kas zinošas par tēmu izteikties(t)

Par tēmu - pašai neinteresē dārgi izskatīties, nav arī tādu līdzekļu, lai milzīgas summas izdotu par apǧērbu. Prieks, ja citas var tā sapelnīt, lai vairākus tūkstošus uzvilktu mugurā!
13.09.2015 14:40 |

Reitings 735
Reģ: 29.01.2009
tātad par tēmas pamatjautājumu - kā izskatīties turīgam?

manuprāt, tie viennozīmīgi ir koptie nagi, mati, āda + dabiska kosmētika & kvalitatīvu materiālu apģērbs/apavi, kas pareizi kopti. noteikti ar labām vīlēm. labi krīt / stāv uz ķermeņa.

absolūti piekrītu par zīdu, kašmiru, vilnu, mohēru utt.

vienlaikus tie ir attiecīgi jakopj. piemēram, zīds, manuprāt, ir ļoti grūtu valkājams un zem virsdrēbēm/auto drošības jostas utt. var izskatīties ļoti saburzīts 5 minūšu laikā.

kopskats "viss brendos" domājams ir veids, kā mēģināt izskatīties turīgam. diemžel ļoti bieži nesekmīgs - manā skatījumā!

vienlaikus absolūti piekrītu, ka ļoti gaumīgi ir iespējams saģērbties arī primark/h&m/new yorker, bet 'izskatīties gaumīgi' un 'izskatīties turīgi' nav viens un tas pats. es varu nopriecāties, cik skaisti ir sakombinēti apģērbi, bet nekad cilvēks mākslīgās ādas apavos/jakā un blūzē ar negludām vīlēm vai sintētiskā džemperī manās acīs neizskatīsies "turīgi".

P.S. es pati noteikti vēl nevaru atļauties ģērbties tā, lai izskatītos 'turīgi'. cenšos, bet nevienmēr maks un dzīvesveids atļauj. bet novērojumus esmu veikusi :D
13.09.2015 17:02 |

Reitings 741
Reģ: 11.08.2015
Tām "kvalitāte redzama pa gabalu" esmu ar mieru uztaisīt testiņu. Uzvilkšu Hugo Boss, Trussardi un H&M un tad lai nosaka, kurš apģērba gabals ir lētucis H&M. :D
13.09.2015 17:07 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Bēdīgi, tikai lietas un brendi, all what matters in the world.

Diskusija jau ir par brendiem un apģērbu, tāpēc arī viss tikai par to, ja diskusija ir par attiecībām, ko tad nebļaustās, ka tikai par veci šajā pasaulē ir runa?! Te dažām izskatās pat diskusijām par drēbēm nedrīkst runāt par drēbēm, lai nenolaistos seklumā, materiālismā un aprobežotībā.

Tām "kvalitāte redzama pa gabalu" esmu ar mieru uztaisīt testiņu. Uzvilkšu Hugo Boss, Trussardi un H&M un tad lai nosaka, kurš apģērba gabals ir lētucis H&M

Droši vien izskatīties labi, jo lielākā daļa ir būs uzvilkti labi apģērbi :) ja otrādāk - viss no h&m un tikai kas viens no high end firmām, tad nu kopskats nebūs uzreiz turīgs.

+++ par apaviem un somām, kā arī par matiem, nagiem, ādu. Tas ir pamats tam, lai izskatītos tiešām labi.
13.09.2015 18:56 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Tām "kvalitāte redzama pa gabalu" esmu ar mieru uztaisīt testiņu. Uzvilkšu Hugo Boss, Trussardi un H&M un tad lai nosaka, kurš apģērba gabals ir lētucis H&M.

Būtu interesanti! Aiziet! :)
13.09.2015 19:05 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
es varu nopriecāties, cik skaisti ir sakombinēti apģērbi, bet nekad cilvēks mākslīgās ādas apavos/jakā un blūzē ar negludām vīlēm vai sintētiskā džemperī manās acīs neizskatīsies "turīgi".

Dabīga āda liecina par turīgumu?
13.09.2015 19:24 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Jēga te matus skaldīt par brendiem ja kā te var lasīt liela daļa ir nekoptas! Un ar koptumu domāju notīrītu seju no kosmētikas katru vakaru un dušu 2 reiz dienā! Tas primāri!
13.09.2015 20:10 |

Reitings 23705
Jēga te matus skaldīt par brendiem ja kā te var lasīt liela daļa ir nekoptas! Un ar koptumu domāju notīrītu seju no kosmētikas katru vakaru un dušu 2 reiz dienā! Tas primāri!
13.09.2015 20:13 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Blin kubiet, cik diskusijaas tu jau shito iepljurkshkjinaaji? :D baigaa jeega no tavas dushas 2x dienaa, ja pati staigaa ar nekoptiem nagiem un shkjeltiem matu galiem.
13.09.2015 20:14 |

Reitings 23705
Pati vainiga ka neapmele frizieri un manikiri jaunkundz.Tikai nevajag domāt ka tā staigā arī citas:-P es jau nu noteikti ne:-P
13.09.2015 20:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)