Man personigi naaca saskarties ar gadijumu, kad lidoju viena un virietis sievietei aizradija ( looti nelaipni), ka berns raud, tas man taa bija iesedies atminjaa, ka man bija bail no taa, ka man kads kaut ko aizradis...
Kad lidojaam savienoto lidojumu, mazais mazliet panikjojaas, jo bija piekususi, bet prieksha sedoshaa sieviete saka uz mums tik demonstrativi skatities, likt austinjas ausiis, lai nedzirdetu, ka berns nikojas, ja pirmaja reize butu jutusies neerti, tad tagad jau butu pajautajusi - jums kadas problemas? Divainakais, ka visbiezhak neapmierinatas ir sievietes un virieshi no 40, varbut kada kriize? Vai sievietes, kuras nav maates. Visbiezhaak palidzibu man ir piedavajushies sniegt jauni virieshi no 28 gadu vecuma, kas savaa zinjaa ir patikami, jo ir taa sajyta, ka forshi, saprotoshi un izpalidzigi virieshi veel pasaulee ir palikushi :)
Diemzheel, lidmashiinas nav tikai pieaugushajiem, tas ir visiem, ari zidainjiem un ir rakstiits, ka zidainji, kuru veselibas stavoklis ir stabils var sakt lidot jau no 8.dienas!!!
Tadelj, ja kadam ir problemas ar to, ka mammas ar maziem berniem lido, nu jasamierinas vien ir :):-D