"Ko dariit ar savu naudu?" Da neko, bljin. Izmaksaat dazhus meeneshus satiktam chaliitim celjojumu uz Pariizi. Kaada jeega kaut ko skaidrot shai publikai. Buutu jums savaadaaka domaashana, pashas buutu laimiigaakas, kaa arii katru dienu te neparaadiitos asarainas teemas par to, ka kaarteejais draazeejs piekraapa, apzaga, pameta, dziivo uz sievietes reekjina, pish kapeikas utt. Kameer latvieshu cieteejas un "visa pashas vareetaajas" kardinaali nemainiis domaashana, tikmeer arii normaali viirieshi buus jaameklee kaa ar uguni.
P.S. Viena te chiepsteeja, ka man jaaseed stuurii un viss jaagaida uz paplaates. Vispaar jau man uz taas paplaates visu pienesa, pienes un pienesiis, aamen, jo es esmu sieviete nevis vecis brunchos.
P.P.S. Kaa arii, ja vajag, es arii "pati visu varu", tachu, ja man blakus ir viirietis nevis lupata&alfonss, man nav nekaadas vajadziibas "visu pashai vareet".
Runa nav par sho konkreeto celjojumu, bet par to, kaa vairums sievieshu sevi nostaada viirieshu priekshaa, tad peec dazhiem gadiem vai meeneshiem top manis augstaak mineetaas asarainaas teemas un pashas nesaprot - "kaapeec viņš taa..."