Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Absurds un dusmas :@

Reitings 327
Reģ: 08.09.2014
Caw visiem sestdienas vakaraa :)
Sodien mani nosokeja situacija autobusaa.
Tatad braucot autobusa es apsedos un panemu klepi savu divgadigo delinu, tad iekapa viens paris uz 50gadiem abi izskatijas pec bomziem un dzerajiem.
Mans delins ieraugot garam braucosu autobusu aizrautigi pateica, mamma autobuss, protams ja jau berns izradot prieku to skali pateica un ta bomzene man teica, iemaci savam bernam klusak uzvesties, uz ko es protams atbildeju, ka tas ir tikai mazs berns un vins priecajas nevis psiho pa visu autobusu.
Protams ta bomzene man pateica jaa jaa...
Beigas kad tuvojas mana pietura, es pateicu, nakamaja pietura ludzu un ta bomzene uzblava man virsu klusak vareji pateikt savu "pietura ludzu" es pajautaju mierigi vinjai ko jus mani vispar aiztiekat? Uz ko vina atbildeja, jo tu esi izlaista, neaudzinata caca...Man protams dusmas tadas, ka maz neliekas un es vinai pateicu, paskaties pati uz sevi spogulii...
Nu tas ir normali? (e)
Ehh atvainojiet, bet kkur.tas dusmas bija jaizgaz...
05.09.2015 20:02 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
kad dzer, tad ne tas vien ienāk prātā un gribas otram pateikt..
05.09.2015 20:04 |

Reitings 327
Trīne1, vina nebija piedzerusies tur jau ta lieta, ja butu piedzerusies tad nenemtu pat galva...
05.09.2015 20:13 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Nu tad viņai bija pohas pēc dzeršanas un baigi jūtīgā uz skaņām :-D neņem galvā, nelaid iekšā sevī to negatīvo :-)
05.09.2015 20:14 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
uz pohām ar irkašķis un ir cilvēki, kam patīk kasīties, aizmirsti to.
05.09.2015 20:14 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
vina nebija piedzerusies tur jau ta lieta, ja butu piedzerusies tad nenemtu pat galva...
Prāts gan var būt nodzerts..
05.09.2015 20:15 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Manī šobrīd ieslēdzas mātes instinkts :D bet zini, es arī neļautu kādam aizrādīt kā manam bērnam runāt un ko darīt. Tas ir mans pienākums par to gādāt. Un pēc tava rakstītā, neko tādu drausmīgu jau viņš neizdarīja. Es vel saprastu, ja ārdītos un psihotu pilnā kaklā, bet es tādos gadījumos nejaucos. Ne jau man tas bērns jāaudzina, bet mātei. Tā kā neņem tik ļoti pie sirds. Protams, gan jau sajūta draņķīga un garīgais nekāds, bet ja tam sieviškim galvā putni, tad neko darīt. :D
05.09.2015 20:19 |

Reitings 81
Reģ: 01.08.2014
Vispār, jo vairāk staigāju, jo vairāk dīvainus cilvēkus sastopu.:-| Tas nav normāli, protams. Man bija nedaudz savādāka situācija: man ir haskijs,protams uzmanība no dažiem indivīdiem ir pārmērīga un kaitinoša. Kamēr es savas lietas darīju, suni apsēdināju pie kājām, lai ir mierīgs un nestaigā apkārt utt.. Kaut kādi sveši bērni no aizmugures pienāk, ūjinās un, kamēr pagriezos jau grābsta suni (par glaudīšanu to nevarēju nosaukt), aizrādīju kāpēc aiztiek svešu suni un bez atļaujas pie tam? Uz ko māte eleganti atbildēja "P*š*l nah*j". Gribējās pateikt pretī, bet gan jau pašas bērni pēc 10 gadiem viņai pašai tā pretī teiks. Putna piens galvā.
05.09.2015 21:00 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Siiidzha
Man vispār fascinē, ka vecāki pieļauj, ka bērni grābstās gar svešiem dzīvniekiem - tak jebkurš pat vislabāk audzinātais suns var to vienā brīdī uztvert par uzbrukumu un viss, bērnam sejā/rokā uz mūžu rēta. Vēl jau arī bērni ne vienmēr filtrē, ko dara - viņu ucināšanās nereti dzīvniekam ir nepatīkama - iebaksta acī, uzkāpj uz astes utt - vienvārdsakot, vecākiem, kas neiemāca no svešiem dzīvniekiem turēties pa gabalu, vajadzētu pašiem pa seju. Vnk esmu redzējusi gadījumu, kā arī medijos šad tad izskan par vēl līdzīgiem..nav tas tik reti.
Bet nu katrs audzina savus bērnus kā grib un pasaulē ir nereāli daudz stulbu cilvēku - rezumējums :D
05.09.2015 21:08 |

Reitings 394
Reģ: 02.09.2014
Siiidzha, kā vēl mamma var atļaut savam bērnam aiztikt svešu suni, nemaz nedomājot par bērna drošību. :-O Es noteikti būtu rīkojusies kā Tu, man arī nepatīk, ja kāds svešs grib aiztikt manu suni.
05.09.2015 21:08 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Ak kungs, kapec vispar kkadi tadi janem galva un vel jaatbild tadiem ? Es vispar ignoreju kkadus aizradijumus no malas . Cita lieta, ja cilveks ar mani pieklajigi runa, tad es varu atbildet vai padiskutet, bet neba iesu ar psihajiem runat.
05.09.2015 21:16 |

Reitings 81
Tā jau ir tā lielākā problēma, ka vecāki savas atvases nemāca.:-/Man bērnībā pirmais ko mācīja-nerunā ar svešiem cilvēkiem un neaiztiec dzīvniekus. Man nav žēl ļaut to suni paglaudīt, bet, ja nāk klāt paši, neko nejautājot, un izliekoties, ka saimnieka blakus nav, tad neļauju, aizrādu vai vispār eju tālāk.:-D Nevar zināt vai suns ir vesels, vai nekož, vai kā reaģēs uz tādu ūcināšanos. Varbūt esmu jau suni nomocījusi un viņš ir īgns, bērni nepatīk vai vēl sazin kas. Visi tik zinoši par šiem suņiem pēc "Sniega suņi" noskatīšanās, ka tik turies!:-D
Jo tā padomājot, es savu suni uzskatu kā pilntiesīgu ģimenes locekli, un es neeju pa ielu neūjinos un nebakstu bērniem vaibstus un nesaku: "Vai kāds Tu smukiņš!":-D Bet laikam vajadzētu tā sākt darīt!:-D
05.09.2015 21:17 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Ari berniba bija vecaki, kuri savus bernus nemaca un ari musdienas ir berni, kuri tiek labi audzinati. Ir visadi, nevajag tak tik loti to pie sirds nemt.
05.09.2015 21:19 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Un ja suns sakostu to bernu vainigs butu saimnieks, jo nepieskatija savu suni. Ari kaitina neaudzinati berni.
05.09.2015 21:23 |

Reitings 81
besame

Katram jau ir sava audzināšana, bet ir lietas, kuras tomēr ir jāiemāca. Nu nevar tik droši iet pie svešiem suņiem klāt, kaut sitiet mani nost. :-D Tas ir dzīvnieks, viņam cita domāšana. Tāpēc,manuprāt, ir tik daudz muļķīgu nelaimju, ja tā var teikt. Ja suns būtu kodis pretī sīčiem, kurš būtu vainīgs? Es! Jo bērni taču tikai spēlēties gribēja, bet suns mieru. Atkal būtu pilns internets ar komentāriem, ka suns jānošauj kopā ar saimnieci. Labi tagad pārspīlēju :-D, bet tā ir reālā situācija diemžēl.
05.09.2015 21:26 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Nu tāds tādu atrod. Tavu tekstu vajadzēja lasīt divreiz, lai saprastu, ko esi domājusi. Tā kā pirms norādi, ka kāds izskatās pēc bomžiem un dzērājiem, padomā, vai pati esi perfekta.
Kopumā piekrītu šim.
Ak kungs, kapec vispar kkadi tadi janem galva un vel jaatbild tadiem ? Es vispar ignoreju kkadus aizradijumus no malas . Cita lieta, ja cilveks ar mani pieklajigi runa, tad es varu atbildet vai padiskutet, bet neba iesu ar psihajiem runat.
05.09.2015 23:30 |

Reitings 264
Reģ: 10.12.2014
Galīgi neaizstāvu tos indivīdus par kuriem kuriem ir kašķis, bet ...

