Viss atkarigs no passajutas. ja dzeru un esmu nogurusi, neatputusies, needusi, reibst atrak un nakamaja diena ari jutos drankigak. Vislabakais(man) ir dzerot ik pa bridim ar kautko nasketies, tad lenak un ne tik tragiski reibst :) Bet man skiet, ka es varu turet diezgan daudz. Parasti ejot ar draudzenem balleties, dzeram tikai un vienigi vodku ar red bull, tatad vakara gaita izdzeru minimums 4 dubultaas vodkas +red bull. Viena glaze parasti ir glaaze kura lej alu vai sidru, tatad nav maza. Tas ir minimums. Un talak jau skatos pec passajutas un vai vispar vel karojas, ja ir laba jushana, varu vel kadas 3, 4 iedabut, bet taa tad ir man robeza kuru es labi juutu un zinu, un neparkapju. ir nacies 2 reizes parkapt, attapties kluba tualete kur mani modina draudzene jo klubu sledz ciet, un man nakamaja diena bezfilma. Nee, paldies, tas nav man.
Es uz klubu eju izdejoties ta lai nakamaja rita sap kajas un iedzert, jaa man garso, atslabinaties. tacu neballejos biezi, reizi menesi/divos videji jo nav laika. Pareja laika alko nelietoju vispar, vini man negarso.