Izlasīju tavu stāstu.
Labi, ka nāci pie apskaidrības :)
Bet kāda izmēra porcijas ir jāēd, lai pus gada laikā uzņemtu 20 kg?! (t)(s)
Nepārmetu un nenosodu. Tīrākā ziņkāre.
Internetā ir daudz informācija par veselīgu uzturu. Vari arī iekš cosmo palasīt iepriekšējās tievētēju diskusijas. Pajautāt meitenēm, daudzas ir visai zinošas :)
Es esmu atradusi metodi, kas man palīdz un kas ir vienīgā, kas patiesībā arī strādā.
Sen zināmā formula.
Sadedzini vairāk kcal kā uzņem. Simple as that.
Protams, cenšos ievērot veselīgu, sabalensētu uzturu. Šobrīd uz laiku cenšos izslēgt balto miltu izstrādājumus, saldumus. Nedaudz samazinu OGH (vēlos čut čut nomest kg, lai gan varētu to mierīgi nedarīt)
Bet mana metode ir - ikdienas garās pastaigas, pa laikam kādi vingrojumi, stiepšanās, kardio.
Ikdienā ēst ļoti mazas porcijas.
Mēdzu apēst arī kādu kūkas gabalu brokastīs vai pēcpusdienā izdzert kādu trako kafijas dzērienu, ja tik ļoti gribas.
Uzēst picu vai lazanju etc
Kad izslēdzu visu junk food, saldumus utt...ar laiku nevaru izturēt un sāku norauties.
Kad sev atļauju, bet tiešām minimālos daudzumos, nemaz vairs neprasās. Tāpat galvenokārt ir veselīgās maltītes un pa retam kaut kas dvēseles mieram ;D
Par tiem griķiem, rīsiem. Veselīgi ir. Rīsi - brūnie, basmati, savvaļas.
Tomēr to daudzumu vajadzētu ierobežot, ja vēlies nomest svaru.
Labāk izvēlies brokastīs uzņemt OGH
(auzu putra ar kādu augli, augļi ar bezpiedevu jogurtu, pilngraudu maize + lasis, avakado, maztauku siers, vistas filejas šķēle, utt)
Pusdienās - dārzeņi (tvaicēti, vārīti, cepeškrāsnī cepti), salāti + vista//tuncis/lasis/kāda cita zivs/jūras veltes/mozzarela/, pākšaugiutt
vakariņas - olbaltumvielas laba lieta. Vājpiena biezpiens ar bezpiedevu jogurtu.
Var salātus (bez krejuma, majonēzes, protams)
Tas pats piena spēks/kefīrs/paniņas
uttttt