Vai kādreiz esat padomājuši, ka pastulba / vienkārša rīcība var "uzspridzināt" cilvēku? Piemēram, stāvi veikalā rindā - viens izdomā izspraukties cauri, lai tiktu garā, pēc brīža otrs, tad trešais ... dusmas lēnām vāras, ja nepatīk, ka cilvēki lien personīgajā telpā un pāris soļus apkārt apiet. Tā lien, lien un tad māmiņa ar ratiem un bērneli pie rokas stumsies cauri - ir reāla iespēja, ka cilvēks aizies pa gaisu, jo būs jau noriebies, bet Tev lielas acis, jo kas tad tur tāds, tik grūti palaist bija?

Bērni ir bērni, bet, ja Tev kaimiņos visu dienu raud, autobusā raud, veikalā kāds brēc u.tml., ja tas uztaisa ķēdi, ka nespēj pa visu dienu mirkli miera un klusuma atrast, tad uz viena nabaga bērna izsaucienu kāds uzbļaus, jo tas bija pēdējais piliens. Katram tā latiņa savādāka, varbūt konkrētajiem cilvēkiem ļoti zema. Tāpēc, lai nekonfilktētu piedomāsim, kas pašus tracinātu un izvairīsimies to darīt (spilgts piemērs, ka cilvēki besas, ja kāds autobusā pie durvīm stāv un nekāpj pieturā, bet tai pašā laikā nākamajā transportā dara pats tieši to pašu un citi jau besas :-D )
06.09.2015 00:07 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Piekrītu Puiks viedoklim. Lai gan pati esmu diezgan savaldīgs cilvēks, protams, gadās savas melnās dienas - slikts noskaņojums, darbā kādas problēmas vai alga laikā nav ienākusi. Un tad gadās tā, ka kāds cilvēks varbūt nejauši uzgrūžas virsū, kāds uzkāpj uz kājas, kāds bērns blakus neciešami skaļi bļauj, tad tas viss iekšā sakrājas, ka nākamajam cilvēkam, kurš spraucas garām, gribēsies kaut ko uzšņākt virsū, lai gan ne jau citi vainīgi pie katra garastāvokļa maiņām. Gluži vienkārši cilvēki ir tik dažādi. Zinu, ka pati kādu esmu uzlūkojusi ar īgnu sejas izteiksmi, kāds tā uzlūkojis mani. Uz to vairs jau sen neiespringstu, jo ikdienas steidzīgajā ritmā katram var gadīties kādam svešiniekam ne tā kaut ko pateikt, ne tā paskatīties virsū.
Par bērniem, kuri glauda svešus suņus, piekrītu izteiktajiem viedokļiem.
06.09.2015 00:17 |

Reitings 86
Reģ: 30.08.2015
Ja vecenei nepatīk, ka sīkais skaļi brēc, tad lai nopērk automašīnu, nebūs problēmu, mūziku arī pati varēs uzlikt kādu grib. 8-)8-)
06.09.2015 00:17 |

Reitings 264
Reģ: 10.12.2014
Ja vecenei nepatīk, ka sīkais skaļi brēc, tad lai nopērk automašīnu, nebūs problēmu, mūziku arī pati varēs uzlikt kādu grib.

Standarta attieksme un koks ar diviem galiem. Redz nepatīk, ej ar kājām, brauc ar auto, u.tml.
Tikpat labi uzbrēca - klusē, nepatīk ej ar kājām. Kāds aizrādīja Tavam bērnam - nepatīk? ej ar kājām. Kads smird pēc alkohola - ....

Ar attieksmi - ja Tev nepatīk, tad brauc ar auto, neej uz koncertu, nopērc māju ... mēs izrādam necieņu pret citiem. Piemēram, es šaubos vai tas, ka kaimiņos bērni dzīvo uzliek par pienākumu līdz viņu pilngadībai klausīties ārdīšanos, jo tie tak bērni. Tāpēc ir sastarpēja cieņa un uzvedības normas - nepaliksim par nabām, jo vienmēr nāks kāda lielāka un tad būs aplauziens :)
06.09.2015 00:26 |

Reitings 327
Puiks, tur jau ta lieta tas ir ka apburtais loks.
Un ja nespej respektet citus cilvekus tad tiesam ej ar kajam...
Es saprastu ja berns nikotos vai psihotu, bet neskatoties uz to, personigi es neko neteiktu, jo tas ir mazs berninjs.
Bet seit situacija savadaka bija, berns pat nenikjojas...
Aii... Vienkarsi dusmaas uzcepu diskusiju, jo kaut kur to dusmu vajadzja atstat :)
Paldies visaam/iem par viedokliem :)
06.09.2015 03:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits