Uzsaukt vīrietim braucienus

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Nopirkt atpūtas kūri SPA viesnīcā.
Nedēļas nogali kādā Eiropas galvaspilsētā.
Ziemassvētku vai Valentīndienas ceļojums.
Kūrorts siltajās zemās.

Vai jūs mēdzat ko tādu pirkt saviem vīriešiem?
Un vēl - ar pārsteiguma momentu.

Ko par to domājat, ja sieviete ko tādu dara?
08.09.2015 09:44 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
tá ká vinjsh tev vienmér izmaksá, domáju, ka mierígi var kádu izbraucienu uzsaukt. vai arí nostádít fakta priekshá - es braucu vai tu brauksi ar mani, ja negrib lai tu izmaksá, saki, ka viesníca, spa utt jau apmaksáji, lai tikai p[ar savu biljeti piem., piemet.

já, es apmaksáju músu celjojumus no sava konta, bet- mums kopígs budzets no pirmás dienas, ká més kopá, tá ka nav svarígi, no kura konta tiek maksáts...
08.09.2015 12:43 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Tā kā šobrīd ir tādi apstākļi, ka viņš man izpērk itin visu, sākot no ēdiena un beidzot ar pat apģērbu, ja es to varētu atļauties, tad JĀ, es viņam izmaksātu ceļojumu vai kaut ko tamlīdzīgu, nebūtu žēl priekš viņa!
08.09.2015 12:51 |

Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Dari kā pati uzskati par pareizu ;)
Parīzē Jaunajā gadā jau kādu laiku nav atļauts salūts pusnaktī, tas ir aizliegts sakarā ar nemieriem, miera tracēšanu un dzīnieku baidīšanu. Kā katru dienu pusnaktī mirgo Eifeļ tornis, tūristi stāv un gaida, un pārsteigti, ka nav saluts. Vienu gadu bija lāzeru šovs. Bet Ziemassvētku tirdziņi forši un Parīze kā vienmēr romatiska.
Pēc pieredzes, labi ir jau septembrī rezervēt Jaungada ceļojumus, jo ātri viss ir rezervēts un labākais izķerts ;)
08.09.2015 12:54 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Es galīgi neko sliktu neredzu ceļojuma izmaksāšanā otrai pusei - ja abiem ir nopietni nolūki.
Ja ir lieka nauda, ko nav žēl tērēt un kas nav citām lietām paredzēta - var aizvest arī paceļot nenopietnus nolūkus :)

Tikai vispirms pajautātu, vai tas cilvēks gribētu, jo nevar zināt, vai nav mazajai māsai apsolījis sagaidīt ar ģimeni vai vēl ko.
08.09.2015 12:54 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
vispār tā padomājot , mums ģimenē ik pa laikam kāds kādam visu uzsauc , nu teiksim , mamma aicinot mūs ( 2,5 cilvēkus ) pusdienās vai pasēdēt , automātiski visu izmaksās un pat apvainosies , ja kāds gribēs ko piemest, teiks lai atsājam sev. Savukārt ja mēs aicinam kur mammu ,uz , zoo , kino, vakariņas vai kas cits , tad automātiski visu apmaksājam par visiem ..... tieši tāda pat situācija ar tēti :)
08.09.2015 12:56 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
"Ko dariit ar savu naudu?" Da neko, bljin. Izmaksaat dazhus meeneshus satiktam chaliitim celjojumu uz Pariizi. Kaada jeega kaut ko skaidrot shai publikai. Buutu jums savaadaaka domaashana, pashas buutu laimiigaakas, kaa arii katru dienu te neparaadiitos asarainas teemas par to, ka kaarteejais draazeejs piekraapa, apzaga, pameta, dziivo uz sievietes reekjina, pish kapeikas utt. Kameer latvieshu cieteejas un "visa pashas vareetaajas" kardinaali nemainiis domaashana, tikmeer arii normaali viirieshi buus jaameklee kaa ar uguni.

P.S. Viena te chiepsteeja, ka man jaaseed stuurii un viss jaagaida uz paplaates. Vispaar jau man uz taas paplaates visu pienesa, pienes un pienesiis, aamen, jo es esmu sieviete nevis vecis brunchos.

P.P.S. Kaa arii, ja vajag, es arii "pati visu varu", tachu, ja man blakus ir viirietis nevis lupata&alfonss, man nav nekaadas vajadziibas "visu pashai vareet".

Runa nav par sho konkreeto celjojumu, bet par to, kaa vairums sievieshu sevi nostaada viirieshu priekshaa, tad peec dazhiem gadiem vai meeneshiem top manis augstaak mineetaas asarainaas teemas un pashas nesaprot - "kaapeec viņš taa..."
08.09.2015 13:11 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Atbildot uz jautaajumu, uzskatu, ka buutu normaali piedaavaat un uzsaukt vinam shaadu braucienu, ja vari to atlauties un ja veelies braukt tieshi ar vinu.
Es taa dariitu.
08.09.2015 13:16 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
DieKleineHexe,
man uz taas paplaates visu pienesa, pienes un pienesiis
, un ko Tu dod otram?
08.09.2015 13:22 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Esmu maksaajusi restoraanaa par viirieti, es vispaar esmu daasna un pashai sagaadaa prieku pirkt citiem daavanas, izmaksaat utt. Kaifoju no taa un daru pirmkaart prieksh sevis.
Un es arii biezhi vien esmu "vecis brunchos", bet taads ir mans raksturs, ko netaisos lauzt. Man vnk nav interesanti buut tipiskaa sievieshu pasaulee, patiik "paciiniities" ar viirieshiem. Un atkal-no taa guustu dziives baudu, galiigi necieshu no taa. Un es zinu, ka ir konkreets viirieshu tips, kuriem loti patiik shaadas sievietes un tur ir pilniigi cits respekts. Un vini nav lupatas, tieshi otraadi.
08.09.2015 13:25 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Ko dariit ar savu naudu?" Da neko, bljin. Izmaksaat dazhus meeneshus satiktam chaliitim celjojumu uz Pariizi. Kaada jeega kaut ko skaidrot shai publikai. Buutu jums savaadaaka domaashana, pashas buutu laimiigaakas, kaa arii katru dienu te neparaadiitos asarainas teemas par to, ka kaarteejais draazeejs piekraapa, apzaga, pameta, dziivo uz sievietes reekjina, pish kapeikas utt. Kameer latvieshu cieteejas un "visa pashas vareetaajas" kardinaali nemainiis domaashana, tikmeer arii normaali viirieshi buus jaameklee kaa ar uguni.

Varu tikai piekrist. Izmaksatu draugam ar kuru butu kopā ilgi un mums butu kopigi nakotnes plāni. Kapec man jametajas ar naudu. Beigas sapratis,ka uz šis rēķina var normali iedzivoties un pat necentisies tevi lutinat. Neuztvers ka sievieti, bet izdevīgu un ērtu muļķīti. Kapec censties, ja vina pati visu var.
08.09.2015 15:29 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Letticiga un parak iespringusi esi. Lauj visam ritet savu gaitu, nevis izdoma visu scenariju uz prieksu puisa vietā
08.09.2015 15:31 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
pašcieņa neļauj to darīt.

Ja es sākšu uzsaukt šādus braucienus nestādos priekšā, cik super truper vīrietim jābūt.

Ģimenes braucieni ir pavisam cita runa.
08.09.2015 15:34 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Beigas sapratis,ka uz šis rēķina var normali iedzivoties un pat necentisies tevi lutinat. Neuztvers ka sievieti, bet izdevīgu un ērtu muļķīti. Kapec censties, ja vina pati visu var.

bet viņa taču minēja , ka visus ieprēkšojos randiņus ( gan jau , ka vairāk kā 5 :D ) izmaksāja viņš , tākā nedomāju, ka te vecis baigi mēģinās iedzīvoties
08.09.2015 15:36 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Uzsaukusi braucienus neesmu, bet es gribētu nopirkt Tallink biļetes un vēl gribētos aizbraukt uz Igauniju Ziemassvētku laikā. Šādus braucienus es noorganizētu pati un uztaisītu kā mazu pārsteigumu.
Vēl uz Igaunijas SPA varētu..(s)
08.09.2015 15:54 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
uz šis rēķina var normali iedzivoties un pat necentisies tevi lutinat

daaaa :-D
Džeks JAU visu izmaksā viņai un lutina! :-D
08.09.2015 16:01 |

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
necentisies tevi lutinat

ļoti nepiekrītu šim te. Manuprāt, tieši otrādi. Ja tu džekam izmaksāsi lidojumu uz Parīzi, es domāju, ka viņš negribēs palikt parādā un nākamreiz uzsauks tev Ņujorku

Tas tāpat kā ar dzimšanas dienas dāvanām. Ja viens uzdāvina, piemēram, dārgu pulksteni, tad otrs negribēs palikt parādā, nopērkot kaut kādu sūdu.
08.09.2015 16:05 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Pirmo reizi vari uzsaukt un pēc tam jau redzēsi, cik ļoti viņam tādas aktivitātes iet pie sirds un piedāvāsies turpmāk maksāt uz pusēm. Vismaz manam SPA iestādes un ceļošana ar mani kopā patīk, tādēļ katrs arī par sevi maksājam, +/-.
08.09.2015 16:06 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manējais noteikti apvainotos, ja uzsauktu braucienu.. Viņš to uztveru kā pazemojumu.. :-/

Vīrieši ir dažādi. Iesaku mierīgi izrunāties par tēmu. Katram jau atpūšanās un izdevumu kultūra atšķiras.. arī attiecībās abas puses maķenīt pieslīpējas.
Iespējams, kārtējo SPA kūrorta apmeklējumu nomainīs ietaupījums lielākam pirkumam priekš kopīgās ligzdiņas utt. :)
Savukārt Tavi vilinošie ceļojumu stāsti, iespējams, iedvesmos vīrieti biežāk doties tālēs zilajās :)

Es, piemēram, Parīzē nespētu pilnībā priecāties par Elizejas laukiem, ja mīļotais sēdētu viens citā pasaules nostūrī :-/
08.09.2015 16:37 |

Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
kordelia ja budžets ir kopīgs tad uzsaukšana ir lielisks veids, ka iztērēt kopīgo naudu pa savam.
Es savai labprāt 10 gramus marihuānas uzsauktu.
08.09.2015 17:32 |

Reitings 228
Reģ: 30.07.2015
Man nepatiktu viena iemesla dēļ - riebjas, ja uz mani tērē lielu naudu. Es citu priekam naudu nekad neskaitu un man nav žēl, bet man... nē.
08.09.2015 17:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits