Es šitā lielajā Bazārā ilgi un dikti skaidroju vienam turku kungam, kapēc staigāt ar manu stepēto Mango tašiņu (kas nemelosim, ir atsauce uz Chanel) ir ok, bet to (ļoti skaisto un kvalitatīvo) Celinè pakaļdarinājumu, es nekad nepirkšu un nenēsāšu. Ne tāpēc, ka man gan oriģināls, gan viņa "oriģināls" šķistu nepietiekami skaisti, bet tapēc, ka pilnīgi un galīgi neiekļaujas manā dzīvesstilā. Es esmu bērnu dārza audzinātāja no mazpilsētas, kas braukā ar pavecu mazdu un daudz staigā treniņbiksēs :-D Kur es iešu ar to Celinè, kas man jāuzmana, lai viņai lielus un sniegs netiek virsū un kuru nevar nolikt uz grīdas (arī to kopiju)? :-D
Kas attiecas uz skandināviem un brendiem, tad skandināvi tērē ļoooti daudz naudas brendu drēbēm, tikai tu kā nezinātājs nepamanīsi, ka tās treniņbikses meitenei maksā 200€, kapučdžemperis 100€, bet kājās unikāla dizaina airi :-P Vai arī "ērtās lupatas"- visādas garās apakšveļas, pārgājienu bikses, adījumi, kas izskatās kā "meža veča komplekts", bet var maksāt vairākus simtus par katru drēbes gabalu - un tās dārgākās lietas tiešām ir savas cenas vērtas un kalpo daudz ilgāk. Tāpēc cilvēki pērk.