Cik turat?

Reitings 249
Reģ: 30.07.2015
Sveikas!

Pēc vakardienas pasēdēšanas, šodien jūtu sekas :D

Tad nu viela pārdomām un jaunai diskusijai.

Cik Jūs varat izdzert alkoholu, lai no rīta nejustu sekas?

Kādreiz varēju izdzert mierīgi pudeli vīna un no rīta jutos kā svaigs gurķītis. Vakar izdzēru aptuveni 1 pudeli vīna un šodien acis glāžainas un galva pasmaga. Varbūt tāpēc, ka gulēju tik kādas 5 h, vai arī tāpēc, ka reti dzeru. Nezinu.
Kā ir ar Jums? Un ko darat, lai ātrāk atžirgtu :)
09.09.2015 10:59 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
wee

ko nu njemties, mes esam alkoholikes vulgaris
09.09.2015 12:12 |

Reitings 1979
Reģ: 24.10.2013
tam ir vistiešākais sakars ar apavu gaumi

Varētu teikt- zināmā mērā pat JĀ! Padzērušai dāmai- uzdodot jautājumus par spicpapēžu tēmu, varbūt sagaidāmas patiesākas atbildes. Vai- trakākas zākas. Jebkurā gadījumā- dzērumā "uz priekšu", apejot pieklājības barjeras- izpaužas zemapziņa.
09.09.2015 12:12 |

Reitings 1979
Pašam iedzērušajam šķiet: pēc pirmās glāzītes ir šarmants, pēc otrās - ģērnijs, pēc trešās- jūra līdz ceļiem, pēc ceturtās- Napoleons. Bet no malas redzams: pēc pirmās- ir pāvs, pēc otrās- gailis, pēc trešās - mērkaķis, pēc ceturtās- cūka. Lai gan ne visai labi salīdzināt dažus ar dzīvniekiem. Pēc piektās glāzītes visi iepriekšminētie dabas pārstāvi ir inteliģentāki par dažu "homo sapiens".
---------
Par to der padomāt...
09.09.2015 12:14 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nekad neesmu bijusi liela dzērāja, gara vakara/nakts garumā parasti vairāk par 2l alus nevarēju izdzert un ja tiku līdz tiem 2l tad jau biju galīgi piedzērusies + lai tik daudz izdzertu man gandrīz vai tukšā dūšā jādzer.
Šampi es varu izraut nu varbūt vienu pudeli, bet ne vairāk jo vienkārši neprasās.
Ar vīnu man ir tā ka parasti nemaz negtibās vīnu dzert, bet kad dzeru tad nu kādu 1 pudeli varu izdzert, bet arī runa iet par vairākām stundām dzerot nevis uzreiz visu pudeli.

šņabi es dzeru varbūt 2 x gadā un parasti tas slikti beidzas jo vīrieši vienmēr man lej :D

Pašai garšo iedzert viskiju, parasti izdzeru pusi no 0,7 l pudeles, kauns gan teikt, bet parasti dzeru kopā ar loku + ledu :) Reizēm varu arī drusku vairāk izdzert, bet tad jau var slikti palikt.

Konkrēti ja runa par to cik man jaizdzer lai no rīta ekas nejustu, nu manā gadījumā atkarīgs no tā ko es dzeru. Tullamors piemēram liek man no rīta pamosties svaigam kā gurķītim lai gan vakarā galva apreibusi. No aliem man viss labāk liek justies medalus. Piemēram izdzerot lētā gala sarkano cēsu alu numan pēc pus bundžas nākamajā rītā galva sāp.
No šampjiem parasti vienmēr nakamajā dienā ir dulla galva, bet no vīniem gan labi jūtos, bet atkal, tas jau atkarīgs par kādu vīnu iet runa.
09.09.2015 12:16 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Oo wee pieminēja glāzes. Es arī, kopš man ir foršās milzu glāzes, saku,ka vakarā izdzeru pāris glāzes vīna nevis pāris pudeles :D

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Tieši tā, no kvalitatīva alkohola sekām nebūtu jābūt. Arī pirms un pēc lietošanas dzeru ūdeni un tas, cik turu, arī lielā mērā atkarīgs no tā, kas ir ēsts. Un no tā, vai jaucu alkoholus vēderā vai nē. Šampis + vēl kaut kas man ir nāvessods.

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Pareizi ir vakarā pēc dzeršanas izdzert kādu litru ūdens, lai organism skalojas, es gan parasti no rīta kad slāpst dzeru, ja protams slāpst :D

Reitings 249
Reģ: 30.07.2015
Es sapratu. Tas nav vecums, kas liek justies slikti. Bet gan retums.
Ar gadiem mazāk/retāk tiek dzerts.

Jo te meitenes, kas dzer bieži, jūtas labi nākamajā dienā:D
09.09.2015 12:18 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
zazy1
te jau jautajums kas kuram ir biezji. Man skiet, ka es dzeru loti reti. netirinos ar viina glaazem vai tamlidzigiem struntiem katru nedelas vakaru. man ir pzinas kuras tusee katru nedelas nogali un tapat ir tuudigi nakamaja dienaa.
09.09.2015 12:20 |

Reitings 1111
Cik aktuāla diskusija...:-D Es neko vairs neturu. Pat pēc viena aliņa acis jau vairāk sapampušas. Nezinu, kā lai tālāk dzīvo, ja pat normāli aliņu vakarā nevar iedzert :-D
09.09.2015 12:20 |

Reitings 741
Reģ: 11.08.2015
Emba - vai burtiski sapampušas? Tādā gadījumā jau iespējams, ka nieres streiko!
09.09.2015 12:28 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Oi...skolas laikos varēja dzert visu pēc kārtas, cik lien un viss bija ok, ne slikti, ne kas cits :-D bet nu tas tiešām ir atkarīgs no biežuma, jo iedzert un ballēties katru weekendu vai 1x mēnesī, ir starpība...
Tagad kaut kā retāk sanāk un tad ir kā ir, reizēm ir mazlietiņ jūtami tie nākošie rīti, bet nekad nav tā, ka esmu tur jau tai pašā vakarā vai no rīta ar sāpošu galvu, reiboņiem, novēmusies un galīgi nelietojama :-D
Draudzenei vispār no tekilas ne silts ne auksts, a man atkal no tās mēdz būt tuknesīga sajūta, bet nekas traks, ātri pāriet :-P
Vispār varu miksēt, varu nemiksēt, nejūtu atšķirību, galvenais nedzert to, kas reāli nelien, jo negaršo...pārējo vēsā mierā :-D
Citreiz, ja liekas, ka rīts var būt smagāks, tad pirms gulētiešanas izdzeru glāzi ūdens un apēdu 2 citramonus :-);-)
09.09.2015 12:29 |

Reitings 1979
Jāsaka- esu pilnīgs alkohola ienaidnieks. Ja man būtu kādas pārdabiskas spējas, es pasaulē nolikvidētu vielu, ko sauc par spirtu. Atzīšos- bērnībā un agrīnā jaunībā cietu no dažu radinieku alkohola lietošanas.

Lai ir vēl kādas alkohola tēzes:
- ja 20 gados sāksi ar šo "nodarboties", 40 gados būsi biežs piestaigātājs uz poliklīniku;
- katra glāze, ko katrs izrauj - ir peļņa tiem miljardieriem, kas barojas no citu atkarībām (paši būdami atturībnieki, ja kas);
- spirts no ārienes cilvēkiem nav vajadzīgs. Izņēmums iekšķīgi: ja iekodusi čūska, pamatīgi sakodušas bites, lapsenes vai irši. Ārīgi- nobrāzumu, pušumu apstrādei. Visos pārējos gadījumos ir kaifa ķeršana.
- relaksējas ar alkoholu- tikai plukatas vai arī tādi, kas grib šajā kategorijā nokļūt.
- alkoholisms sākas ar "kulturālu iedzeršanu, beidzas ar grāvi.
- tāda laba pazīme... ja Vīrietis pirmajā randiņā par varēm cenšas Sievietes glāzē ieliet spirtu saturošo dzērienu: tad viņam padomā ir 1 nakts sakars; ja vēlme būt ilgstošās attiecībās- tad pirmajās reizēs dod saprast, ka alkohols nebūs.
- tas ir visai pretīgi: ka "Ugunsgrēka" seriālā visu laiku arī tēloti "iedzer". Pa 2-3-4 reizēm katrā serijā. Tas viss bērnu laikā. Ko lai domā jaunuļi, kuri redz, šarmantie aktieri pēc katra padarīta darbiņa un katrā tēlotā satikšanās laikā - DZER?
---------------
Konkrēti man- apdzērusies dāma... priekš manis vienmēr šķebīga.
09.09.2015 12:31 |

Reitings 1111
Notte, nē, nav maisi zem acīm, bet sajūta ir it kā nebūtu gulēts. Vienkārši ilgāks pamošanās laiks. :-/
09.09.2015 12:41 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Oi...skolas laikos varēja dzert visu pēc kārtas, cik lien un viss bija ok, ne slikti, ne kas cits

Agī, tik precīzi :D

Sanāk dzert diezgan reti un kaut kā arī ļoti daudz vairs nevar iedzert, tāpēc nākamajā dienā arī nav slikti, man laikam vairāk negulēšana atstāj sekas, ja neaizeju laicīgi gulēt, tad no rīta mirstu. :D
Bet nu, man galva sāp no rūgstošajiem dzērieniem, visvairāk no alus, bet tāpat labi daudz jāizdzer, kādi trīs, četri kausi, lai būtu slikti nākamajā rītā, es vairāk esmu neizgulējusies.
09.09.2015 17:17 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Šī nav tā diskusija, ko man šodien uz paģirām vajadzēja lasīt. :-D
09.09.2015 17:21 |

10 gadi
Reitings 841
Reģ: 17.06.2011
Pārsteidzošā kārtā slikti nejūtos praktiski nekad, vienalga vai viens kokteilītis vai traks vakars ar tekilas šotiem. Kopumā alkoholu lietoju ļoti reti un mazos daudzumos. Tā padomājot, atceros tikai kādas divas reizes pusaudžu gados, kad sanāca pāršaut pār strīpu un nākamajā dienā justies slikti.
09.09.2015 18:36 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Dāmas, kādu alu jūs dzerat, ka tik daudz varat izdzert? Man pēc viena Valmiermuižas aliņa jau ir jautri, pēc diviem pavisam jautri. :)
Pēc pudeles šampanieša nākamajā dienā jau ir manāms negatīvs efekts. Neko stiprāku par vīnu nedzeru.
09.09.2015 19:14 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Dāmas, kādu alu jūs dzerat, ka tik daudz varat izdzert?

man ļoti garšo ābolumedalus , dzērveņu, valmiermuiža, užavas , tēvetes nu prncipā dzeru visus izņemot kaut kādus apinīšus , garos u.c štruntus
09.09.2015 19:22 |

Reitings 86
Reģ: 30.08.2015
Principā retu reizi iedzeru pa kokteilītim, tas ko daru + alko neiet kopā, bet, tā 2 pudeles Vīna agrāk varēju izdzert, tad tāds skurbulītis bija, vairāk par to arī principā nedzēru, jo pohas man riebās. Tā teikt, jāzin savs mērs.

:-O
09.09.2015 19:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)