Pēc skata "visa brendos"

Reitings 37
Reģ: 02.03.2014
Šī nav nekāda troļļu vai joku tēma.
Man ir jautājums - kas tieši liek izskatīties turīgam? Ir sievietes, kuras izskatās pēc skata ļoti smalkas, dārgi ģērbtas. Man ir viena pazīstama sieviete, zinu, ka arī viņa var atļauties nopirkt somiņu par 400 un vairāk eiro. Es viņai tā arī pajautāju kur viņa šo somu iegādājusies, jo biju pilnīgā pārliecībā, ka tā soma ir oriģināls, varbūt kaut kur ārzemēs pirkta. Viņa man atbildēja, ka nopirkusi Turcijā fake somu. Es nekad nepateiktu, ka fake, jo viņas koptēlā tā iederējās ļoti labi, tā dabiski. Man secinājums bija - viņa var pirkt pakaļdarinājumus, bet uz viņas fona tas vienalga izskatīsies kā oriģināls.
Tai pat laikā, uz ielas vai tramvajā redzi nošņurkušu sievieti, kurai plecā LV soma un uzreiz ir skaidrs, ka tā ir fake no Centrāltirgus.
Tāpat ir zināma meitene, kas strādā vidēji pelnošā amatā, nelienu protams makā, bet ir skaidri saprotams, ka Labutēnu, Diora somas viņa nevar atļauties katru nedēļu un katru mēnesi.
Kas kopsummā rada šo turīgā cilvēka iespaidu?
11.09.2015 19:44 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Kvalitativu audumu un materialu var atpazit pa gabalu. Ari labas fake somas , ja ieskatas, pazinejs atpazis.
"Lets" un "dargs" koptels man vairak asociejas ar pasu sievieti. Kada vina ir, pirmkart, nevis kas vinai mugura. Tad nu attiecigi , ja pati sieviete ir + kvalitativas drebes, tad ari rodas tas prieksstats. Citadi var but ari ka mani pazinas smejas : Herve Leger kleita ( originala) + Laboutin ( ari originali) = seeking for sponsor outfit. Un tur nu neka "darga" nav.
11.09.2015 21:51 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Herve Leger kleita ( originala) + Laboutin ( ari originali) = seeking for sponsor outfit. Un tur nu neka "darga" nav.

Pilnīgi jāpiekrīt, to vārds vārdā saka mans viens draugs :-D aizejam uz kādu naktsdzīves vietu un tur stāv lēdija šādā komplektā un neviens neapšauba, ka tas viss ir orģināls, tikai drauga komentārs izsaka visu - "cik lēti". Tā ka, kā jau te vienā paralēlā diskusijā ir nesen citēts - citam māte, citam meita, citam kleita ;-)
11.09.2015 21:56 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Viss shitas "kvalitativi apgerbi un materiaali atpazistami pa gabalu" smiekli naak. Taa vien liekas, ka puse no cosmo modes ekspertes. Es uz ofisu eju katru dienu, negerbjos brendu dreebees. Kleitas perku darbam pa £15-50. Loti biezi koleeges un kolegi izsaka komplimentus par to cik "well put together" es izskatos. Ar visiem £15 par kleitu.Es laikam labpratak apgrozos kompanijaa kur Tevi neveertee peec taa cik dargi vari apgerbties un kur vairak noverte to cik labi maki pasniegt sevi ari par mazaam naudaam bez nekaadas "jostas savilkshanas un nopirkshanas iistaa brenda"
11.09.2015 22:03 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
Viss shitas "kvalitativi apgerbi un materiaali atpazistami pa gabalu" smiekli naak. Taa vien liekas, ka puse no cosmo modes ekspertes. Es uz ofisu eju katru dienu, negerbjos brendu dreebees. Kleitas perku darbam pa £15-50. Loti biezi koleeges un kolegi izsaka komplimentus par to cik "well put together" es izskatos. Ar visiem £15 par kleitu.Es laikam labpratak apgrozos kompanijaa kur Tevi neveertee peec taa cik dargi vari apgerbties un kur vairak noverte to cik labi maki pasniegt sevi ari par mazaam naudaam bez nekaadas "jostas savilkshanas un nopirkshanas iistaa brenda"

labi teikts! 8-)
11.09.2015 22:05 |

Reitings 2784
Triine1 8-)(l) prieks par domu biedriem
11.09.2015 22:08 |

Reitings 1761
Jebkurs cilveks, kurs ir pieradis gerbties kvalitativu materialu ( zids, kasmirs, tira kokvilna utml.) drebes, tas atpazist vien uzmetot aci. Nekadam zimola logo nav jakarajas.
Un lekties par to ir absoluti stulbi un nevajadzigi!
Neviens ari nav teicis, ka nevar labi izskatities letas drebes, tikai nevajag piesaukt dizu kvalitati.
Personigi es loti labprat kombineju , piemeram, Zara bikses ar zida bluzi un Chanel somu, tikai es attiecigi negaidu, ka tas bikses man kalpos vairak par sezonu.
11.09.2015 22:09 |

Reitings 8
Reģ: 04.09.2015
Man liekas, ka tepat cosmo ir dzīvs piemērs tam, ka sieviete var izskatīties efektīgi pat ģērbjoties tikai Ķīnas (aliexpresa, ebay.com) drēbēs, kamēr citas savās "firmas" kleitās izskatās, kā no humpalām iznākušas. Sievietei vai nu ir, vai nu nav.
Ja ir - tad nevajag, ne feik brendus, ne īstos, ja nav.. tad var ietērpties miljonu vērtā apģērbā, bet izskatīties pēc blozgas.
11.09.2015 22:11 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
cheeky*, uk turas kopā! (l) tai pašā Primark vai ASDA var atrast smukākas drēbes kā dārgo
brendu veikalos! Protams, cik ilgi kalpos, bet vai drēbes pērk uz mūžu?!8-)

Cataleya, tu gan esi mis eksperte dārguma un kvalitātes jomā! :-D
11.09.2015 22:12 |

Reitings 2784
Man liekas, ka tepat cosmo ir dzīvs piemērs tam, ka sieviete var izskatīties efektīgi pat ģērbjoties tikai Ķīnas (aliexpresa, ebay.com) drēbēs, kamēr citas savās "firmas" kleitās izskatās, kā no humpalām iznākušas.

++ gaumi par naudu nenopirksi
11.09.2015 22:13 |

Reitings 8
Tad visas kuraam ir MK vai cits brenda (ista vai nee) soma pec idiota izskataas?

Manā skatījumā (mana personīgā gaume) liek man uz šo teikumu māt ar galvu. Tie burti vai nosaukums pa visu somu, man liekas tik prasts un neglīts, ka brends vai ne-brends - labāk, lai tās sievietes to MK uzlīmē sev uz pieres ar "brendu" skoču.
11.09.2015 22:14 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
Tu to nopietni? Nu ko tik aprobezoti cilveki var but. Tad visas kuraam ir MK vai cits brenda (ista vai nee) soma pec idiota izskataas?

nu bļāviens, labrīt, pārmazgātas newyorker džinsas, parastas krosenes un soma noklāta rakstos un bļembukos. būsim reāli, lielākā daļa beibes, kas staigā ar rakstainām vai "lakādas" un "firmas" somiņām pat kārtīgu gredzenu vai auskarus nevar atļauties un nēsā "titāniku" vai plastmasas pērles.
lielākā daļa tādas vazājas apkārt, tas procents, kas tiešām izskatās normāli un savākti ar savu brendīgo somu ir tik niecīgs, ka jābūt neaptēstam, lai nesaprastu, ko es ar to komentāru domāju. kāda jēga no tās firmas somas, ja pat laicīgi nevar aiziet savas melnās saknes piekrāsot vai jaunas džinsas nopirkt.
paskatoties uz citiem, kas apkārt staigā man tiešām rodas vēlme principa pēc nenēsāt brendu mantas, kur brends ir ārpusē, nevis iekšpusē redzams.
11.09.2015 22:18 |

Reitings 1761
Te tik loti piesauktais Michael Kors ka super brends ir viens no letakajiem ( nemot vera , ka vini teme "augsto plauktu" virziena) un vulgarakajiem zimoliem! Too cheap for the rich and too expensive for the poor.
11.09.2015 22:19 |

Reitings 630
Reģ: 11.07.2009
viens ir gaume, kas cits ģērbties visām vienādi! Man jau pilnīgi neērti, ka man MK soma un maks, iespejams, citas skatās un domā, ka feiks utt. tapec diemzēl Latvijā velku reti. Patīk, ka ASV cilvekiem ir reali nosplauties un neviens nelur virsu, bet tas jau ir cits stasts... un es braucu ar tramvaju dazreiz, ak dievs, jā, ar visu mk somu. Ak, svētā govs!

Es uzskatu, ka nevajag atkal list citu makos! Cik katram nauda, man ir diźi pie vienas vietas. Pērku, kas man patīk un piestāv un to, ko vēlos neatkarīgi no cenas, bet piedomajot, vai man tas ir vajadzigs.
11.09.2015 22:20 |

Reitings 36
Reģ: 07.04.2015
Es vispār visu kabatās lieku, man normāli.:-D
11.09.2015 22:20 |

Reitings 2784
Manā skatījumā (mana personīgā gaume) liek man uz šo teikumu māt ar galvu. Tie burti vai nosaukums pa visu somu, man liekas tik prasts un neglīts, ka brends vai ne-brends - labāk, lai tās sievietes to MK uzlīmē sev uz pieres ar "brendu" skoču.

Tu tiesam peti kas kuram uz somas rakstits? Tas MK looti biezi ir tik mazs, ka Tev ilgi kadam virsu jaskataas lai pamanitu cik "neglita" taa ir

I rest my case.

Vairs shajaa diskusija nerakstishu. Izteicu savas domas un pietiks. Juus "kvalitaates" daamas turpinat peetit ko katra velk , lai justos labak par sevi
11.09.2015 22:23 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
Te tik loti piesauktais Michael Kors ka super brends ir viens no letakajiem ( nemot vera , ka vini teme "augsto plauktu" virziena) un vulgarakajiem zimoliem! Too cheap for the rich and too expensive for the poor.

++
11.09.2015 22:26 |

Reitings 8
Tu tiesam peti kas kuram uz somas rakstits? Tas MK looti biezi ir tik mazs, ka Tev ilgi kadam virsu jaskataas lai pamanitu cik "neglita" taa ir

Ja godīgi, tad reizēm to MK, nemaz nevar nepamanīt! Un jā, uz cilvēkiem es skatos.
Saprotu, ka tava sāpe ir tieši uzdāvinātā MK somiņa, kas varētu arī visiem nepatikt un ne visi dēļ tās tvīkst.:-DNav mazliet bērnišķīgi cepties par to, ka man liekas idiotiski nesāt kaut ko, kam ir uzraksts pa visu sānu?
Citādāk, es nespēju saprast, par ko tev ir cepiens tieši šajā tēmā. Pieņem to, ka ir cilvēki, kam "neder" pat spīdīgs bļembaks somas nostūrī un ko tādu ieraugot.. Nu man tas liek pasmaidīt.
Bet es neliedzu tev un pārējām nēsāt šīs lietas. Es pieņemu to, ka ir cilvēki,kam ir svarīgi visiem atrādīt tos burtus un simbolus uz ielas, Instagramos, u.c. ;)
11.09.2015 22:32 |

Reitings 630
Gan jau tev kāds arī kaut ko uzdāvinās un nvajadzes acis grozit pa labi un pa kreisi ;)
sorri, bet soma, ko es neseaju ir melna ar baltu, nekur nav nekads blembaks, klasiska soma, ar sudrabotu malu uz kuras ir rakstits mk, bet to nevar pamanit.
11.09.2015 22:51 |

Reitings 8
Ienāc no īstā profila un tad ieraksti vēlreiz :D
11.09.2015 23:04 |

Reitings 630
kas tad ir mans istais profils? tev tiesam uz iso kaut kur sagajis:-)
11.09.2015 23:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)