Vīriešu gaume attiecībā uz sieviešu stilu

Reitings 26
Reģ: 09.07.2015
Virsraksts tāds neprecīzs, bet nezināju, kā lai citādāk pasaka :-P Tātad, kas no jūsu apģērba/frizūrām/manikīra visvairāk nepatīk/patīk jūsu vīriešiem? :-)
Vai ir kas tāds, par ko jūsējie šausmās saķer galvu? Un, ko darāt? Velkat tik un tā, vai ir kads kompromiss? :-D
Manējam nepatīk džinsi bez kabatām, kurpes ar bantīti, ļoooooti nepatīk nekas puķains, pogājams, blūzveidīgs un no šifonīga auduma. Un man ir viena blūzīte, kas atbilst visiem parametriem, ko viņš vēlas pa kluso izmest :-D Tā kā arī viņš mēdz vilkt kaut ko, manuprāt, pabriesmīgu, tad arī es velku tās drēbes, briesmīgo blūzi tikai, ja neejam kopā :-P
Bet visskaistākais, ko es varētu uzvilkt, viņaprāt, ir ādas legingi :-D Patīk garās kleitas, svārki, svītrainas maiciņas, mati astē un tikai un vienīgi franču manikīrs :-D Un, kas ir dīvainākais, kas jums piestāv, pēc vīrieša domām?
03.09.2015 20:44 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Manējam nepatīk, ka es ģērbjos samērā konservatīvi. Es gan neteiktu, ka tā ir taisnība, bet pēc viņa standartiem tā sanāk :D

Nav liels augstpapēžu kurpju fans, vairāk gan laikam tāpēc, ka ar tādām kājās es nepavelkos uz fiksajām idejām kaut kur iet un kaut ko spontāni darīt. Nesen sapratu, ka viņam ne pārāk patīk manas mīļākās vasaras kurpes (gladiatori uz papēža), bet nu, kamēr neatradīšu vietā kaut ko tikpat ērtu, tikmēr būs jāsamierinās.
03.09.2015 21:20 |

Reitings 202
Reģ: 25.06.2012
cheeky*, ir diezgan traki.
Manējam arī patīk adījumi un kad satuntulējos - šalles, biezi džemperi, džemperkleitas, pirkstaiņi, interesantas cepures, viss no vilnas, kašmira, utml.
03.09.2015 21:21 |

Reitings 26
Par to saskaņošanos, tik mīļi un smieklīgi (l)
03.09.2015 21:22 |

Reitings 492
Reģ: 29.11.2009
Man ļoti nepatīk kā man izskatās mati saņemti astē, viņam savukārt ļoti patīk!
Skatos, ka vairākiem vīriešiem patīk astes :D

Kas vēl likās interesanti, jūs minējāt, ka nepatīk puķains un blūzītes, man pilns skapis gan ar blūzītēm, gan daudz daudz ziedu motīviem :D

Viņam no tā, kas ir manā skapī nepatīk apavi ar pildīto zoli un mani minimāli plēstie džinsi.
Kādreiz prasīja kāpēc jātinās aizkaros - lasīt kā garās kleitas, bet tagad ļoti patīk pašam :)
03.09.2015 21:23 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Atkal nosokejos par Tavu komentaru. Shoreiz par taam somam.
Saprotu, ka nepatik lielas "MK" vai "lv" ziimes, bet kur tu taadu somu pilnigi bez nekaadas embleemas atrodi? Visam somam tachu ir kkada maza ziimite? Ja nav priekshaa tad saanaa vai uz ravejsledzeja?

Vai tas vnk atkarigs no Brenda? Piem Furla ir ok jo maza zimite?
03.09.2015 21:23 |

Reitings 202
Reģ: 25.06.2012
Teiksim, ja tur ir maziem burtiņiem rakstīts Furla, ir ok. Bet ja tas ir MK ar "bļembaku" virsū vai LV rūtiņas, tas ir turn offs. Ir brendi, kas patiešām virsū nedrukā savu firmas zīmi, tikai tādus viņš atzīst. Tikai nedod Dievs dermantīns. Ticiet man, izvēlīguma un sīkumainības ziņā, esmu pārliecināta, es te visas pārsitīšu :-D
03.09.2015 21:29 |

Reitings 26
jacky, drīkst zināt, kāpēc tu viņu klausi?
Es pastāvu uz to, ka ja iepatikos ar savām briesmīgajām blūzēm, tad viņam ir jāpieņem doma, ka turpināšu viņas vilkt:-D
03.09.2015 21:33 |

Reitings 2784
Jacky- katram jau savs, bet kaa Tu tadu "cacu" ikdienaa vari izturet? Es nojuugtos, ja nevaretu gerbties, kaa man pasai patik. Kad Jums jaiet uz kopigu pasakumu vins apgerbu izvelas prieks Tevis?
03.09.2015 21:33 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Viņam nepatīk visādas pļūteņveidīgās bikses, UGG zābaki, bēšas krāsas apakšveļa, bikses ar auksto jostas vietu. Nepatīk nagi ar visādiem zīmējumiem, katrs savā krāsā utt.
Bet vispār viņš daudz ko pieņem. Viņam patīk gan tad, kad es uzpucējos un uzvelku augstus papēžus, gan arī tad, kad esmu džinsos, rūtainā kreklā un kedās.
03.09.2015 21:36 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
*auGsto jostas vietu :D
03.09.2015 21:38 |

Reitings 26
bikses ar auksto jostas vietu

Man pašai arī tādas nepatiktu :-D

Starcitucheeky*, ļoti skaista bilde Tev :-)
03.09.2015 21:41 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Es arī pabrīnījos par dažādajām attiecībām. Bet neko sliktu nedomājot.

Lai cik abstrakti man pašai tas liktos, draugs vairākas reizes ir teicis, ka es viņam patīku... tikko pamodusies. Respektīvi, izpūrušiem matiem, bez kosmētikas un viņa lielajā kreklā. :D Bieži vien, kad man ir ne-kosmētikas dienas, es dzirdu, ka viņam tā patīkot labāk.

Nepatīk... hmmm... laikam jau tie paši UGGi, harēmbikses, utt. Nekad neesmu dzirdējusi "nē, tas ir briesmīgs, nevelc/izmet". Bieži vien kopā staigājam pa veikaliem un tad godīgi prasu - patīk viņam vai nē. Bet viņa viedoklis noteikti nav tas noteicošais :D:D

Pat nezinu, kā rīkotos, ja viņš man pēkšņi pateiktu, piemēram "Man nepatīk gēla nagi, neliec vairs tādus". Droši vien to uzskatītu par viņa problēmu un neko nemainītu. Man laikam rastos šausmīgas antipātijas uzreiz, jo man tēvs nekad neļāva pat lakot nagus (jā, jā, pat 17 gadu vecumā bļāva, lai ņemu nost!!), tāpēc šādu ierobežošanu noteikti neciestu. Tas neattiecas tikai uz nagiem, bet manu gaumi un apģērbu visā visumā.

Zinu, ka viņam ne īpaši patīk, ja velku ļoti īsas kleitas, svārkus, utt. Bet pati tādās nejūtos ērti, tāpēc man tādu diži nav. Kopumā esam abi uz viena viļņa.

Kas man viņā nepatīk? Visi tie briesmīgie traktorkrekli, grrrrr... Un šito viņš labi zina :D Bet arī jau velk.
03.09.2015 21:45 |

Reitings 255
Reģ: 28.05.2013
Manam draugam ļoti nepatīk leoparda raksts - jo īpaši brūnais. Atceros, kad sākām tikties, nopirku leoparda raksta apakšveļu, itkā viņam par prieku - bet tad es vēl to nezināju, ka tas raksts viņam īsti neiet pie sirds. :-D
Vēl nepatīk ugg zābaki, džegingi, "omīš" tipa blūzītes un lokas matos. :-O

Runājot par astēm - manam draugam arī patīk, kad mani mati ir astē. :-D
03.09.2015 21:45 |

Reitings 2784
Uhhhh man gan tieshi bikses ar augsto jostu tieshi iecieniitas. Loooti nepatik,ja apsezos un bikses neko neapsedz.

Corleone (l)(l)liels paldies (l) tapa musu medusnenesii, Italijaa (l)
03.09.2015 21:47 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Manējam ļoti nepatīk, ja es atspraužu čolku. Viņš vienmēr tad pajautā - kas tev uz galvas? :D Bet viņam taisnība, es izskatos savādi bez čolkas, bet tas vairāk varētu būt tāpēc, ka neierasti.
Hmm, kas vēl... Balta apakšveļa, viņa skatījumā, ir garlaicīga. Un nepatīk nagi melnā krāsā. Varbūt ir vēl kas, bet man nenāk prātā, jo vispār viņš pieņem daudz ko, viss, ko es ģērbju, ir labs un lieku komentāru nav. Neesmu dzirdējusi, ka viņš teiktu, ka tas ir pilnīgi garām vai, ka viņam kaut kas tā izteikti nepatiktu. Ļoti patīk ja es velku kleitas vai svārkus, augstpapēžu kurpes. Patīk apģērbs, kas izceļ kājas, dibenu un krūtis. Tad vienmēr sejā parādās tāds muļķīgs smaidiņš :D (l)
03.09.2015 21:47 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Nekad nav teicis- šitas man nepatīk, šito nevelc. Un ja pateiktu, es viņu vispār kaut kur pasūtītu. :D

par viņa stilu arī neko nesaku, jo vnk patīk (l)8-)
03.09.2015 21:49 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Neesmu nekad nekādus komentārus par savu stilu saņēmusi, patīk kā ģērbjos un krāsojos takā viss čiki.

Zinu, ka vienu brīi man topā bija spicie nagi, tad viņam nepatika, jo mūždien bļāva, ka es viņu skrāpējot, harēmbikses ja nemaldos viņāš kādai citao nokomentēja, ka šausmīgs apģērba gabals, bet tajā reizē es piekritu, kgan man arī neiet viņas pie sirds. :D
03.09.2015 21:54 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Man ir bijis draugs, kurš pats ar labu gaumi īpaši neizcēlās, taču manu stila izjūtu aizrautīgi komentēja. Sākot jau ar tādām muļķībām kā "kad esi kopā ar mani, nestaigā kedās, bet tikai augstpapēžu kurpēs" līdz pat spiedienam uz to, ka man viņa dēļ jānomaina matu krāsa (lieki piebilst, ka tieši uz tādu, kāda man visu mūžu riebusies). Ilgi viņš vairs nebija mans draugs. Man patīk, ja vīrietis pasaka, kas viņam patīk un kas ne, lai es zinātu ar kādu apģērbu kombināciju varu viņu iepriecināt un tā ģērbties biežāk, taču neciešu vīriešus, kuri uzstāda savus noteikumus. Ja man ir ērti kedās, es staigāšu kedās. Ja man patīk melnas ādas bikses, tad es staigāšu melnās ādas biksēs. Ja gribēšu nokrāsot koši zilus matus, es nokrāsošu koši zilus matus.
Ar tagadējo draugu gaumes ir ļoti līdzīgas. Esam, tā teikt uz viena viļņa un viens otru vairs īsti pat nepārsteigsim ar pārdrošiem pirkumiem vai stila pērlēm :D
03.09.2015 21:54 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Un ja pateiktu, es viņu vispār kaut kur pasūtītu.

Es, laikam, savējo arī :D Nevaru iedomāties kā tas būtu, ja viņš noteiktu ko man ģērbt un kā man jāizskatās. Vai arī atklāti teiktu, ka mana garderobe vispār nekam neder. Protams, kad dodamies iepirkties, es pajautāju vai viņam patīk, kā man izskatās, bet nekad nav tā, ka viņa viedoklis ir noteicošais un es pērku tikai to, ko viņš akceptē. Nē, tā nav un nekad arī nebūs! :D
03.09.2015 21:55 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Ā un no kosmētikas, ne par krāsošanās tēmu, bet bija man tāda eļļa barojoša, ko liku uz nkati un viņai bija citrusīgs aromāts, viņš vakaros, kad sajuta to eļļu mūždien aizgriezās prom :D teica, ka ož tev kkāda sejas ķelle :D
03.09.2015 21:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits