Sveikas , meitenes.
Pat nezināju, kur vēl meklēt palīdzību.. zinu, ka nav īstā vieta, bet.. mēģināts nav zaudēts..
Runa ir par manu kaķi, 5 cilvēka gadus veco runci. Un situāciju kā tādu.. dzīve ir netaisna un piespēlē mums visādas netaisnības.. tā nu sanācis, ka mums ar draugu jādodās uz ārzemēm strādāt.. draugam piedāvāja vietu firmā un viņš nespēja atteikt. Bet. Mums nav, kam atstāt manu mīļo runčuku. :'-( :'-( :'-(
Mamma uz laukiem neņem, viņai pašai ir 3 suņi un kaķis. Vecmamma arī ne, pašai 4 kaķi. Draugs teica- ja neatradīšu saimnieku, vedīs iemidzināt. Nespēju tam noticēt! :'-( :'-( tas ir tik netaisni! Uz patversmi nav jēgas vest, tur vienmēr pilns. Bez tam, īsti negribu saņemt nosodošos skatienus no viņu puses, jo es kā kaķa saimniece JAU jūtos kā pilnīga nodevēja viņa acīs. Jūtos nožēlojami.
Meitenes! Varbūt kādai no Jums ir paziņa, vecmamma, mammai draudzene, kas vēlās sev kaķi, bet vēl nav tādu sev dabūjušas?? (Skan stulbi, zinu, bet es šobrīd nedomāju par tik mazsvarīgām lietām)... savas draudzenes jau esmu iztaujājusi, bet neviena nepiekrīt.. nav man to paziņu/draugu tik daudz.. negribu, ka iemidzina manu kaķi. Ja būtu mana teikšana, ņemtu līdzu, bet zinu, ka nevaru.
Lūdzams, nenosodīt mani! Es pati jau dienām sēžu un raudu. Man ir sāpīgi, jo kaķītis ar mani ir 5 gadus.:'-(