Jūsu pieredze ar azartspēļu atkarību.

Reitings 2
Reģ: 28.08.2015
Labrīt. Diezgan bieži mēdzu apmeklēt azartspēļu iestādes. Sākumā tas bija laika pakavēšanas nolūkā kopā ar draugiem. Tagad to daru arī viena. Jūtu, ka esmu atkarīga un to atzīstu. Tagad ir neliela dusma uz draugiem, kāpēc viņi man šādu vietu parādīja.
Spēlēju tādēļ, ka ir naudas problēmas. Jau sen iekrāts parāds par dzīvokļa komunālajiem un apkuri ( to parādu neiekrāju es). Ir 3 nelieli ātrie kredīti, kopā ap 500€. Daļu no kredītiem arī nospēlēju. Citreiz arī laimēju naudu. Tad daļu no laimesta samaksāju parādiem, daļu iztērēju ikdienai, bet tad kad paliek mazāk par 100€, tad atgriežos pie aparātiem, lai mēģinātu dubultot. Bieži vien nesanāk. Ja arī kādā momentā laimēju, tad nevaru apstāties, jo gribās vairāk, līdz viss ir nospēlēts. Ir skumji, tāda bezcerīga sajūta.... Liekās, ja tiktu ārā no parādiem, tad vairs nespēlētu, bet vai tā būtu?! Diezvai.
Ko gribu no Jums? Pieredzi par šo jautājumu. Varbūt pašas esat bijušas atkarīgas? Kā tikt ārā no tā purva? Varat sūtīt arī PM, ja nevēlaties publiski.
28.08.2015 08:13 |

Reitings 4
Reģ: 24.01.2025

Reitings 4
Reģ: 24.01.2025
Manuprāt, ir ļoti svarīgi būt godīgam pret sevi, kad runa ir par azartspēļu atkarību. Agrāk es bieži pavadīju pārāk daudz laika kazino, un tas sāka ietekmēt ikdienas dzīvi. Pēc tam iemācījos noteikt limitus un spēlēt atbildīgi, lai saglabātu azartu bez stresa. Arī informācija un padomi, ko atrodu portālā Kazino-lv.com, palīdz labāk izprast riskus un pārvaldīt spēlēšanas paradumus, saglabājot pozitīvu pieredzi.
14.10.2025 10:25 |

Reitings 2996
Reģ: 08.11.2021
Mani arī reiz skāra šī sērga.Sapratu,ka ir par traku.Apzinājos turpmākās sekas un vienkārši aizgāju parakstit papīrus ,lai mani nelaiž iekšā spēļu zālēs.Rakstījos uz 5 gadiem.Ja rakstās uz gadu vai diviem,tas neko nelīdz.Nu jau laikam pagājuši kādi 6 gadi,atceros kā murgu šo apsēstību ar aparātiem.Tākā mans padoms ir tikai un vienīgi iet “iekodēties”😉Starpcitu,zinu vairākus cilvēkus,kuriem arī tiešibšis ir palīdzējis.Cits pat ir parakstījis papīru uz mūžu.Tākā viss ir Tavās rokās👌Lai veicas🫡
15.10.2025 01:57 |

Reitings 1503
Reģ: 29.04.2021
Man ir pieredze ar exx draugu ,kuram bija šī atkarība un pat bija liegums spēlēt Latvijas saitos un klātienes kazino ,bet nu cilvēks tāpat atradu iespēju ka spēlēt , brauca uz Lietuvu , Igauniju ,līda ārzemju saitos. Ļoti lielas klapes uz acīm , redzēja tikai to ko vinnēja ,bet ignorēja ,ka daudz vairāk zaudē . Nekad nemācēja apstāties ,ja vinnēja kādu summu , tad 2x pēc tam nospēlēja,jo vienmēr likās ,ka var dabūt vairāk .
Man personīgi nekad nav bijusi interese par šādām lietām , uzskatu ka naudu var nopelnīt un tāda viegla nauda,kā kazino, neko labu nedos , īslaicīga laime ,bet ilgtermiņā problēmas .
15.10.2025 11:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits