Absurds un dusmas :@

Reitings 327
Reģ: 08.09.2014
Caw visiem sestdienas vakaraa :)
Sodien mani nosokeja situacija autobusaa.
Tatad braucot autobusa es apsedos un panemu klepi savu divgadigo delinu, tad iekapa viens paris uz 50gadiem abi izskatijas pec bomziem un dzerajiem.
Mans delins ieraugot garam braucosu autobusu aizrautigi pateica, mamma autobuss, protams ja jau berns izradot prieku to skali pateica un ta bomzene man teica, iemaci savam bernam klusak uzvesties, uz ko es protams atbildeju, ka tas ir tikai mazs berns un vins priecajas nevis psiho pa visu autobusu.
Protams ta bomzene man pateica jaa jaa...
Beigas kad tuvojas mana pietura, es pateicu, nakamaja pietura ludzu un ta bomzene uzblava man virsu klusak vareji pateikt savu "pietura ludzu" es pajautaju mierigi vinjai ko jus mani vispar aiztiekat? Uz ko vina atbildeja, jo tu esi izlaista, neaudzinata caca...Man protams dusmas tadas, ka maz neliekas un es vinai pateicu, paskaties pati uz sevi spogulii...
Nu tas ir normali? (e)
Ehh atvainojiet, bet kkur.tas dusmas bija jaizgaz...
05.09.2015 20:02 |

10 gadi
Reitings 3710
Reģ: 29.01.2009
Trīne1, vina nebija piedzerusies tur jau ta lieta, ja butu piedzerusies tad nenemtu pat galva...

Wtf? Tad bija dzērāja vai nē?
06.09.2015 03:04 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
ad iekapa viens paris uz 50gadiem abi izskatijas pec bomziem un dzerajiem.
Mans delins ieraugot garam braucosu autobusu aizrautigi pateica, mamma autobuss, protams ja jau berns izradot prieku to skali pateica un ta bomzene man teica, iemaci savam bernam klusak uzvesties, uz ko es protams atbildeju, ka tas ir tikai mazs berns un vins priecajas nevis psiho pa visu autobusu.

Es pateiktu, lai vispirms nomazgājas un zobus iztīra un tikai pēc tam to ver vaļā un norāda citiem,cik skaļi runāt. ;) un vispār tiem bomžiem bilete bija ? Ja , nē ... tad kādas viņiem vispār tiesības kādam ko aizrādīt , būtu labāk kontroli vaktējuši :D
06.09.2015 09:35 |

Reitings 327
joselyn, dzeraja tocna bija, jo vinjai to pec sejas vareja pateikt...Pati tak zini ka tie bomzi, dzeraji izskatas :D Vienkarsi skaidra bija laikam nepaspeja vel piedzerties un tapec savu zulti uz citiem izgaza :D
06.09.2015 10:37 |

Reitings 327
wee, nezinu vai biletes bija :D
Bet tik zinu to ja ta k**e butu izkapusi taja pasha pietura kur es, tad vinja dabutu dzirdet visu ko es par vinju domaju :D
Vienkarsi cilvekos nekasijos ar vinu, jo negribeju nolaisties lidz vinas limenim :)
06.09.2015 10:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits