mani radi

Reitings 71
Reģ: 25.11.2009
Mīļās meitenes un vīrieši. Nezinu pat ar ,ko lai sāku. Ir tāda situācija, ka esmu kopā ar vīrieti 1,5gadus un ar saviem vecākiem un draugiem, radiem viņš mani sen jau kā ir iepazīstinājis, bet tagad ir pienācis brīdis iepazīstināt viņu ar saviem radiem un mammu, bet man ir kauns , jo manai mammai ir problēmas ar zobiem, zobu vispār nav manai māsai un brālim arī ir problēmas ar to, kut arī mamma dzīvo normālā lauku mājā , viss ir kā nākas,ubadze nav, bet tie zobi, tā driizaak ir nolaidiiba, jo līdzekļi tam buutu, esmu par to runaajusi ,lai beidzot saņemas un ieliek, bet nekādi nevar pierunāt un par to man arī ir kauns no sava puiša, ko viņš par mani padomās, ka man tādi radi, mani tas dzen izmisumā(s) Un tagad ir tas brīdis vai nu tagad vai nekad, vai man jāšķiras dēļ maniem radiem no puiša, kuru mīlu un gribu kopīgi izveidotu ģimeni. Padalieties lūdzu, kā jūs uz to raugāties. :-|
01.09.2015 09:38 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Mans puisis arī nāk no turīgākas un smalkākas ģimenes. Bet es viņam jau laikus teicu, ka mani vecie ir riktīgi darba rūķi un dzīvo normāla paskata mājā, nevis villā. Par laimi, mani rūpējas par savu izskatu, bet tomēr kultūras atšķirība ir manāma. Bet vīrietis neko- dievina manu ģimeni un otrādi. Viss būs kārtībā :-)
01.09.2015 15:17 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
bet nu neko jau īsti tu tur nevari padarīt.
uzdāvināt mammai dāvanu karti pie protēzista?
01.09.2015 15:20 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Tieši savu vecāku dēļ Tu esi tā, kas esi! Kā var kaunēties no saviem vecākiem? :'-(
01.09.2015 16:18 |

Reitings 72
Reģ: 09.05.2015
Tu pati gribētu, lai Tavi bērni kautrējas par Tavu izskatu un arī neved iepazīstināt otrās pusītes ? :-/
01.09.2015 17:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits