Palasīju komentārus šeit, daži liekas vēl riebīgāki un aprobežotāki nekā jūsu seksists dumjais Jānis.
Man, piemēram, Kristiāna liekas vissmukākā no abām, bet šis pavilcies uz tām divām.
Jā, jā, jo smukums izglābs pasauli un noteikti tikai vissmukākā var patikt puisim.
Man Dace neizraisīja simpātijas. Viņa visu māk, visu zin, viss viņai sanāk labāk, visur viņai jābūt pirmajai. Gribētos vaicāt priekš kam tad viņai vīrieti blakus vajag, ja reiz viņa ir visu varoša un nepārtrauki nebeidz to uzsvērt.
Jā, jo visām sievietēm ir jābūt paklausīgām pelītēm, kas neko nemāk. Ja ir valdonīgs raksturs, tad ir un tas tāpat nāks ārā. Ir arī cilvēki, kam tas patīk.
aj, man kauns meiteņu vietā
Nu ko tur kaunēties, nebija jau piedzērusies, ka nesaprata, ko dara. Ir taču acis un galva uz pleciem. Katram cilvēkam atbilstošā vecumā atbilstoša uzvedība un lēmumi.
Vajadzēja jau sen saprast, ka tas ir šovs un veidotāji darīs visu, lai pus Latvijai būtu ko runāt un aprunāt, kā jau šeit tas ir redzams. Parādīs tikai interesantākos kadrus, sarunas un jocīgākos teikumus, izvilktus no konteksta. Nevienu neaizstāvu, bet pieaugušiem cilvēkiem man liekas jocīgi vaibstīties un skriet prom no tv, jo kāds bučojas un tagad kaunināt citus par katru teikumu. Nu ir pretīgi skatīties, ir nekoptas lauku mājas ( kāds pārsteigums, ka laukos visiem nav villas ar remontu), 20-gadīgi jaunieši neuzvedīsies kā paraugcilvēki, jo prātiņš nāk ar gadiem un pieredzi, bet tiešām - ko jūs gaidījāt?