Sveikas! Es vēlētos lūgt padomu. Ir apkārt daudz foršu vīriešu, bet es tieši priekš attiecībām izvēlos visdīvainākos un tādus, kas mani neciena, pēc attiecību sākuma sākas tādi vārdi kā par krūtīm, degunu, biksēm utml... Lai gan es tādu necieņu nekad mūžā ne pret vienu neesmu izrādījusi, kur nu vēl aizvainojusi tā cilvēku.
Un lieki piebilst, ka es neesmu krokodils... 165 gara, sveru mazliet pēc 50 kg (tā lai labāk saprotams), man ir gari mati, seja normāla, ar sportu nodarbojos, daudz lasu grāmatas un esmu labs psihologs citiem cilvēkiem attiecību padomos... Bet pati sev -- idiote.
Ceru, ka ir kāda, kas varētu padalīties pieredzē un varbūt man kaut ko ieteikt. Jo nē, es neuzskatu, ka esmu neglīta, esmu apmierināta ar savu ārieni... Man ir savs raksturs, savs viedoklis.. .Bet vīriešu ziņā es nezinu kas tas ir.. Vienkārši pēc šīm beidzamajām attiecībām, kuras tūliņ vēlos pārtraukt (jau ne pirmo reizi šķiros no šī cilvēka), es vēlos uzklausīt Jūsu viedokli, kas varētu būt par iemeslu tam, ka esmu kopā ar tiem, kurus nemīlu, bet man liekas, ka mīlu un katrā mīnusā cenšos saskatīt plusus. Uz daudz ko pieveru acis..