kAS MAN PATĪK ???
patīk mazliet hard. Patiesībā, jo vairāk, jo labāk.. Seksā gribu justies kā dzīvnieks, kurš grib tikai drāzt, un jo spēcīgāk , jo labāk. Ļoti patīk sasiet partneri .. Vai drātēt raujot aiz matiem, žņaudzot.. Iepļaukāt , gan pakaļu, gan seju.. Laizīt 100% visu ķermeni.. nekautrējoties ne no kā, arī dibentiņa.. Patīk redzēt sievietes orgasmu, kāds ir no skarba drāziena.. nevis lēnām masēot klitoru, un mīlinoties. patīk ka orgasms ir slapjš, skaļš, kad viss sievietei trīsā.. tas ir tas, kas man liek justies kā ķēniņam zemes virsū.! Godīgi sakot..
Patīk beigt sievietei uz sejas , mutē, skatīties kā viņa norij ! :P Ja nenorij, jūtos čābīgi uz brīdi.. ir nepatīkami redzēt, kā sperma tiek izspļauta, tas ir neētiski !
Ļoti, ļoti, ļoti īpašā gadījumā, pie maksimālas iekāres, es ļautu partnerei sevi apčurāt, varbūt pat palūgtu.. Bet tas, ja ir liela uzticība, un jau izveidojies labs, cilvēciskais kontakts.
Par anālo... Neesmu fans, bet neatteiktu, vienīgi tas, ka man ir tiešām liels un resns loceklis, ja nemaldos, 22cm, un 18 apkārtmērs.. varbūt drusku kļūdos . Bet ja labi sagatavojās, anālais ir gana tīkams ..
Mutē izdrāzt arī māku, ļoti cienu sievietes, kuras spēj paņemt visu locekli rīklē.. Vēl vairāk es cienu tikai tās, kuras arī olas spēj paņemt aiz vaigiem , un izskatīties pēc kāmīša.
vēl , daudz , daudz ,daudz kas patīk..
bet par to, ja kādai interesēs , tas privāti.. tādas lietas plašai publikai parasti nestāsta ;)