Saimnieks meklē sievu (2015)

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Lai tad nu šī būtu beztēma.
Vai šodien nebija jābūt I sērijai? (t)
07.09.2015 20:50 |

Reitings 4838
Te nav runa par brendu apenēm,bet pieklājīgākām, tas ir, nenonēsātām. Un kameras priekšā vispār nav solīdi tādam gorīties. Vai tad bikšu trūkst? Tad jau uz Rēzekni arī varēja tāds pliks braukt, tak forši un ērti:-D
13.10.2015 17:53 |

Reitings 4298
Ar vīru ar interesi skatāmies šo šovu, var gan pasmieties, gan pašausmināties, gan arī šur tur šovs ir tiešām jauks :)

Daigu un viņas ģimeni zinu personīgi. Šķiet, ka viņa nav vienīgā ģimenē, kurai trūkst uzmanības no apkārtējiem.. Principā jau negribu neko sliktu teikt, jo pati savos tīņu gados (viņa gan drusku jau izaugusi no tīņu gadiem) mēdzu ballēties apkārt, iedzert ar draugiem un sadarīt ne tās labākās lietas. Ir puiši, kuriem tādas meitenes ļoti patīk - t.i. ja puisis pats dzer katru nedēļas nogali, tad gan jau pret meiteni, kam patīk iedzert, viņam arī nebūs iebildumu. Vairāk gan man te pārsteidza (sliktā nozīmē) Jānis - stāsta, ka nepatīk, ka meitenes dzert un uzvedas neadekvāti, bet līdz šim katru vakaru pats sagādā meitenēm stipros alkoholiskos dzērienus un pats arī dzer. Liekulis! Domā, ka puisis drīkst dzert cik daudz un kad vien vēlas, bet meitene nē?

Mūsu favorītpāris ir Ģirts un Gunda - šķiet tiešām ļoti saskanīgs pāris. Savukārt tai dāmai, kuru izvēlēsies Egīls, ies ļoti grūti. Jo vīrietis krietnos gados dzīvo kopīgā saimniecībā ar māti. Tā sieviete, kuru viņš izbalsoja iepriekšējā reizē, šķiet, ka būtu vienīgā, kas spētu tajā mājā dzīvot..
13.10.2015 19:44 |

Reitings 87
Reģ: 10.04.2014
Man Alfrīds patīk. Un apenēs staigā, jo ir tiešām labs, trenēts ķermenis. Ne kuram katram 30 galdniekam ir tāda fiziskā forma. Par Ģirtu runājot - kā skolotājs var nopelnīt šādai mājai? Plus mocis, kas jau ir greznumlieta. Gan jau palūdza vecākiem izvākties uz šova laiku. Nepelna Liepājā skolotāji un mākslinieki tā, lai 30 gadu vecumā uzblieztu tādu māju.
13.10.2015 19:46 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Alfrīdam labs ķermenis? :-D:-D:-D:-D:-D
13.10.2015 19:47 |

Reitings 87
Reģ: 10.04.2014
Saviem gadiem ļoti labs
13.10.2015 19:52 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Normāls.Tad neesi labu 50 gadigu trenētu vīrieti redzējis.
13.10.2015 19:54 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Mani Alfrīda izskats netraucē, zolīds lauku vīrs. Bet par labām manierēm un gaumi neliecina tas, ka kameru un ciemiņu priekšā staigā vienās apakšbiksēs. Es saprotu, ka mājās, sievas priekšā, tā var darīt, bet ne jau kad visai valstij šito rāda. Tāpēc atstāj tādu nedaudz prastu iespaidu ar šito apeņu stāstu, iedzeršanu un visu dāmu bučošanu pēc kārtas :D

Piekrītu, ka tai meitenei, kas ar Egilu paliks kopā vīramāte būs nopietns izaicinājums. Un izskatās, ka te nav variantu dzīvot atsevišķi. Es jau nu noteikti negribētu ar vīreni kopā dzīvot, pat manā gadījumā, kad mums ir labas attiecības.
13.10.2015 20:08 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Mani mazliet pārsteidza viena no Alfrida "līgaviņām"- Velga ar savu "jā, mīļais, lūdzu, mīļais, kā teiksi, mīļais!" visu laiku. Nu ok, varbūt tas kāds viņu aizkadrā izteikts humors, bet kaut kā jocīgi likās otrajā (?) dienā runāt ar vīrieti tā, it kā viņš jau viņas vīrs vai vismaz draugs būtu. Un ja iepriekš nodomāju, ka Alfrids nesmuki darījās, bučojot tur bezmaz visas pēc kārtas, tad pēdējā sērijā radās iespaids, ka pašas dāmas par to ir stāvā sajūsmā-pašas jau tās bučas prasa, pašas guļās virsū..Nu saderīgi cilvēki. Vislabāk patika Irēna, bet prieks, ka aizgāja un šķiet, ka nemaz par to neskuma un labi vien ir. Tie pārējie trīs varētu tā arī trijatā dzīvot. :D
Tads pats iespaids par jauno Jāni-pats liekas dīvains, bet Daiga šajā ziņā viņam pat ļoti piestāv. :D
Par otru Jāni jau uzreiz bija skaidrs, ka Egija aizies mājās, kaut vai sērijas sākumā teiktais, ka "izbalsošanu" atliks uz rītu. Ja gribētu Egiju paturēt, nebūtu nekāda problēma kādu citu izbalsot un tad laist uz konci. Ieraugot Egijas sarkanās vilnas (?) zeķes gumijas čībās, gan skaļi iespurdzos :D , bet vismaz labi pieņēma aizbraukšanas faktu, kā tur Baiba beigās teica-zaudēt arī jāmāk.
Par Ģirtu gan neko sliktu nevaru pateikt, tik vien, ka man, atšķirībā no šeit izlasītā, galīgi negribas piekrist, ka Gunda viņam piemērota. Pat nezinu, kāpēc, jā, simpātiskāka par abām pārējām, bet nu skatos uz abiem un domāju- nē, nē, nevaru iedomāties abus kopā ilgstoši (nu ja kļūdos, tad, protams-lai veicas!), kaut arī vairāk vai mazāk skaidrs, ka tieši viņa brauks ar Ģirtu ceļojumā.
13.10.2015 20:34 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Vairāk gan man te pārsteidza (sliktā nozīmē) Jānis - stāsta, ka nepatīk, ka meitenes dzert un uzvedas neadekvāti, bet līdz šim katru vakaru pats sagādā meitenēm stipros alkoholiskos dzērienus un pats arī dzer. Liekulis! Domā, ka puisis drīkst dzert cik daudz un kad vien vēlas, bet meitene nē?

Delfos ir raksts par to, kāpēc Jānis gandrīz visur ņem līdzi alkaholu.

Citāts no raksta:

Miezīte atklāj vēl kādu interesantu niansi. Šmits savām viešņām jau pirmajā vakarā grādīgo dziru priekšā cēlis ne jau tāpēc, ka citādi nemācētu atpūsties. Patiesībā tas bijis viltīgs pārbaudījums.

"Saimnieks vēlējās pārbaudīt, kādas meitenēm ir attiecības ar alkoholu. Šmita iepriekšējās nopietnās attiecības izira tāpēc, ka meitenei stipri paticis iedzert, bet alkohola ietekmē viņa sākusi uzvesties apkaunojoši.

Šīs pieredzes dēļ Šmits vairs nevēlas veidot attiecības ar meiteni, kura alkohola ietekmē kļūst neadekvāta. Tā bija viņa slepenā ideja - piedāvāt meitenēm iedzert, skatīties, kā viņas reaģē un vai nepiedzeras par daudz," saimnieka viltību, ko daļa tautas pārpratusi, atklāj šova producente.

Arī pats Šmits aprunātajā vakarā aprobežojies vien ar glāzi alkoholiskā kokteiļa. Tiesa, nākamajā vakarā, kura notikumus šova skatītāji varēs baudīt jau 12. oktobrī, viss neies tik gludi.

"Šmits vedīs meitenes uz zaļumballi, un viena no līgaviņām piedzersies. Jā, ir meitenes, kuras labprāt lieto alkoholu, tā ir mūsu dzīves realitāte. Taču vainot Antru un Kristiānu par piedzeršanos jau pirmajā vakarā šoreiz ir nevietā," uzsver zinātāja.
13.10.2015 20:45 |

Reitings 4298
Dantessa, ja godīgi - neticu tam stāstam par slepeno plānu šādi notestēt meitenes. Un, pat ja tā, tad tas tomēr ir ļoti prasti no Jāņa puses.
13.10.2015 20:51 |

Reitings 1513
freya, bet nevienā sērijā viņš pats nav bijis mēmi pietēsies.
13.10.2015 20:56 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Nu nebija gan viņš skaidrs kā stikliņš... Lai neizdomā atrunas.
13.10.2015 21:02 |

Reitings 1513
Jā, jūs jau, protams, labāk zināt kā šova producente.
14.10.2015 00:38 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Tiešām tici visam, ko lasi? Cik naivi... :D :D D:
14.10.2015 00:40 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Manuprāt, ja Šmits tā patiešām nolēma pārbaudīt līgaviņas, tad tas ir tikai normāls solis. Ok, protams, pats var iedzert - nevajag jau uzreiz būt skaidram kā stikliņam, taču viņš, manuprāt, nevārtījās ne pa zemi, ne (kā paši izteicās) "komā" nerāpoja pa kāpnēm augšā. Šeit vairāk runa iet par to kā kura meitene spēj sevi pasniegt tam cilvēkam, kura saimniecībā vēlas dzīvot. Ja meitene spēj tikai tik daudz kā divas reizes no vietas piedzerties, tas jau automātiski parāda viņas prioritātes. Satraukums ir viena lieta, taču 20 gados arī veselais saprāts būtu vēlams.
14.10.2015 01:22 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Es neesmu tāda ļoti liela šova fane, bet tas, ko ievēroju no pirmās sērijas jau, ka tā Ģirta Ieva vispār un galīgi neprot runāt kameras priekšā, visu laiku griež galvu prom un skatās zemē un tā stulbi smaida, turklāt nu.. Es neesmu skaistuma eksperts, tāpēc tas tikai un vienīgi subjektīvi, bet man viņa liekas nu ļoti nesmuka, ne tikai zobi un deguns, bet ādas stāvoklis diezgan traks. Nu labi, nedomāju, ka ādas stāvoklis ir kopdzīves kritērijs, tāpēc laikam offtopic drusku :D
14.10.2015 06:24 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Man šķiet, ka Alfrīds un viņa dāmas vienkārši nestreso par kamerām, neiespringst par galarezultātu un to, kas tiks parādīts skatītājam, bet vienkārši, tā čiliņā, vada šo šova laiku. Man prieks skatīties, ka arī šādā vecumā cilvēki neiespringst, izklaidējas un paākstās!
Nu, nerāda mums kādēļ apenēs vazājas, lai mēs redzētu tikai to daļu, kur šis jau ar visām trim mīcās pa gultu un šūmētos. Tas ir šovs - izlasa šovam piemērotākos kadrus un izteicienus. Vispār Šēka varētu mammas skatījumu iemest :).

Daiga piedzērās - un?! Neizturēja meitenei nervi - puisis patīk, šis čubinās ar abām, sasāpējās sirds, kameru spriedze un piemaucās. Protams, protams, nesmuki no meitenes puses, bet nu, neko nosodošu un ārkārtēju tur nesaskatu.
14.10.2015 08:36 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Tas jau ir šovs. Gan jau tas viss ir izplānots un samontēts tā, lai visiem būtu interesantāk skatīties.
14.10.2015 08:44 |

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Kā arī neticu, ka Šmits ar to alkoholu pārbauda meitenes. Viņš ir jauns cilvēks un nav nekāds noslēpums, ka tādā vecumā lielākoties jaunieši visi ņem līdzi alkoholu, viņš nav izņēmums. Kaut kā jau ir jāaizbildinās. :D
14.10.2015 08:47 |

Reitings 1513
Tiešām tici visam, ko lasi? Cik naivi...

Jā, tev tā kā beidzot būtu jāsaprot, ka tas ir šovs, tur tiek radīti tādi notikumi, lai tev būtu par ko ierakstīt cosmo komentāru un ar nepacietību gaidīt nākošo sēriju. :D

Piekrītu Ophelia
14.10.2015 09:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits