Man ļoti, ļoti, ļoti simpatizē Gunda un Ģirts (l) Un šķiet, ka viņš savu izvēli arī jau izdarījis, mīļi :)
Kauķa Egijas stiliņš bez komentāriem .. krokši un zeķes - nopietni? Bet es šokā, ka Danu izvēlējās, sākumā šķita, ka viņa pirmā dosies prom, bet tagad pat sāk sķist, ka varbūt visvairāk patīk, lai gan zinu, ka viņš joprojām ir brīva puiša statusā :D :D :D Bet nu viņa izturēšanās man atkal kaut kā mazliet par vēsu, vienaldzīgu šķiet :-|
Par Alfrīdu - dīvains tipiņš. Man sākumā ļoti, ļoti patika viņa Irēna, bet šajā sērijā tāda mazliet dīvaina šķita, visu laiku ķiķināja, radās iespaids, ka savus jokus tikai pati saprot un tad par tiem arī iesmej .. bet nu jauka, simpātiska sieviete, noteikti vīriešu uzmanības dzīvē netrūkst :) Un par Velgu otrādāk - no sākuma šķita ne visai, bet šis dienas raidījumā ļoti simpatizēja :) Irina atkal tāds noslēpums, bet nu jebkurā gadījumā, visas viņam daudz par labu, lai paliek ar savu kaimiņieni labāk :D :D :)
No Egīla dāmām simpatizē Zane ļoti, tāda jauka, vienkārša meitene, otrai, kura palika, šķiet, Egils nemaz tik ļoti nepatīk, bet nu redzēs. Lādzīgs cilvēks, šķiet, tas Egils :)
Un Šmits - tas ir kaut kas :D Meiteņu uzvedība arī visai interesanta, īpaši Daigas, karas puisim kaklā :D Antra gan šķiet jauka meitene, iespējams, pārāk atklāta, bet tāda sirsnīga un godīga 8-)