TIEVĒTĀJAS IV

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Jauna sezona, jauni mērķi, jauns cīņasspars! Dalāmies pieredzē, motivējam viena otru, izbaudām veselīgas dzīvošanas procesu un priecājamies par rezultātiem kopā!
01.09.2015 19:52 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Par prosu - jā, es arī noskaloju kārtīgi, ja nenoskalo, tad prosa tā kā salīp un galīgi nav garšīgi... Un, līdzīgi kā ar kuskusu, ar dakšiņu var "sakasīt", lai pufīgāka. Man prosas putras ļoti garšo, lieku klāt Indijas riekstu sviestu un ripiņās sagrieztu banānu! (l)
16.09.2015 12:45 |

Reitings 743
Reģ: 23.02.2015
Ja 400gr galerta apēd, sanāk ap 1000 kalorijas. Esmu rīma un ātri resna palikšu.
Pirku labu galertu no mazas ražotnes, šķērsgriezumā izskatījās, ka iekšā ir laba, liesa gaļa. ;-)
16.09.2015 12:51 |

Reitings 630
Reģ: 11.07.2009
man jautājums.
Ja Kāda no jums redzētu iesācēju sprota klubā, kas cilā hanteles nepareizi, jūs kaut ko teiktu vai ietu pamācīt? Meitenei acīs bija gribasspēks un motivācija, nebija iedomīgais variantiņš :)
16.09.2015 20:07 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
jā, ja mācētu to izdarīt jauki un uzmundrinoši, un ja pati būtu pilnīgi pārliecināta, ka zinu, kā ir pareizi.
16.09.2015 20:14 |

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
antigone Ja redzētu, ka nav no iedomīgajām un tiešām cenšas, tad noteikti palīdzētu. Atceros, kā es priecājos, kad es taisīju preses vingrojumus un man vienkārši pienāca klāt un pastāstīja, kā tas būtu jādara pareizāk. :) Tas gan jāmāk ir pareizi izdarīt, lai Tu neizskatītos iedomīga un tāda, kas grib paspīdēt, ka "zin labāk" :)
16.09.2015 20:14 |

Reitings 228
Reģ: 30.07.2015
antigone Pamācītu, bet baigi jāizvērtē cilvēks. Ir visādi sanācis.
16.09.2015 20:18 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Man piemēram, patīk, ka parāda kā pareizāk utt :D Man zālē visi tādi draudzīgie. Vienubrīd gan man mazliet nokaitināja viens tāds pavecāks onkulis, kas man mācīja kā pareizāk tupties ar stieni. No sākuma jā, paldies par padomu, bet tad jau viņš nāca pie manis katru reizi un skatījās kā es daru un vai pareizi :D tad mazliet uzsita pa nervu.
16.09.2015 22:54 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Fejja, noteikti ne jau uz to stieni viņš tik cītīgi lūkojās! :-D Bet mīļi! :-P
16.09.2015 23:04 |

Reitings 630
kur un cik maksā tā kermena uzbūves noteiksana? Es gribu. Atradu, ka ir VC4, bet euriki klāt nebija. :-)
16.09.2015 23:27 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Es vakar norāvos:'-( Visu dienu staigāju apkārt, pārnācu tikai ap 17:30, nācās izlaist pusdienas. Tad 2h tīrīju sēnes (ar tukšu vēderu). Un tad nelietīgais vīrs atstiepa mājās kukurūzas čipšus "ko pagrauzt". Izriju visu paku! Un pēc tam kartupeļi ar sēņu mērci. Sēņu mērce jau arī bija ar miltu karoti un daudz krējuma. Jūtos sevi un savu ķermeni nodevusi.:-( Šodien tas viss jāizstaigā ārā.
17.09.2015 07:45 |

Reitings 228
Reģ: 30.07.2015
Lollipop♡ Tev tāda "noraušanās" nesanāk baigi bieži gadījumā? Neesi dikti dziļā kaloriju deficītā parasti?
17.09.2015 08:39 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Lollipop♡ Tev tāda "noraušanās" nesanāk baigi bieži gadījumā? Neesi dikti dziļā kaloriju deficītā parasti?

Nē, es skaitu kalorijas ar Lifesum, parasti iekļaujos. Čipšus nebiju ēdusi, kopš uzsāku šo visu. Saldumus arī jau ilgi neēdu. Problēmas rada brīvdienas, kad izkrītu no režīma. Režīms man ir brokastis, viegli vingrinājumi, pastaiga vismaz 10km, pusdienas, mājas solis, vakariņas. Brīvdienās ir daudz citu darīšanu, tad ir brokastis, kaut kad pusdienas un vakariņas. Nesanāk vairs ēst vienā laikā.
17.09.2015 08:50 |

Reitings 14
Reģ: 23.07.2015
Sveikas!
Man arī ir tāda pati problēma - mēdzu norauties. Šad tad reizi nedēļā, citreiz retāk. Pēc tam atkal vainas sajūta...
Šonedēļ gan pagaidām veicas labi. Vakar ēdu super gardas vakariņas - cepeškrāsnī ceptus burkānus un tofu ar garšvielām un sojas mērci, lociņiem.
Šodien plāns sekojošs - brokastīs bija divas ceptas olas (bez taukvielām), rupjmaizes šķēle un tomāts.
Pusdienās līdzi paņemti pupiņu salāti (vārītas pupiņas, gurķis, paprika, 10% siers, citronpipari). Klāt vēl banāns un ābols.
Launagā maize ar biezpienu.
Vakariņām plānu nav, varbūt kabacis krāsnī cepts vai grieķu salāti.
17.09.2015 09:32 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
man jautājums.
Ja Kāda no jums redzētu iesācēju sprota klubā, kas cilā hanteles nepareizi, jūs kaut ko teiktu vai ietu pamācīt? Meitenei acīs bija gribasspēks un motivācija, nebija iedomīgais variantiņš

Esmu pamanījis un bieži, ka cilvēki nepareizi pilda vingrinājumus, bet iet klāt un kaut ko teicis esmu tikai vienreiz, jo bija jauns, zaļš čalītis, kas bija atnācis un galīgi neorientējās .. viņam es vienkārši piegāju klāt un pateicu, lai YouTubē paskatās vingrojumus, kurus viņš taisīja, un pievērš uzmanību pareizai formai, jo savādāk var sev pāri nodarīt.

Pats esmu pateicīgs, ka man pienāk un kaut ko pamāca, jo man ir tikai ap pusotru gadu pieredze šajā jomā, ja neskaita vidusskolu, kur darījām, kā lielie, jo YouTube vēl tolaik nebija .. Tāpat paskaidroju, ko es daru, ja kāds jautā, jo man atšķiras vingrinājumi no "ierastajiem" .. ar to ir laba pieredze, jo apmainamies domām un sanāk uzzināt ko jaunu, kas abiem nāk par labu, jo parasti kaut ko prasa cilvēki, kas jau paši ir labā formā.

Teorētiski, man ir skills stāstīt un paskaidrot, tāpat arī grāmatas par tēmu esmu lasījis un daudz video skatījies par pareizu formu un vingrojumiem, un stiepšanos, bet praktiski - neesmu no tiem, kas uzbāžas citiem .. lai arī vēlme palīdzēt ir, lai cilvēks sevi netraumē, tomēr uzskatu, ka savu garo degunu nav ko bāzt tur, kur neviens to neprasa :)
17.09.2015 10:59 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Da, youtube jau nu gan nav ista vieta kur apgut vingrojkumu tehniku.... skatities ir viens bet pasam to darit ir kas cits - pats sevi vingrojuma izpildes laikaa tik labi neredzesi ka cits no malas, un velkas - ir lietas kuras cilveki bez pieredzes un zinashanam vingrojumos pat nepamanis lai cik skatitos...

Personigi es sporta zalee kad pasam ir trenins svesus cilvekus nemacu .. ja man pajauta tad neatsaku.... savadaak ja aizeju uz treninju ar kadu draugu kas ir iesaceejs

Ar to pamacisanu nav tik vienkarsi - tas ka konkretais cilveks taisis pareiz to vienu vingrojumu neko vel neatrisina.. javingro pareizi ir visos vingrojumos.... vairakas reizes man zale ir pienakusi klat svesi cilveki un jautajusi ka var dabut tadus muskulus - saku pareizs uzturs + pareizs trenins... tas protams cilvekam maz ko izsaka.. bet lai to vius apstastitu un paraditu vajadzigas butu paris stundas.. un pat tad ja to izdara - nereti cilveks pasaak - pa sarezgitu un grutu - vairs neinteresee.... pec tas reizes vairs uz sadam macisanama svesiem cilvekiem tapatvien neiespringstu
17.09.2015 16:16 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
esu zalee redzejis ari tadus eksemplarus kas pamacit iet tikai smukam meiteneem.. un pats trakakais ka pasi neko daudz nesajedz bet censas maciit citam kautko... saprotams ka pamatmerkis iepazities bet ne tas laabaakis veids .. macot citam ko nepareizi
17.09.2015 16:21 |

Reitings 190
Reģ: 04.10.2014
Meiteneess... esmu norāvusies kā no ķēdes attiecībā pret ceptiem āboliem cepeškrāsnī.. ar vaniļas cukuru un kanēli. Vai tādus var ēst, vai labāk izvairīties?! Helpp
17.09.2015 20:51 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Kaban, jā, no skatīšanās vien ir grūti iemācīties un piekrītu, ka pašam uz sevi skatīties tāpat breiko formu un grūti ir redzēt .. bet .. ir daudz video, kur apstāsta, kam jāpievērš uzmanību un kāpēc, kāda ir pareiza forma un kāpēc ir jādara tā un ne citādi. Apgūstot teoriju, daudz vieglāk ir sevi kontrolēt un nav jāizdod par treneri, piemēram, 10 treniņiem, bet tikai, teiksim, diviem, jo tenerim nav jātērē savs laiks uz teorijas stāstīšanu, tikai jānočeko forma un jāpasaka komentāri .. tas ir viens variants. Otrs ir paprasīt kādam vietējam, kas pats taisa to vingrinājumu un taisa to pareizi .. lai uzmet aci, kad es taisu un pasaka komentārus, pie kā jāpiestrādā. Es tā daru un man nav atteikuši.
18.09.2015 08:27 |

Reitings 42
Reģ: 17.09.2015
sweetbalon cukuru var aizvietot ar medu, vai nelikt to stipri daudz.
Būtībā nekā slikta tajos nav, lasīju pat kaut kur, ka tievētājām esot ok, bet protams ne pārmērīgās devās. :-D
18.09.2015 08:33 |

Reitings 630
ja kadam/kadai vajaga varu atdot pusi bundzu ar kreatīnu, jo man cista nevajag :-P
21.09.2015 13:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)