Pēc skata "visa brendos"

Reitings 37
Reģ: 02.03.2014
Šī nav nekāda troļļu vai joku tēma.
Man ir jautājums - kas tieši liek izskatīties turīgam? Ir sievietes, kuras izskatās pēc skata ļoti smalkas, dārgi ģērbtas. Man ir viena pazīstama sieviete, zinu, ka arī viņa var atļauties nopirkt somiņu par 400 un vairāk eiro. Es viņai tā arī pajautāju kur viņa šo somu iegādājusies, jo biju pilnīgā pārliecībā, ka tā soma ir oriģināls, varbūt kaut kur ārzemēs pirkta. Viņa man atbildēja, ka nopirkusi Turcijā fake somu. Es nekad nepateiktu, ka fake, jo viņas koptēlā tā iederējās ļoti labi, tā dabiski. Man secinājums bija - viņa var pirkt pakaļdarinājumus, bet uz viņas fona tas vienalga izskatīsies kā oriģināls.
Tai pat laikā, uz ielas vai tramvajā redzi nošņurkušu sievieti, kurai plecā LV soma un uzreiz ir skaidrs, ka tā ir fake no Centrāltirgus.
Tāpat ir zināma meitene, kas strādā vidēji pelnošā amatā, nelienu protams makā, bet ir skaidri saprotams, ka Labutēnu, Diora somas viņa nevar atļauties katru nedēļu un katru mēnesi.
Kas kopsummā rada šo turīgā cilvēka iespaidu?
11.09.2015 19:44 |

Reitings 8
Reģ: 04.09.2015
Interesanti, ka diskutēju es ar Cheeky un runāju, par viņas dāvināto somiņu, jo viņas cepiens un lūpas uzmešana šajā diskusijā bija labi pamanāms, ka kādam riebjas uzkārtie bļembaki, bet galā sacepies tu :-D
Bet iizskatās, ka arī tava sāpe ir uzdāvinātajā somiņā, kuras izskats vai krāsa - man ir absolūti vienaldzīga. :-D
11.09.2015 23:25 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
Your mama, es piekrītu Cheeky*, un? es arī esmu viņa? īsta kašķu vecene..
11.09.2015 23:28 |

Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
par MK somām, ja godīgi, man lielākā daļa no tām somām izskatās pēc kaut kādām tirgus somām un tie milzīgie uzraksti vai tas bļambuks rada lētuma iespaidu. Man vispār nepatīk, ka brendu nosaukumi ir baigi redzamie, tas, ka pa kilometru redzams brenda nosaukums, man asociējas ar lētumu.

Par turīgiem cilvēkiem runājot, mans novērojums un uzskats ir, ka tie, kam tiešām daudz naudas, neies un neplātīsies, ka viņam redz ir kruta brenda soma un vēl krutāka maika. Uz viņu ienākumu fona tā summa nekas nav, līdz ar to viņam tas liekas normāls, ikdienišķs pirkums. Šaubos, vai kāda no jums lielās visiem, kas nāk pretī, ka nopirkusi Jaunpils krējumu vai max factor tušu - tas ir parasts pirkums un mums liktos dīvaini, ja kāds to baigi izrādītu. Tāpat arī ar drēbēm.
11.09.2015 23:34 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Your mama - tu lasiit ari maaki? Davinato MK nenesaju, jo nopirku "nekrutaku" leetaku somu, kura labak patiik. MK staav zem gultas kaa "noliktava" niekiem. Ja gribi braukt augumaa izlasi komentarus kartigi.
11.09.2015 23:35 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Šitās brendu disksuijas vienmēr aiziet kaut kādos kašķos :D
Man pilnīgi vienalga kādas somiņas kura nēsā un vai tā ir īsta vai neīsta - man pilnīgi vienalga. Man somiņas iedalās smukās un nesmukās.:D
11.09.2015 23:36 |

Reitings 2784
Šitās brendu disksuijas vienmēr aiziet kaut kādos kašķos
Man pilnīgi vienalga kādas somiņas kura nēsā un vai tā ir īsta vai neīsta - man pilnīgi vienalga. Man somiņas iedalās smukās un nesmukās.

+ :-D
11.09.2015 23:37 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Plus, man arī riebjas visi puļķi, burti un spīguļi uz somiņām un makiem.
11.09.2015 23:40 |

Reitings 2784
Cupakabra- man arii! To vareja noprast pec mana "vulgaaraa lv" somu komentaara. Bet your mama kka iekoncentreejas uz manu uzdavinato somu.
11.09.2015 23:45 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
cheeky*, viņa gribēja būt lielā atmaskotāja :-D
11.09.2015 23:47 |

Reitings 2784
Triine1 - taa izskataas :-D:-D
11.09.2015 23:48 |

Reitings 630
Reģ: 11.07.2009
your mama, kas tu lasit vispar nemaki, gan man, gan cheeky* ir davinatas mk somas, ahh, diez vai tu tos błembakus pie un uz tam somam vispar redzi, jo kometarus lasit neproti :-D
12.09.2015 01:19 |

Reitings 630
Reģ: 11.07.2009
viņa gribēja būt lielā atmaskotāja

hahaha +++
12.09.2015 01:21 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Man pilnīgi vienalga kādas somiņas kura nēsā un vai tā ir īsta vai neīsta - man pilnīgi vienalga. Man somiņas iedalās smukās un nesmukās
.
Same here! :D

Dārgu apģērbu nekad neesmu pirkusi (ja neskaita to kleitiņu pa £80 :D ). Varu mierīgi aiziet uz to pašu Primarku, uz kaut kādu pakistāņu veikaliņu nopirkt kleitu vai Latvijā Metā nopirkt skaistu topiņu (mans mīļākais pie tam) , vai arī aliexpress nopirkt šādus tādus apģērba gabalus. So what? Vēl pagāšnedēļ kolēģis prasīja,kur es iepērkos, smukas drēbes man esot :D Man vispār žēl izdot daudz naudas par vienu apģērba gabalu, nu necelsies man roka nopirkt kurpes pa 300 euro , bet ja citi pērk,nu tad lai pērk!
Kolēģis nesen nopirka pelēku uzvalku pa £600, nu ,ja nebūtu brends,tad i nemaz nepateiktu,ka tik dārgi maksā, uzvalks kā uzvalks. Bet nu ne mans maks :D
Stila izjutā ir tā sāls nevis cenā vai brendā - tā domāju es:-P
12.09.2015 02:09 |

Reitings 239
Reģ: 27.03.2015
nuuuu ja,taam,kuras domaa, ka ar brendu somaam originaalaam nebraukaa sabiedriskajos,ieteiktu aizbraukt uz aarzemeem kaut vienreiz un paskatiities,cik daudz brendu somas redzamas U banos un busos :-P 4 sienaas aug un domaa,ka brends velk liidzi arii visu paareejo,visiem bagaatniekiem jaauzvedas peec viena shablona, nedriikt iekaapt tramvajaa,lai pabrauktu dazhas pieturas :-D:-D:-D:-D sveetaa zeme atveries :DDD
12.09.2015 10:28 |

Reitings 239
Reģ: 27.03.2015
ko jus vispaar taa safanojaaties par taam MK somaam? :-D:-D:-D it kaa citu brendu nebuutu apmeeram shiis pashas cenas peec kuraam siekaloties. Loses :-D
12.09.2015 10:29 |

Reitings 152
Reģ: 03.05.2014
Es domāju, ka ne viss, kas ir dārgs ir labs.

Zinu vienu sievieti, kura naudu tērē brenda drēbēm, tikai tāpēc, lai tas būtu brenda apģērbs, par kvalitāti un pārējo viņai ir vienalga. Es gan nevarētu uzvilkt tādu jaku, kura man nepatīk, tikai tāpēc, ka tur ir brenda nosaukums virsū.
12.09.2015 10:38 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
ko jus vispaar taa safanojaaties par taam MK somaam?

+++ MK vispar manaa uztveree neskaitas nekaads baigais zimols.

kas tieši liek izskatīties turīgam?

laba soma ( prada, chanel, LV, Celine,ysl) - vai ljoti labs pakaljdarinajums, bet tie parasti maksaa no 200 euro un uz augshu, labi adas apavi, tiras drebes, tas var nebut dargas, labs matu veidojums, vienakrsh makeup, kopti nagi. nekadas bizuterijas, jo tas parasti visu kopteelu nosit. tad jau labak kadus swarovski auskarus. un nekadu ebay pulkstenus.
12.09.2015 10:45 |

Reitings 741
Reģ: 11.08.2015
Man turīga cilvēka iespaidu rada cilvēks, kurš ir acīmredzami apmierināts ar dzīvi, ir izglītots, pieklājīgs un inteliģents, vienkārši, bet gaumīgi apģērbies, iesaistās labdarības akcijās, apmeklē kultūras pasākumus, utt.
Jā, ir arī tādas "biezās", kuras no bmw x6 rāda vidējo pirkstu, kad uzpīpinu, jo beibe savā Iphone ieurbusies, nepamana, ka zaļā gaisma ir jau sen iedegusies. Agresīvi, zelta ķēdēs apkārušies jaunie krievi jaunbagātnieki un šeit jau pieminētās brendos ģērbtās klubos dežūrējošās beibes... Par tiem es pasmīnu, viņi ir pārstresojušies, bieži vien netīrās lietās iesaistījušies bagātnieciņi, kuru pārticība vienreiz var beigties cietumā. :D
12.09.2015 10:52 |

Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
Man somiņas iedalās smukās un nesmukās

bet MK somu gan gribētu, tīri praktiskuma dēļ izskatās, ka varētu būt labs izmērs, labs siksniņu garums un varbūt arī nenonēsātos tik ātri.
12.09.2015 11:27 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
ko jus vispaar taa safanojaaties par taam MK somaam?

Nav jau nekas šausmīgs tajās MK somās. Varbūt nogurdina tās somas popularitāte, ja gribās kaut ko savādāku. Par spīti praktiskumam, es arī neesmu Saffiano leather fane (LV pārsvarā tirgo tieši šāda materiāla MK somiņas). Kaut gan pēdējā laikā vairs neesmu tik kategoriska :)

Teikt, ka MK ir mēsls.. arī nebūtu korekti, galu galā uz Latvijas vidējo algu.. tā cena tomēr ir iespaidīga.

Jebkurs cilveks, kurs ir pieradis gerbties kvalitativu materialu ( zids, kasmirs, tira kokvilna utml.) drebes, tas atpazist vien uzmetot aci. Nekadam zimola logo nav jakarajas.
+++

Tāpat nu reti kad sieviete ar orģinālo LV somu brauc 6.tramvajā
Šis gan bija smieklīgi :D
12.09.2015 11:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!