Ko plānojat nomedīt Andelemandelē GRAND 12.09, Ķīpsalā

Reitings 32
Reģ: 05.10.2010
hei, meitenes!
Kuras no jums plāno 6dien doties uz Andelimandeli Grand Ķīpsalā un, kas ir aktuālās lietas, ko vēlaties tur iegādāties?:)

08.09.2015 14:30 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
un tevi kāds sestdien dzen ar mietu uz Ķīpsalu? Just askin’

un tas neļauj man iesmiet par humpalu modi ? Just askin ....
08.09.2015 16:23 |

10 gadi
Reitings 1747
Reģ: 18.11.2009
omg, galīgi kļūdījos :D
08.09.2015 16:25 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Tāpēc teicu, ka tas ir sliktākajā gadījumā. Piem., sieviešu dienas Andelē nebija ļoti daudz apmeklētāju (bija ko elpot!! O.O :D), bet tā pat kaut kā čujs saka, ka pāri 500 bija.
08.09.2015 16:34 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
jēziņ, dāmas :D
ja ar mietu nedzen un nevar savus humpalu komentus paturēt pie sevis, tak nebļaujat kā dīvainas :D
man tiešām liekas apsveicami, ka ir cilvēks/-i, kas ko tādu uzņemas organizēt, jo, ja es izdomātu izpārdot sakapi, tad satikt katru jaciņas uzmērītāju-rakstītāju centrā, pie Origo, ne vēlāk kā plkst. 17, satikt man ne laika, ne pacietības. Un Andele lielākoties ļauj savas labās lietas vienā vietā notirgot visiem gribētājiem, kam tas interesē. Un, ja kāds ar šo nopelna 100 vai 1000 eur, man tiešām neinteresē, jo pasākums man ir ērts, es dabūju savu labumiņu, tās, kas nopērk manas lietas, dabū savu labumiņu, viss chill. nesaprotu, par ko cepiens?
08.09.2015 16:52 |

Reitings 2
Reģ: 08.09.2015
šī būs 3šā reize tirgošanās. Visu to pozitīvāko :) Parasti tas ir vairāk kā interesants process, ar draudzeni riktīgi sapucējamies, izdomājam kā izkārtosim mūsu stendu, sataisām apģērba cenu zīmes. Un ierodamies ar super jautru un labu garstāvokli.
Tas ir dalībnieču pluss, ka pirms tiek laistas iekšā lielās masas, var jau noskatīt no nomedīt savu "pērli".
Protams, nevar noliegt, ka ir daudzi humpalnieki, kas ir ļoti šausmīgi. Bet tomēr 90% ir ļoti kreatīvas meitenes, kas ir padomājušas par visu.
Par cenām es uzskatu, ka ir vērts maksāt ja lieta tiešām ir superīga. Pati pagājušo gad pārdevu garos zābakus pāri ceļgalam zamša pilnīgi jaunus pa 30eur, sakuma likās, ka varbūt pa dārgu būs, bet jau tiklīdz izliku ārā viena dalībniece nopirka :-D
08.09.2015 16:54 |

10 gadi
Reitings 1747
Reģ: 18.11.2009
Renē - takā ar dzīvi neapmierinātas. :D kāpēc nevar priecāties par citiem cilvēkiem? :)
08.09.2015 17:10 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Pati neesmu bijusi, bet mani no šī pasākuma attur nenormālais spekulantu daudzums, proti, zinu vismaz 5 meitenes, kuras dodas uz vienu manu piemājas humpi (un arī citiem, protams), kur sapērk labas drēbes katru pa 1,5 EUR un vēlāk andelē pārdod pa 5-10 EUR un pat vairāk. Tas pats tiek realizēt arī FB visās tajās šmotku pārdošanas grupās. Vēl šodien ar drauga māsu iečekojām vienu meiteni, kas sapirkusies bēbju drēbes pa 0,5 centiem humpī un velāk FB smuki safočētas pārdod pa 30 (!) eiro, un ir kas pērk un priecājas, ka dabūsis pa "lēto".. Tas nekas, ka pāris dienas atpakaļ šīs pašas drēbes un meiteni redzējām humpalās iepērkoties un lieliem maisiem ejot prom :)
Man ir pārāk daudz iespēju, kur atrast lētas un labas drēbes (arī lietotas), lai es tērētu laiku andelē... Bet, kam patīk, lai iet, katram ir izvēle :)
08.09.2015 17:20 |

Reitings 426
Reģ: 17.02.2015
Man arī liekas dīvaina dažu meiteņu asā reakcija. Ja dzīvē ir bijusi kaut mazākā saistība ar biznesu, tad ir skaidrs, ka šī ideja nebūt nav peļama, ir aktuāla un pieprasīta daudzu meiteņu vidū. Ja nepatīk, neej, bet pārspīlētai kritikai arī nav pamata. Ieejas maksa Ķīpsalā ir pilnīgi normāla. Jebkura BT1 rīkotā izstāde arī ir par maksu un tur arī var iegādāties dažādas preces. Kāpēc Andelei vajadzētu būt bezmaksas, ja ir tāds pieprasījums? Es pēdējo reizi aizgāju dēļ čilliņa ar draudzeni-mūzika, kokteiļi, pastaigājām, paskatījāmies, ko piedāvā. Pārsvarā visas smaidīgas, priecīgas meitenes. Forša atmosfēra, lai arī pirkt neko pat nebiju plānojusi:-) Sievišķīgs veids, kā pavadīt sestdienu. Vēlreiz saku-ja nepatīk, neejiet, bet nu tā kritizēt pasākuma būtību nav pamata. Ļoti laba ideja.
08.09.2015 20:24 |

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Man tāā patīk andele (l)

Labākie momenti ir tie, kad veikalā esmu nokavējusi kaut ko nopirkt (sākumcena likās dārga, bet kad izdomāju, ka tomēr vajag, vairs nebija izmēru) - un andelē atrodu šo lietu (l)

Man liekas pārspīlēta cepšanās par cenām. ja drēbes uzvilktas max pāris reižu, tāpēc jau viņas nav jāizpārdod par 3eur :-D loģiski, ja kleita pirkt pa, piem 50eur, viņa maksās 20-40eur, nevis 3-5eur

Man galvenais atrast nenovalkātu un smuku lietiņu. Prieks, ka ir arī drēbes no ārzemju veikaliem :-) Labākais pirkums ever ir jaciņa no ārzemēm ar 1cm gariem spaikiem... āāāāā (l)(l)(l) visu dzīvi tādu gribeju, LV nekad tādu lietu nav!
08.09.2015 20:44 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Uz andelēm gāju tikai pašā sākumā, kad tās vēl bija visai nelielas, bez ieejas maksas un tā. Toreiz varēja šo un to smuku atrast par labām cenām, tiesa gan, bija arī daudz stendu, kuri bija galīgi nekādi. Par ideju un maksu neko sliktu nedomāju, ne jau kabatas pa kluso rauj laukā to ieejas naudu. Ja ir pietiekami daudz gribētāju, tad drīzāk būtu muļķīgi tēlot altruistu un pērties ar organizēšanu tīri tā, lai nosegtu telpu īri. Zinu, cik daudz darba jāiegulda ikviena pasākuma sarīkošanā - nu, neies ar to neviens nodarboties tāpat vien.

Bet man šī pasākuma popularitāte šķiet interesanta liecība par mūsdienu patērētāju kultūru, sapirkties kaudzi ar drēbēm un nespēt to visu novalkāt, fast fashion "burvība" :)
08.09.2015 20:53 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Nezinu, vai došos.

Vispār esmu ievērojusi, ka Andeles "medījumi" visbiežāk nomētājas skapī- vienas kurpes ilgi turēju un beigās neuzvilktas nopārdevu, otras joprojām neesmu vilkusi. Domās pārskatot garderobi, secināju, ka esmu vilkusi daudz maz regulāri pančo apmetni, par pārējo pat neatceros. Bet nu kaut kas vilina aiziet- katru reizi ceru ieķert ko grandiozu :D Labprāt iegādātos kādu skaistu blūzi vai žaketi.

Drīzāk šoreiz gaidu Andeli bērniem. Tuvojas ziema :)
08.09.2015 21:57 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Esmu ievērojusi vismaz FB andelē, ka visi visu grib par smieklu cenu. Ja prece sākotnēji tikusi pirkta par normālu naudu un ir kā jauna un man piedāvā par to 4 eiro , nu piedodiet -tad labāk lai stāv skapī:-D
08.09.2015 22:09 |

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
biļetes var iegādāties tikai iepriekšpārdošanā?
10.09.2015 09:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits