Par šo man diemžēl ir ļoti daudz ko teikt, kāda varbūt pat atceras iespējams manu neseno diskusiju :-D(s)
Mans vīrietis kontrolē manu garderobi un grib mainīt gaumi. Drēbes veikalā izvēlas tikai un vienīgi viņš. Iepērkos no viņa "pa kluso" un tad klausos pārmetumos, ka esmu iegādājusies, ko tādu, ko vilkt nevajag.
Nagi - tikai natural, klasiski sarkani vai franču manikīrs.
Mati - nedrīkst taisnot, dabīgi, vēlams astē un nepatīk, kad ir aizlikti aiz ausīm.
Kosmētika - vienmēr minimāla.
No drēbēm - patīk džinsi, daudz džinsi, t-krekli, plati krekli (tikai laba materiāla, nekādi šifonveidīgie, tie ir uzskatāmi par "aizkaru materiālu"), kleitas (tikai nekādā gadījumā pieguļošas un spilgtas), nepatīk augstpapēžu apavi, tikai kedas un botas, mokasīni un baletkurpītes, patīk ādas kurpes, zābaki, ādas kedas, brīvajā laikā - treniņtērps, patīk savdabīgi mēteļi, trenči, šķība piegriezuma žaketes, krekli, ādas jakas, žaketes bez rokām, viss ar nelielu māksliniecisku piesitienu. Nedrīkstu savu kāju spert H&M, Zara, utml. veikalos.
Šo sarakstu varētu turpināt un turpināt, īsāk sakot - neiespējami izdabāt viņa gaumei.