Murgs kaut kāds ar mani un zālēm, esot pie ārsta visu skaisti sapratu, atverot OK paciņu vairs nesaprotu neko.
Tātad man ir šīs tabletītes un nekādīgi nesaprotu, kad ir tas septiņu dienu pārtraukums?
Sanāk, ka 21 dienu man ir jālieto katru dienu un to pēdējo rindiņu jeb tās pēdējās 7 tabletītes nav jālieto? Un tad jāsāk jauna paciņa? Neko vairs nesaprotu.:'-(
Ja ir 28, tad 24 ir aktīvās tabletes, kuras OBLIGĀTI JĀDZER, 4 ir ar vitamīniem, kuras vari dzert, vari nedzert, ja aizmirstas, nav obligāti jādzer. Pēc pēdējās neaktīvās, nākamajā dienā sāc jaunu iepakojumu.
Fejja - Paciņā ir 28 tabletes. 24 sarkanas un 4 baltas tabletītes.
Jo ārste man piedāvāja saucamās pārtrauktās un nepārtrauktās tabletes.. gribēju nepārtrauktās, bet viņa teica, ka par ērtībam jāmaksā, tāpēc izrakstīja pārtrauktās. Lai lētāk.
Man jau šķiet, ka saitē ieliktajām tabletēm ir vienkārši 4 tukšās tabletes. Jādzer katru dienu pa vienai, nekas nav jāizlaiž.
Bet labāk gan piezvani ārstam!!
Par šitādu variantu tabletēm nebiju dzirdējusi :D Kad var dzert/ var nedzert. Bet man jau bijusi saskarsme tikai ar 2 veidu tabletēm - ar 21, kur viss ir skaidrs, un arī bija 28, bet tur man bija visas jādzer.
Tātad, man šīm nav nekādu 7 dienu pārtraukuma, bet jādzer katru dienu.
Nākošā problēma, esmu iedzērusi vienu šo pirmdien sākoties MR un līdz šodienai neesmu dzērusi. Lasot instrukciju sanāk, ka es varu vienu tagad iedzer un, tad otru vakarā kā plānots un turpināt lietot?
Var nedzert, tāpēc, ka pēdējās 4 ir saucamās placebo tabletes, kur ir tikai vitamīni un kuru laikā sākas menstruācijām līdzīga asiņošana. Ja tev visas bija aktīvās, kurā brīdī tad tev mēnešreizes sākās, Fejja?
Es biju nesaprašanā.. Domāju, ka jāiedzer pirmā tablete pirmajā mēnešreižu dienā un nākamā tikai pēc 7 dienām.
Bet saprotu, ka kaut kas nav un tā nevar būt.