Man arī par prosu sliktas atmiņas - bērnudārzu atgādina :-D Tagad droši vien gan jau mācētu uztaisīt arī tā, ka garšīgi, man jau vispār ļoti reti kas negaršo :-D
Par tām ēdienreizēm un to, vai labāk biežāk un mazākas, vai retāk un lielākas, īstenībā neesot nekādas atšķirības. Svarīgs ir tikai kopējais uzņemto kcal apjoms. Tas, kas ēdienreižu skaitā var būt noteicošs ir psiholoģiskais aspekts un izsalkuma kontrole. Vai ir tā, ka 3 ēdienreizēs var kārtīgi pielikt kuņģi un ir tā sāta sajūta un tas palīdz, vai arī ēst 5x un tā mazāk, bet tad ir sajūta, ka "re, atkal ēdienreize," un nav jābadojas. Vienīgi laikam jāizvairās pielikt kuņģi 5x dienā vai paknakstīties tikai 3x :-D Man dīvainā kārtā prasās ēst biežāk, kad esmu darbā. Mājās varu ēst 3 kārtīgas, siltas ēdienreizes, tad ar to pietiek, lai gan tāpat jau pa vidam vēl ir kāds ābols un šeiks :-)
Mana šodien:
B: 2 franču grauzdiņi ar ēd.k. zemesriekstu sviesta un 2 ēd.k. light zemeņu zaptes, kafija ar pienu un kanēli
P: vistas zupa (vāru uz buljona bāzes- apsautēju katlā ķiploku, burkānus, seleriju un puķkāpostu, apleju ar buljonu (parasti mājās gatavotu, bet šoreiz no pudeles) un vāru līdz dārzeņi gandrīz mīksti. Uz pannas apcepu vistas filejas gabaliņus. Kad zupa gandrīz gatava pielieku nedaudz nūdeļu. Krietnā zupas šķīvī ~400kcal)
V: būs variācija par biezpiena un auzu apaļmaizītēm (iesaku! perfekti gan brokastīm, gan vakāriņām, gan kā burgeru maizīte). Šoreiz cepot piebēru kanēli un rīvētu ābolu, jo sakārojās kanēļmaizītes. Klāt proteīna šeiks.
Pa vidam vēl apēdu burkānu un ābolu.