Es arī šo šovu skatos, visas 3 sezonas, bet es to uztveru tikai un vienīgi kā humora raidījumu. :-D Jā, nu, par izskatu, sevišķi jau par ģērbšanās stilu man nav komentāru - skaties un brīnies, ir tāds... really? Cilvēki tā ģērbjas? Man piedūra tā zilā spīdīgā Jāņa cepure ballītē.
Man nepatika, kā te viena diskutētāja izteicās par Ģirta Ievas izskatu. Es piekritīšu, nu nav viņa superizskatīga sieviete, bet ko viņai darīt? Sēdēt mājās un nerādīties ārā, jo nav pārāk izskatīga? Par sejas ādu un zobiem gudri spriež tās, kurām ir labi gēni un no dzimšanas starojoša princeses āda un skaisti, taisni zobi. Bet cilvēks tak pats sev zobus šķībus nepataisa. Man personīgi ir tikpat slikta sejas āda un bija arī slikti zobi vai vēl sliktāki kā tai sievietei. Lai mana sejas āda izskatītos daudzmaz pieņemami, man tas izmaksā ap 100EUR mēnesī - kosmētika, kosmetologs, un tad arī tā nav ideāla. Esmu apmeklējusi dermatologu, veselīgi ēdu - tā vienkārši ir tāda iedzimtība. Man arī bērnībā bija slikta āda. Un zobi - personīgi man ir smaga iedzimtības ceļā iegūta žokļa pataloģija. Jā, pašlaik mani zobi izskatās perfekti, bet man aizņēma 3 gadus un apm. 3000 EUR, lai pie šāda rezultāta nonāktu. Jūs neesat aizdomājušās, ka ne visi cilvēki piedzimst perfekti, un ne visi var atļauties žilbinošu izskatu?