Vai Tev patīk savs darbs?

Reitings 979
Reģ: 03.01.2015
Cosmo malā ir aptauja vai patīk savs darbs. Par ko jūs strādājat un vai jums patīk savs darbs? Kas ir tas, kas tieši jums patīk? :-)

Gribas papļāpāt, nevarēju izdomāt par ko. :D
02.09.2015 13:04 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Daļēji. Nepatīk tas, ka novecojusi tehnika, kas kaitina klientus un kas NAV normāli, tas, ka nav kārtīga sistēma pēc kuras viss, viss būtu skaidrs jebkurā situācijā. Komunikācijas trūkums starp dažādu līmeņu darbiniekiem. Atsevišķi uzņēmumā strādājošie kadri nepatīk. Patīk pati pieredze, galvenais pluss šeit varētu būt, ka ir brīvi atpūtas brīži, tas, ka klienti lielākoties ir "savējie" un atnāk, pajoko, sirsnīgi var vienmēr parunāt, patīk, ka pozitīvus vārdus no klientiem var ikdienā dzirdēt, daži kolēģi ir ļoti cilvēcīgi-no sava dārza tomātus iedos, mājās aizvedīs, papļāpāt par dzīvi var. Un TOMĒR... ilgstoši negribētu strādāt šādā uzņēmumā. Ja nav sistēma līdz galam izstrādāta un pašiem priekšniekiem skaidra, iekšēji uzņēmumā haoss, nav spējas attīstīties līdzi tehnoloģijām - tas 21. gs. galīgi nav labs rādītājs.
02.09.2015 21:29 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Un jā- alga ļoti maza. Es gan tā nečīkstu baigi par to. Cepos savā nodabā, meklēju citus variantus, bet nu... kopumā - strādāt var, bet daudz kas varētu būt savādāk un labāk!
02.09.2015 21:33 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
man loti patiik mans darbs, mans darbs ir kluvis par manu dziivesveidu. lielaakoties uz savu darbu neskatos kaa uz vnk darbu. vieniigi, ja es ietu kur citur straadaat, es nevaru iedomaaties kur es vareetu iet. :-P
02.09.2015 22:26 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Pats darbs ir taa ok - nekas iipassh, bet apmierina. Bet man ir ljoooooti superiiga kopaanija. Manaa pilseetaa vien ir ap 13 000 darbinieku. Taada sajuutaa kaa filmaas - vairaakas eedniicas, sporta zaale, laiki, kad ierasties darba, eest un braukt maajaas ir diezgan flexible, lai nerastos sastreegumi, cilveeki no visas pasaules, dazhaadi klubi, kuros iesaistiities (koris, sports, celjojumi utt.), mans tieshais priekshnieks superiigs, koleegji forshi... Zheel, ka man liigums tikai veel uz gadu :D
02.09.2015 23:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits