Dzīvoklis ir savs. Par komunālajiem, rēķinus maksājam, kā sanāk, tad viņš, tad es. Tad daļu no rēķiniem viņš, kaut ko arī es. Pārtiku pērkam pēc tāda paša principa-kurš iet uz veikalu, tas arī maksā.
Mašīna mums katram sava, abās vairāk naudu ieliek viņš, jo vajadzības gadījumā viņš manu mašīnu ved uz servisu, līdz ar to arī samaksā, kas jāmaksā.
Izklaidēm. Viņš laikam maksā lielāko tiesu, bet es arī piedalos, ja izklaidējos ar saviem draugiem, bez viņa, par sevi maksāju es pati.
Nav tā, ka viens tikai strādā un maksā un otrs dzīvo uz tā rēķina. Pastāv diezgan liela vienlīdzība. Tajā pašā laikā kapeikas, kurš ko, kad maksājis, neskaitām. Var būt arī tā, ka vairākus mēnešu pēc kārtas rēķinus samaksā viņš, tad kādus mēnešu atkal es. Kaut kā dabiski tas notiek.
Pusdienojot, vakariņojot ārpus mājās, vienmēr maksā viņš.
Ja vajadzētu, viņš man arī iedotu tāpat naudu, vienkārši tēriņiem, bet es neprasu, jo strādāju pati. Saņemu toties dāvanas.
Vīrs ir piedāvājis nestrādāt, gatavs visu maksāt viens, lai es dzīvotu mājās, esmu atteikusies. Bērnus neplānoju, slima neesmu un citā gadījumā man nav pieņemama tāda situācija, ka esmu finansiāli atkarīga. Nenosodu tās, kuras tā dzīvo, katra paša darīšana. Bet man patīk sajūta, ka pati sevi varu uzturēt, esmu savā ziņā neatkarīga.