Te ir dažas meitenes, kas visu laiku veido līdzīgas diskusijas par vīriešiem, naudu, ceļojumiem. Sākumā likās vienkārši sakritība, bet tagad šķiet, ka šīs diskusijas autorei ir vēl vismaz 2 profili, nesen te jau bija kaut kāda līdzīga diskusija no it kā cita profila. Var jau būt, ka kļūdos. Bet visas tās diskusijas izklausās pēc viena liela izmisuma.
Katrā ziņā, ja es tagad uzsāktu attiecības , pēc dažu mēnešu kopā būšanas, pēdējais, par ko es domātu ir ceļojuma uzsaukšana vīrietim. Man liekas, ka tas nav normāli, ka sievietei vispār tāda doma ienāk prātā pēc dažu mēnešu kopā būšanas. Protams, savādāk, ja attiecības ir jau vairāku gadu garumā. Un nē, es neuzskatu, ka viss jāmaksā vīrietim. Vienkārši man kaut kā liekas, ka pēc dažu mēnešu kopā būšanas, sievietei vēl tomēr jābūt par sevi neatkarīgai, un jādara arī savas ieplānotās lietas vienai / kopā ar draugiem, nevis viss uzreiz jāpakārto nesen iepazītam vīrietim. Man kaut kā liekas, ka tas ir viens no iemesliem, kāpēc vīrietis ātri zaudē interesi par sievieti.