Man neliela sajēga par mikrobioloģiju un čības ir gana laba aizsardzība. Sēnītes nav tarakāni un apkārt nerāpo, neskatoties uz to, ko rāda reklāmās
Jūs skolā pēc sporta arī skrējat mazgāties !?
es nekad nepārvilktu drēbes vai vnk izietu no sprta kluba nenomazgājies, pie iespējas to izdarīt, kaut 5 min līdz mājām. Pirmkārt jau tā svaiguma sajūta....
radās jautājums par baseina apmeklēšanu. Tur jūs arī nemazgājaties pirms iešanas baseinā?
Acīmredzot, tādas kā wee nav iemācījušās lasīt vai viņām paslīdējis garām fakts, ka visos baseinos lieliem burtiem rakstīts, ka PIRMS baseina apmeklējuma jāiet dušā un jānomazgājas.
bet, ja es ietu kaut kur uz fiziskajām aktivitātēm, tad ietu dušā, tikai tad, ja man pēc tam būtu citi plāni vai darīšanas...ja būtu iespēja braukt pa taisno uz mājām ar savu mašīnu, tad brauktu sporta tērpā uz mājām dušoties
Un tās, kas saka, ka sporta tērpā līdz mājām aiziet - a ko ziemā, kad ir mīnusos? Arī? Vai pa virsu vēl mēteli uzmetat, un tad mētelis pievelkas ar sviedriem?
Es nezinu, kādi Tev tie sviedri, ka pēc uzmešanas kurtka ir mazgājama, bet man tā nav.
Ja mana čība apkrīt otrādi , tad jau sanāk , ka ur var iekļūt sēnītes un pēc tam pārcelties uz manas kājas !?
vai kā tad vispār saķer tās drazas ?