Sveiki Cosmo :) Ietekmējoties no "Resnās vs Tievās" diskusijas un arī šova "Supersize vs Superskinny" esmu izdomājusi mums, kuras protams vēlētos uzdevumu :)
Doma ir tāda, meitenes sadalās pa pāriem, viss labāk protams būtu ja runa iet par tādiem vairāk atšķirīgiem cilvēkiem, kā es piemēram, ar liekajiem kg saiet pārī ar kādu meiteni kura ir tieva vai pat pārāk tieva un vēlas drusku vairāk svērt. Tad mēs apmaināmies ar savām ēdienkartēm visai dienai vai pat ja varam, tad sastādam ēdienkarti visai nedēļai.
Protams pēc tam mums ir jāseko līdzi jaunajai ēdienkartei, cik nu tas ir mūsu spēkos un finansēs un vēlāk sniedzam secinājumu, kā piemēram ko vajadzētu pēc mūsu domām mainīt otra uzturā, ko lietot vairāk un ko mazāk. Iespējams atrast alternatīvus pašreizējam ēdienam kas būtu tik pat barojoš, bet tajā pašā laikā veselīgāks :)
Šīs diskusijas doma ir paplašināt redzesloku uzturā, varbūt pat atrast sev piemērotāku un veselīgāku uztura plānu.
Neviens nav ideāls, galvenais lai esam godīgi pret sevi un savu partneri šajā uzdevumā, nav pat vajadzīgs obligāti publiski atskaitīties ja nevēlamies. :)
Esmu gatava atrast savu super puper tievo kompanjonu šajā uzdevumā un ceru ka vel citas meitenes arī pavilksies uz šo :-P