man jautājums.
Ja Kāda no jums redzētu iesācēju sprota klubā, kas cilā hanteles nepareizi, jūs kaut ko teiktu vai ietu pamācīt? Meitenei acīs bija gribasspēks un motivācija, nebija iedomīgais variantiņš
Esmu pamanījis un bieži, ka cilvēki nepareizi pilda vingrinājumus, bet iet klāt un kaut ko teicis esmu tikai vienreiz, jo bija jauns, zaļš čalītis, kas bija atnācis un galīgi neorientējās .. viņam es vienkārši piegāju klāt un pateicu, lai YouTubē paskatās vingrojumus, kurus viņš taisīja, un pievērš uzmanību pareizai formai, jo savādāk var sev pāri nodarīt.
Pats esmu pateicīgs, ka man pienāk un kaut ko pamāca, jo man ir tikai ap pusotru gadu pieredze šajā jomā, ja neskaita vidusskolu, kur darījām, kā lielie, jo YouTube vēl tolaik nebija .. Tāpat paskaidroju, ko es daru, ja kāds jautā, jo man atšķiras vingrinājumi no "ierastajiem" .. ar to ir laba pieredze, jo apmainamies domām un sanāk uzzināt ko jaunu, kas abiem nāk par labu, jo parasti kaut ko prasa cilvēki, kas jau paši ir labā formā.
Teorētiski, man ir skills stāstīt un paskaidrot, tāpat arī grāmatas par tēmu esmu lasījis un daudz video skatījies par pareizu formu un vingrojumiem, un stiepšanos, bet praktiski - neesmu no tiem, kas uzbāžas citiem .. lai arī vēlme palīdzēt ir, lai cilvēks sevi netraumē, tomēr uzskatu, ka savu garo degunu nav ko bāzt tur, kur neviens to neprasa :)