Lidojums kopaa ar mazu beernu!

Reitings 122
Reģ: 11.06.2012
Sveikas!
Nesen kljuvu par maaminju burviigai pekai un taa nu pamazaam saakam plaanot atvaljinaajumu uz LV! Un te nu aizdomaajos,par cik beernam liidz pusotra gada vai divu gadu vecumam naw savas seedvietas,respektiivi iisti naw biljetes, kaa ir ar vinjas mantu chemodaanu/somu vai kur nu likshu vinjas mantas,taa vienalga skaitaas taa pat kaa man-pieaugushajam-rokas bagaazha? Un kaa ir ar ratiem? Dzirdeeju ka par tiem neesot jaamaksaa kaa par bagaazhu!
Paldies jau ieprieksh! ;)
07.09.2015 19:03 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Un atkal muzzigas temas par lidojoshiem beerniem,kaa vini uzvedas utt. Ko gjimenem dariit, sedet cetraas sienas visu laiku? Es nesaprotu, ne par veltti saka,kad tam kam pasam berni to tikai sapratiis.
Berns arii grib redzeet pasauli,piedaliities it visa kaa mees,pieaugusie.
Agraak vispaar bernus visur njema liidzi,jo nebija vienkarsi varianti,muusdienas tas arii tikai normaali.
Es arii esmu lidojusi ar beernu, viss kartiibaa. Berns ir pat reizeem pacietiigaaks, nekaa pieaugusie kas muuzdien celas kaajaaas atraak, pat tad kad lidmasina nav noseedusies, vot tas gan tracina!
Un jaa, ratus var nodot jeb vest liidzi,par to nav jamaksaa. Mes njemam liidzi bagaazu, tur arii salikam visas mazaa mantas.
Lai veiksmiigs celojums!:-)
07.09.2015 23:44 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Man teica,lai pacelšanās/nolaišanās brīdī dodu dzert (vai knupīti), bet viņai vairāk interesēja kas notiek aiz iluminatora un nekas cits nebija vajadzīgs :D
07.09.2015 23:48 |

Reitings 177
Reģ: 18.11.2013
Vienkārši izlasi noteikumus biļetēm, tur viss rakstīts. Bērna bagāža ir atsevišķā somā, reāli jau neviens nepārbauda kurā rokas bagāžā stāv pamperi - vienkārši papildus rokas bagāža. Ratus var ņemt līdzi un aizripināt bērnu līdz pat lidmašīnai. Svarīgi - sākumā jāpaņem bagāžas uzlīme kā koferiem (bet ratus var nenodot tur). To ir svarīgi neaizmirst, jo pie lielās bagāžas nodošanas mēdz būt rindas.
07.09.2015 23:49 |

10 gadi
Reitings 44027
Reģ: 11.02.2015
ĀAa, fak, piedodiet, ka ne pa tiešo tēmu, bet nu šitais... :D

Berns arii grib redzeet pasauli,piedaliities it visa kaa mees,pieaugusie.

Jā, protams, viņš to pusstundu aizgūtnēm brēc lidmašīnā no sajūsmas :D Tepat mamma teica, ka izjūt to spiedienu maiņu un ir nepatīkami, nu kā tad ir bērnam?
Visu saprotu - ģimenes ar bērniem tāpēc nav jāizolē, ka bērns lidmašīnā parasti (protams, ir tādi, kas nebrēc) brēc - ja vajag kaut kur tālāk nokļūt, protams, ir jālido. Bet nu nevajag to "otru fronti" pataisīt par neprašām tikai tāpēc, ka cilvēcīgi tādas skaņas ir nepatīkamas un griežas ausīs. Nu nav tāds "piedzīvojums" lidmašīnā nekas patīkams ne bērnam (tiem, kas sliktāk panes lidošanu), ne pārējiem pasažieriem.
Nekur nemanu, ka kāds - tepat komentāros vai lidmašīnās nekas tāds nav piedzīvots - liktu vecākiem ar bērniem sēdēt mājās, bet nu saprotiet un pieņemiet arī, ka apkārtējie par jūsu bērnu raudām nekritīs stāvā sajūsmā :D
07.09.2015 23:56 |

Reitings 691
Neteicu,ka kada saja diskusija mineja kaut ko pret berniem, bet bijusas diskusijas par brecosiem berniem gana daudz.
Nav patiikami,ka svesi berni blauj, man personiigi arii neiepriecina, bet berniem arii ir tiesiibas paarvietoties ar transportu un tas ir tikai saprotami. Tiem kam nu galiigi nav, lai noiiree sev biznes klasi lidmasiinu vai brauc ka savadak! :-D ...
Berni nav tas trakaakais kas jaaredz lidmasiinaaas, transportos.. Interesanti kapeec piemeram,paardzerusos pasazierus neviens neaiztiek, bet vot, beernu bljaujosu gan, vismaz var veltiit laikam neapmierinaaatu skatienu!!! :-D
08.09.2015 00:03 |

10 gadi
Reitings 44027
Reģ: 11.02.2015
Neteicu,ka kada saja diskusija mineja kaut ko pret berniem
>>
Un atkal muzzigas temas par lidojoshiem beerniem,kaa vini uzvedas utt. Ko gjimenem dariit, sedet cetraas sienas visu laiku? Es nesaprotu, ne par veltti saka,kad tam kam pasam berni to tikai sapratiis.

Tātad arī šī diskusija ir tā ļaunā :D
Interesanti kapeec piemeram,paardzerusos pasazierus neviens neaiztiek, bet vot, beernu bljaujosu gan, vismaz var veltiit laikam neapmierinaaatu skatienu!!!

Nu nav tā.
08.09.2015 00:14 |

Reitings 691
Tu reaali vienam teikumam piesienies, bet domu taa arii nenokjeeri, nu nekas katrs saprot savadak! :D
Vienkarsi,skita,ka tuuuliit atkal ies uz urraa teema par blaujosiem beerniem,tapeec laiciigi jau pateicu savas domas, tas arii viss.
:-P
08.09.2015 00:17 |

Reitings 691
Nu nav tā.

Shis citaats, ljooti paskaidro visu! :-D
08.09.2015 00:18 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Man personigi naaca saskarties ar gadijumu, kad lidoju viena un virietis sievietei aizradija ( looti nelaipni), ka berns raud, tas man taa bija iesedies atminjaa, ka man bija bail no taa, ka man kads kaut ko aizradis...

Kad lidojaam savienoto lidojumu, mazais mazliet panikjojaas, jo bija piekususi, bet prieksha sedoshaa sieviete saka uz mums tik demonstrativi skatities, likt austinjas ausiis, lai nedzirdetu, ka berns nikojas, ja pirmaja reize butu jutusies neerti, tad tagad jau butu pajautajusi - jums kadas problemas? Divainakais, ka visbiezhak neapmierinatas ir sievietes un virieshi no 40, varbut kada kriize? Vai sievietes, kuras nav maates. Visbiezhaak palidzibu man ir piedavajushies sniegt jauni virieshi no 28 gadu vecuma, kas savaa zinjaa ir patikami, jo ir taa sajyta, ka forshi, saprotoshi un izpalidzigi virieshi veel pasaulee ir palikushi :)

Diemzheel, lidmashiinas nav tikai pieaugushajiem, tas ir visiem, ari zidainjiem un ir rakstiits, ka zidainji, kuru veselibas stavoklis ir stabils var sakt lidot jau no 8.dienas!!!

Tadelj, ja kadam ir problemas ar to, ka mammas ar maziem berniem lido, nu jasamierinas vien ir :):-D
08.09.2015 01:21 |

Reitings 91
Reģ: 09.07.2013
ok, labi, ari berniem ir tiesibas celot.
bet padomat par parejiem pasazieriem ari vajag - riebjas klausities bernu breksana, it ipasi, ja ir gars lidojums. Teiksim, 7 stundas. Maksaju tacu daudz naudas, lai man butu zinams komforts un ceru, ka to ari respekte parejie pasazieri.
08.09.2015 05:35 |

Reitings 233
Reģ: 24.09.2013
Protams, es saprotu, ka ar bērnu ir jālido, ja nav citas iespējas. Tas viss ir normāli, jo cilvēks jau ir tikai mazāks. Mani vairāk parasti pārsteidz māmiņu attieksme, ka viņas uztraucas TIKAI par to, kā jutīsies bērns. Tas, ka viņa raudāšana traucēs visiem pasažieriem, tas, protams, vienalga.
Es lidoju uz Ēģipti, un viens sīkais brēca gandrīz visas tās sešas stundas. Sākumā man bija viņa žēl, tad mammas, tad man no sirds palika žēl visu pasažieru. Kad izkāpām no ļotenes, tad māmiņa paziņai teica- vai, kā mēs nomocījāmies:) Tas nekas, ka visi pasažieri bija izbesīti.
No otras puses man gan draudzenei, gan arī mani krustbērni ceļo ar lielāko prieku, pat neiepīkstoties.
Galvenais nevajag bērna pirmo lidojumu organizēt, piemēram, sešas stundas garu.
08.09.2015 07:41 |

Reitings 6040
bet padomat par parejiem pasazieriem ari vajag

bet ko tai maaminjai ar to bernu izdariit, lai padomaatu par citiem pasazieriem? Aizbast bernam muti?
08.09.2015 08:51 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
bet ko tai maaminjai ar to bernu izdariit, lai padomaatu par citiem pasazieriem? Aizbast bernam muti?

Nelidot, ja nevar savu sīko savaldīt.

Mani arī kaitina aurojoši sīkie lidmašīnās un jebkur citur. Pirmkārt jau tāpēc, ka es fiziski to skaņu nevaru paciest, man uzreiz sākas migrēna, no kuras man reibst galva, līdz ar to esmu ārprātīgi nejauka un arī nekautrējos aizrādīt. Tāpat arī neredzu problēmu aizrādīt iereibušiem cilvēkiem un tādiem, kuri pārāk skaļi uzvedas. Vienmēr mēģinu sēdēt pēc iespējas tālāk no bērniem, bet, nu, ne vienmēr tas izdodas, jo vecāki ar bērniem arī mēdz sēdēt kur grib, nevis koncentrējas lidmašīnas priekšgalā, kas, manuprāt, būtu solīdi pret parējiem pasažieriem.
08.09.2015 08:57 |

Reitings 6040
Nelidot, ja nevar savu sīko savaldīt.

tieshi taa - nav neviens iemesls kadelj maminjaam ar berniem nelidot, delj taa, ka kadam ir pasham problemas? ka pashai kaut kas kaitina? Bet taa tak tava problema ne mana. Man jau nav jacinaas ar tavu migreenu, varbut tev nelidot?

Man ir mierigs berns - engelitis, neblauj, nogulj visu lidojumu, ja negulj pardomaaju, kaa noverst uzmaniibu, bet taam maaminjaam, kuraam nav jalido, jo kadam ir kaut kadas problemas? Nu tak smiekliigi :D

man uzreiz sākas migrēna, no kuras man reibst galva, līdz ar to esmu ārprātīgi nejauka un arī nekautrējos aizrādīt

varbut tieshi tev nelidot? ja jau lidoshana ir tadas galvas sapes?:-/;-)
08.09.2015 09:04 |

Reitings 3743
Ne jau lidošana izraisa migrēnu, bet aurojoši bērni.
Es nevienam cilvēkam lidmašīnā ar savu migrēnu netraucēju, sēžu klusi un aizrādu tikai tad, ja kāds kliedz. Pārsvarā ir tā, ka bērns traucē visiem pasažieriem, bet pārējie pasažieri bērnam nē. Varbūt tev vajag lidot ar privāto lidmašīnu, ja tev citi pasažieri traucē!
08.09.2015 09:12 |

Reitings 6040
Varbūt tev vajag lidot ar privāto lidmašīnu, ja tev citi pasažieri traucē!

man netraucee tadas "daamas" kaa tu, ja tu man aizraditu pateiktu - aiztaisi muti :) Man jau nav migreena no raudoshiem berniem, bet tev, daargaa :-D:-D:-D

nekas, dzivee viss notiek interesanti, tici man, gan jau tev vel pasai bus raudosh siikais un tad varesiet ar autobusu braukt, ne lidot :-) :-D:-D:-D
08.09.2015 09:20 |

Reitings 3743
Es, atšķirībā no pārējām, vispār uzskatu, ka maziem bērniem nav jābrauc ārpus valsts. Un mazi bērni nav jāvazā pa sabiedrisko transportu. Tā, ka cerams, ka mans saprāts uzvarēs.

Nu, re - tādu "māmiņu" kā tu dēļ arī nevienam nav cieņas pret māmiņām ar bērniem lidmašīnās! :)
08.09.2015 09:26 |

Reitings 6040
Nu, re - tādu "māmiņu" kā tu dēļ arī nevienam nav cieņas pret māmiņām ar bērniem lidmašīnās!

es esmu tikusi lidz tam godam buut maaminjai, kad tiksi, ja tiksi, arii tu, varesi spriest par lietaam "no pieredzes", nevis vavulot kaut ko :D

speciali tev atkartoshu, ka mans berns neraud lidmashina! :-D un ja raudaatu, butu vienalga, jo redziet daama uzskata, ka berniem jasezh majas.
08.09.2015 09:35 |

Reitings 3743
Varētu atkārtot tieši to pašu, ko iepriekš, bet, redzu, ka nav nekādas jēgas :D
08.09.2015 09:38 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
bet padomat par parejiem pasazieriem ari vajag - riebjas klausities bernu breksana, it ipasi, ja ir gars lidojums. Teiksim, 7 stundas. Maksaju tacu daudz naudas, lai man butu zinams komforts un ceru, ka to ari respekte parejie pasazieri.

Nu, tā, it kā bērns būtu uzvelkamā rotaļlieta - ja mamma negribēs, tad nebrēks :D kā to bērnu pārvietot? Ar nododamo bagāžu?
08.09.2015 09:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!